Smok 15.04.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Frankai, a wyobrażasz sobie sytuację, gdy kilkuset forumowiczów prosi mnie o przesłanie filmu pocztą ? hehe haha hihi. Co do skojarzeń, to widzę, że wyobraźnia pracuje i sam nie wiem, gratulować, czy współczuć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Smok - na pewno nie współczuć Przynajmniej jeżeli chodzi o wyobraźnię. Możesz współczuć, jeżeli chodzi o świat rzeczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 No, młody człowieku, to nastolatki powinny szaleć. Nie wierzę, że nie ma wyboru, czyżby w kolorowych pismach występowały same polki ? Ja idę spać, a Ty idż na miasto (jak to się u nas mówi) i sprawdż.Ps. Pierwszy raz wyświetliły się Twoje buźki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Smok - a może powinieneś powiedzieć "małolacie" Ostatnio będąc w najbliższym hipermarkecie specjalnie rozejrzałem się wokół (nie wyłączając kasjerek). Ile ładnych buziek zobaczyłem? Tyle co Ty czytając moje posty pisane, gdy używam fabrika.pl/bb. No właśnie - przeczytaj mój wątek w "Uwagach o Forum Muratora". Fabrika działa wg mnie lepiej. To że czasem piszę za pomocą forum.murator.com.pl wynika z tego, że przychodzą do mnie e-mail'e z potwierdzeniami z tego właśnie adresu i wchodzę do wątku bezpośrednio. Wracając do Polek, to faktycznie chcąc zobaczyć ładną buźkę jadę do polskiego sklepu lub ... idę do polskiego kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Smok, Ivonesca - właśnie miałem problem z transferem plików przez MSN i go usunąłem Nie mogłem wysyłać plików. Okazało się, że mam ustawioną "Zaporę połączenia Internetowego". Mam Windows XP Home PL i żeby się tam dostać, to trzeba otworzyć połączenia sieciowe, zaznaczyć to, którym się łączymy, nacisnąć prawy przycisk, wybrać "Właściwości", zakładka "Zaawansowane" i tam można postawić lub zdjąć "ptaszka" załączającego Zaporę. To tak na wypadek gdybyście mieli podobny problem W poprzedniej firmie wprowadziłem zamieszanie w kwestii transferu Audio i Wideo (ciągle nie działa) i jak zwalczą, to też opiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Smok, Ivonesca - 2761562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.04.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 witajcie !!!! ale się usmiałam, hi,hi,hi Frankai - no co Ty, nie obrażam się , a nie było mnie tutaj długo, bo zawirowania w pracy co do filmiku to niestety nie udało mi sie go posklejać zaraz będę czytać co mam tam robić po kolei, chyba że zagadam się z Frankai-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.04.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Frankai - i wyszło że słabo u mnie z opieraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Ivonesca - cała przyjemność po mojej stronie Jutro się dobierzesz do reszty bractwa Edukacja komputerowa zaś idzie bardzo szybko. W kestii opierania to pamiętaj, że zawsze masz wyjście: - Opierała się pani? - Tak - o drzwi. - Napastowali panią? - Nie - na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 16.04.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Witam wszystkich.Pomocy!!! Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy do budowy domu w okolicy Wrocławia od zaraz.Jeśli macie taką firmę z której jesteście zadowoleni to dajcie jakieś namiary - może być na priva.Ivonesca - dzięki za kierownika - jesteśmy dogadani.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.04.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Cześć Fredy. Gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 17.04.2003 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 W poł. zach cześci Wrocławia - dokładnie Mokronos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Freddy - cieszę się, że się udało cos dogadać - a jego ekipa? rozmawiales z nim ? Frankai - dobre, dobre, z tym opieraniem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Frankai, Smok - udało się !!!! wszystko się połączyło i widziałam całosc !!!!!!!!!!! Frankai-dostałam wiadomosc na prywatnego maila(dzięki) i zmieniłam te pliki (oby dwa na wszelki wypadek :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.04.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Ivonesca - no to się cieszę, że nie oparłaś mi się Niestety nie docierało to do większości. Gratuluję - należysz do ambitnych typów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Frankai - widzisz jaki masz na mnie wpływ ? :grin: przynajmniej czegos się nauczyłam , i wiem np. jak wykasować rozszerzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 słuchajcie, grupa krakowska po prostu szaleje......a u nas co? dobrzykowice - gdzie jestes jak Cię nie ma? Bartt - wreszczie udało mi się ujrzeć Cie na filmie Gagata - jak tam taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.04.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Ivonesca - bo w końcu udało im się dogadać w kwestii spotkania. Niby tyle fajnych osób, a im nie wychodziło jakoś. Nie rozumiem tego, bo omal nie wpadłem do Majki, mimo, że do Krakowa mam daleko. Zawsze jednak można wykorzystać okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 17.04.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Ivonesca, jestem pod wrażeniem. Już miałem rozwijać skrzydła, choć do końca w Ciebie wierzyłem. Ostatnio jestem na forum tylko wieczorem, trzeba trochę popracować, tak więc jak Wy jesteście to mnie nie ma i na abarotna Jak czytałem "Przedstaw się" to grupa wrocławska jest potęgą, szkoda tylko, że nieczęsto się włączają. Hej Wrocki, piszta co chceta. Jeszcze niedawno byliśmy przodownikami w klubie, a teraz Krakowska tłucze kilka stron dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.04.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Smok - czy chodzi o to, by bić rekordy? Dla mnie ważne było, że udało nam się rozkręcić towarzystwo, a że teraz ktoś inny lepiej się bawi? Zresztą nie wiem, czy wiesz dlaczego tak się dzieje. Tam większość już mieszka. Tutaj chyba nie. Z tego wynika, że oni mają więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts