yemiołka 30.12.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 hej Gruppo, szalonego Sylwestra i wszystkiego dobrego w Nowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 30.12.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Skąd macie swoje kuchnie??? Proszę, podajcie mi namiary na firmy, które wykonują kompleksowo kuchnie, niekoniecznie drewniane. Będę bardzo wdzieczna Cześć Zaba, w Domarze jest stoisko Ostrzeszowickiej Fabryki Mebli - polecam panią Lucynę. Coś mi sie zdaje że znowu się spotkaliśmy- jakiś czas temu w Oławie przechodzilaś pasami prowadząc rower ? Szampańskiej zabawy sylwestrowej i wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 01.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Pierwszy wpis w Nowym Roku Widzę że bawiliście się wszyscy szampańsko, więc tylko życzę wszystkim samych cudownych chwil w 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Skąd macie swoje kuchnie??? Proszę, podajcie mi namiary na firmy, które wykonują kompleksowo kuchnie, niekoniecznie drewniane. Będę bardzo wdzieczna Cześć Zaba, w Domarze jest stoisko Ostrzeszowickiej Fabryki Mebli - polecam panią Lucynę. Coś mi sie zdaje że znowu się spotkaliśmy- jakiś czas temu w Oławie przechodzilaś pasami prowadząc rower ? Szampańskiej zabawy sylwestrowej i wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Hej! Dzięki anndy Byłam w Domarze w tamtym tygodniu, szkoda, że wcześniej tutaj nie zapytałam.. Tam kupowałam podłoge wenge, bo była w promocji. Wtedy jeszcze nie myślałam o kuchni... Masz kuchnię stamtąd Pochwal się Ja prawie zawsze jeżdże rowerem, to pewnie byłam ja, tylko najczęściej przejeżdżam przez pasy ...ciekawe dlaczego tym razem grzecznie przechodziłam... dlaczego mi nie pomachałeś???? Pozdrawiam Całej Grupie Wrocławskiej życzę szczęścia w Nowym Roku 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 01.01.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Skąd macie swoje kuchnie??? Proszę, podajcie mi namiary na firmy, które wykonują kompleksowo kuchnie, niekoniecznie drewniane. Będę bardzo wdzieczna Cześć Zaba, w Domarze jest stoisko Ostrzeszowickiej Fabryki Mebli - polecam panią Lucynę. Coś mi sie zdaje że znowu się spotkaliśmy- jakiś czas temu w Oławie przechodzilaś pasami prowadząc rower ? Szampańskiej zabawy sylwestrowej i wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Hej! Dzięki anndy Byłam w Domarze w tamtym tygodniu, szkoda, że wcześniej tutaj nie zapytałam.. Tam kupowałam podłoge wenge, bo była w promocji. Wtedy jeszcze nie myślałam o kuchni... Masz kuchnię stamtąd Pochwal się Ja prawie zawsze jeżdże rowerem, to pewnie byłam ja, tylko najczęściej przejeżdżam przez pasy ...ciekawe dlaczego tym razem grzecznie przechodziłam... dlaczego mi nie pomachałeś???? Pozdrawiam Całej Grupie Wrocławskiej życzę szczęścia w Nowym Roku 2007 Tak - mam kuchnię stamtąd, ale stoi w magazynie bo jeszcze nie mam warunków do jej montażu. A podłogę też mam z Domaru też leży i czeka na montaż.. Nie machałem bo za późno zajarzyłem ze to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 02.01.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 o której firmie z Ratowic mówicie, bo znalazłam trzy Firma Pol-Okno z Ratowic. Produkują okna PCV w systemie Kamerling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam, a raczej witamy :D wielkie podziekowania za zyczenia dla Malej Wojtowej - nie spodziewalam sie ze tyle osob nam kibicowalo Tak jak napisala Betty mala Nadia urodzila sie 15 grudnia, jednak dopiero teraz znalazlam chwile czasu zeby siasc spokojnie przy kompku - no coz trudne jest zycie mlodych rodzicow, ktorzy nigdy nie mieli dluzszego kontaktu z noworodkiem, a wszelka wiedze o postepowaniu z malym ssakiem maja ze szkoly rodzenia i z ksiazek - szkoda, ze teroria tak bardzo odbiega od rzeczywistosci . Ale nie narzekamy - mala jest przecudowna!!! Sliczna, cudowna i w ogole .... . Dla zainteresowanych, nie wiem co spodowalo tak szybkie (3 godzinny porod) i niespodziewane pojawinie sie malutkiej (jeszcze dzien wczesniej lekarz nie dawal nam za duzo nadziei) - chyba po trochu liscie malin (dabell, pilam tak jak radzilas codziennie ), malowanie przedpokoju, przejazdzka autobusem do Kamienca z 3 przesiadkami i z kazdorazowym siedzeniam na kole, a dla zwiekszenia poziomu adrenaliny z premedytacja nie kasowalam biletu ... A to zdjecie mojego skarbu: http://foto.m.onet.pl/_m/2ea04075e5b2ebfd3edeeeb44e72058f,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Anndy, zaba gdzie konkrtnie w DOmarze kupowaliscie podlogi w promocji? Jak bylam tam ok miesiaca temu to widzialam deski berlineckie, parkiety przemyslowe i panele prawie 2 razu drozej niz w innych sklepach. Nawet ofete na polozenie paneli mieli jakas z kosmosu - 35zl netto za 1m2 , gdzie inni mieli po 10-15 zl brutto . sama teraz szukam deski barlineckiej, w ciemnym kolorze - zbliznym do merbau, ale nie merbau - spokal ktos jakas ciekawa promocje na tego typu podloge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Anndy, zaba gdzie konkrtnie w DOmarze kupowaliscie podlogi w promocji? Jak bylam tam ok miesiaca temu to widzialam deski berlineckie, parkiety przemyslowe i panele prawie 2 razu drozej niz w innych sklepach. Nawet ofete na polozenie paneli mieli jakas z kosmosu - 35zl netto za 1m2 , gdzie inni mieli po 10-15 zl brutto . sama teraz szukam deski barlineckiej, w ciemnym kolorze - zbliznym do merbau, ale nie merbau - spokal ktos jakas ciekawa promocje na tego typu podloge? widziałam chyba w OBI jatoba taka ciemna dośc była..... piekna mała pięęęęęęeekna, bardzo gratuluję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 02.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A to zdjecie mojego skarbu: http://foto.m.onet.pl/_m/2ea04075e5b2ebfd3edeeeb44e72058f,5,19,0.jpg Gratuluję, dziewczyna Supeer!!!, Cudeńko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 02.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wojty,Gratulację. mała prześliczna , aby się zdrowo chowała i dużo radości Rodzicom dawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 02.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 o której firmie z Ratowic mówicie, bo znalazłam trzy Firma Pol-Okno z Ratowic. Produkują okna PCV w systemie Kamerling Dzięki scur. Byłam dziś u nich, robia pozytywne wrażenie, choć jak zapytałam o okna z szyba P2 i okuciami WK2 to dziwnie na mnie popatrzyli, że to niby niepotrzebne, i tak kwestia czasu... kiedy się złodziej dostanie ... i Pan polecił mi te ich drugie profile - T... coś tam. No nic zobaczymy, jeszcze raz dzięki. Wojty W I E L K I E gratulacje z okazji pojawienia się małej Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 02.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam w Nowym Roku ! Wojty - malutka śliczna, no po prostu śliczna, kiedy moja była taka ( 6 lat ), małżonek zerknął mi przez ramię i stwierdził że podobna do Taty - zgadł A ja tradycyjnie czekam na dachowca , już mnie miesiąc zwodzi, a ja głupa mu ciągle ufam Ech, życie, życie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 02.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wojty !!!! Mała jest cudwna !! ucałuj i uściskaj ją mocno ode mnie. Ja już tez nie mogę się doczekać swojej Hani:) 15 stycznia mam zaproszenie do szpitala;) Zobaczymy co z tego wyjdzie, póki co malin jeszcze nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 02.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Słuchajcie kochani! Dostalam dzisiaj pierwszą wycenę od ekipy na instalacje i poddasze i chciałabym się poradzić czy te ceny są OK, czy z kosmosu (oczywiscie do cen sprzed roku czy 2 nie ma co porównywać bo wiadomo jak jest). Ja nie mam żadnego odnośnika póki co więc moze pomożecie je ocenić: Cena z 1 punkt: 1. C.O. - 200 zł 2. wodny - 100 zł 3. kanalizacyjny - 100 zł 4. elektryczny i telewizyjny - 35 zł Podłączenie licznika wody wraz z osprzętem - 100 zł Wykonanie dwóch pionów plus zawór napowietrzajacy - 200 zł Połączenie i montaz tablicy bezpieczników plus pomiary i odbiory - 1500 zł Prace związane z wykończeniem poddasza czyli: - ocieplenie wełną mineralną plus położenie folii - montaż konstrukcji i płyt G.K. - przygotowanie do malowania 40 zł/m2 -------------------------- Cen jeszcze nie negocjowalam i nie mam jeszcze żadnej kontroferty. Jak to wygląda dla Was, którzy już temat liznęli? O co powinnam jeszcze zapytać? Co doprecyzować? Co dorzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 02.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 no nareszcie cos nie mogłam "wejsc" bo niby hasło nie takie,aż sie wystrasazyłam,że w Nowym roku jakas amezja!!!!!!WSZYSTKIM WSPANIAŁEGO 2007 rOKU,spełnienia wszystkich marzeńWojty GRATULACJE!!!!!!!!malutka słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.01.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 dzień dobry wszystkiego najlepszego w Nowym Roku wojty - prześliczna córeczka! niech się zdrowo chowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpl 03.01.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześć Forumowicze, Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, By łagodna zima trwała nadal - dla wszystkich stawiających obecnie dach. Jaką z wrocławskich firm sprzedającą bramy garażowe, możecie polecić. Szukam bramy segmentowej 2,5x4,5. Byłem w Systemach Bramowych ceny Hormanna, są obłedne i lepiej taką kasę zapłacić komuś sprawdzonemu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 03.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześć Forumowicze, Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, By łagodna zima trwała nadal - dla wszystkich stawiających obecnie dach. Jaką z wrocławskich firm sprzedającą bramy garażowe, możecie polecić. Szukam bramy segmentowej 2,5x4,5. Byłem w Systemach Bramowych ceny Hormanna, są obłedne i lepiej taką kasę zapłacić komuś sprawdzonemu pzdr witam, ja polecam bramę garażową z Normstall z firmy Bingo na ul. Lekcyjnej. Miła i fachowa obsługa. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 03.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dawno mnie nie było na forum ...a tu robota wrze....mury pną się do góry, pomocnice na świat przychodzą ..... Wojty ----serdeczne gratulacje dla rodziców i zdrówka dla tej małej piękności... PozdrawiamMTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts