Huhrak 09.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witajcie potrzebuję na szybko informacje jak macie zrobione łączenia w narożnikach płyt k-g. [...] pozdrowienia z placu boju marzka Hej Marzka:-) w sobotę właśnie rozmawiałam z moim kierownikiem budowy na budowie o płytach GK na poddaszu. Powiedział, że najlepiej by było płyty zostawić wcale nie łączone , [...] Pozdrawiam Dabell Hej Dabell z akrylem mam złe doświadczenia. W mieszkaniu w..[...] Chyba będzie wszędzie flizelina. pozdrawiam Marzka jak juz wybierzesz i zrobisz to daj znac jak to sie zachuwuje ... u nas cała góra niestety popękała.( a są wzmocnieniea z siatek i aktyl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 09.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich, a szczególnie młode mamy ! Mam pytanie - propozycję , czy któraś z Was byłaby zainteresowana takimi nosidełkami? Mam na zbyciu. http://www.chicco.pl/files/objects/354/6/67500.00.jpg My używaliśmy tego bardzo dużo, sprawdziło się świetnie na zakupach, wyjazdach turystycznych itp, przeznaczone dla dzieci od 1 do 9 miesiąca, moja Zuza ''chodziła'' w tym od ok.3- go miesiąca i lubiła to kulka to Ty też już w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 09.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ano ja już w każdej chwili mogę w zasadzie:) Termin mam na za ok 2 tygodnie, ale juz jestem przygotowana:) Napisz na priv ile chcesz za to nosidełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 09.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Xena - cena 26 zł/m2 to za tynki cementowo-wapienne ( materiał + robocizna ) zaznaczam , że CAŁY materiał tzn. tynk gotowy ALPOLA drobnoziarnisty,natożniki wewnętrzne i zewnętrzne oraz specjalne listwy do obróbki okien , nie wszyscy je stosują a warto do tynk przy ościeżnicy okna się nie kruszy . W cenach regipsów się nie orientuje . KOBIETKI a jaką macie cenę na posadzki ?????, Mi zaoferowali 10zł/m2 tylko wylewka , 11zł/m2 z ułożeniem styropianu i siatki .TO oczywiście cena tylko za robociznę jeszcze dojdzie materiał . POZDROWIONMA marpa Marpa, możesz mi podać namiary na swojego posadzkarza? Też się już rozglądam, bo w przyszłym tygodniu majązacząć mi robić dach, więc chcę się za wczasu umówić z wykonawcami od posadzek i tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 zna ktos tynkarza gipsowego Wójcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 09.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Xena - mojemu sąsiadowi robił niedawno (w grudniu) tynki gipsowe tynkarz z Iwin lub blisko Iwin. Jest zadowolony. Wiem, że jeden z nich, to p. Darek (pracują w dwójkę - bracia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 prosze daj mi namiar na prv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 09.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 nic nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2006 09.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Z czystym sumieniem mogę polecić Lech bud z Irysowej,specjalizują się w dachach i nie mają innych materiałów.Euronit mają od reki i duąo inych.Pozdrawiam i wracam po długiej nieobecności -jak się uda.Gratuluję CUDNEJ NOWEJ FORUMOWICZKI,-oj bedą rodzice mieli kłopot z nachodzącymi facetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 09.01.2007 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam kulka i.w. Dziekuje Czy slyszeliscie moze o oknach dachowych RoofLITE? Mozna zobaczyc tu: http://www.millenniumproject.pl/catalog/index.php/cPath/1_37 A to ich strona: http://www.rooflite.pl/ Chetnie wyslucham opinii czy warto sie nad nimi zastanawiac? Sa bardzo tanie w porownaniu do Velux'ow czy Fakro. Daja gwarancje 10-letnia no i te szyby o wspolczynniku U=1.1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 10.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 My w Gai kupowaliśmy bloczki na fundament. Rozmawialiśmy z Rafaelem Arentem. Faktycznie coś drogawo mieli ale handlowiec godny polecenia. kulka to informuj na bieżąco kiedy godzina "o" wybije. Trzymam kciuki żeby było wcześniej niż później My się nieźle stresowałyśmy z Wojty i kobinowałyśmy jakby tu przyspieszyć W sumie nasze dzieci już roczek mają (wg rocznika) ale jeszcze się nie poznały Mój synek ma już 5 tygodni i waży 5 kg! Jeżdzimy razem na budowę doglądać wykonawców. Teraz trwa wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ano ja już w każdej chwili mogę w zasadzie:) Termin mam na za ok 2 tygodnie, ale juz jestem przygotowana:) Napisz na priv ile chcesz za to nosidełko:) Ooo to tak jak ja też za 2 tygodnie,a do którego szpitala się wybieracie? Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 10.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 kulka to informuj na bieżąco kiedy godzina "o" wybije. Trzymam kciuki żeby było wcześniej niż później My się nieźle stresowałyśmy z Wojty i kobinowałyśmy jakby tu przyspieszyć W sumie nasze dzieci już roczek mają (wg rocznika) ale jeszcze się nie poznały Pewno, ze będę dawac znac:)) Czuję, że będzie szybciej niż później, chociaż jeszcze parę sparw muszę załatwić przed:-) Mój synek ma już 5 tygodni i waży 5 kg! WOW!!! Nieźle ))) Wydaje się, ze niedawno urodziłaś, a tu już 5 tygodni! Jeżdzimy razem na budowę doglądać wykonawców. Teraz trwa wykończeniówka. No i to mnie cieszysz, ze można z takim maluszkiem sie wybrac:) Damro i Ty też???)) No ładnie. Ja wybrałam Brochów:) A Ty? może się spotkamy na sali;)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agamad 11.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Grupowiczów, niedługo mam zamiar budować w Kiełczowie, projekt mam upatrzony - szukam architekta do wykonania adaptacji- i tu mam problem: wszyscy architekci krzyczą ponad 5 tys zł za adaptację+ zmiany, ostatni policzył nawet 8 tys.Zaznaczę,że zmiany te są naprawde kosmetyczne - nie wymagające ingerencji w konstrukcję. Wliczając w to cene projektu gotowego - wychodzi jak za projekt indywidualny- a tego chciałam uniknąć.Drodzy Forumowicze , jeśli macie namiary na solidnych i niedrogich architektów proszę o pomoc Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Grupowiczów, niedługo mam zamiar budować w Kiełczowie, projekt mam upatrzony - szukam architekta do wykonania adaptacji- i tu mam problem: wszyscy architekci krzyczą ponad 5 tys zł za adaptację+ zmiany, ostatni policzył nawet 8 tys.Zaznaczę,że zmiany te są naprawde kosmetyczne - nie wymagające ingerencji w konstrukcję. Wliczając w to cene projektu gotowego - wychodzi jak za projekt indywidualny- a tego chciałam uniknąć.Drodzy Forumowicze , jeśli macie namiary na solidnych i niedrogich architektów proszę o pomoc Aga wszystko zalezy od tego co architekt wliczyl w cene adaptacji - jesli sa tam tez koszty projektu wszystkich przyłączy to kwota ta nie jest wcale kosmiczna wiem, ze projekt jednego przylacza kosztuje ok 700-1000 zl - o takich cenach slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 11.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 nasz Miśka w wieku 5 tygodni pojechała z nami do Ostrowa Wlkp. po samochód i dała radę teraz ma 19 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agiek 11.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Grupowiczów, niedługo mam zamiar budować w Kiełczowie, projekt mam upatrzony - szukam architekta do wykonania adaptacji- i tu mam problem: wszyscy architekci krzyczą ponad 5 tys zł za adaptację+ zmiany, ostatni policzył nawet 8 tys.Zaznaczę,że zmiany te są naprawde kosmetyczne - nie wymagające ingerencji w konstrukcję. Wliczając w to cene projektu gotowego - wychodzi jak za projekt indywidualny- a tego chciałam uniknąć.Drodzy Forumowicze , jeśli macie namiary na solidnych i niedrogich architektów proszę o pomoc Aga Jeśli jesteś dalej zainteesowana architektem- daj znać, wyślę ci namiary na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 11.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Grupowiczów, niedługo mam zamiar budować w Kiełczowie, projekt mam upatrzony - szukam architekta do wykonania adaptacji- i tu mam problem: wszyscy architekci krzyczą ponad 5 tys zł za adaptację+ zmiany, ostatni policzył nawet 8 tys.Zaznaczę,że zmiany te są naprawde kosmetyczne - nie wymagające ingerencji w konstrukcję. Wliczając w to cene projektu gotowego - wychodzi jak za projekt indywidualny- a tego chciałam uniknąć.Drodzy Forumowicze , jeśli macie namiary na solidnych i niedrogich architektów proszę o pomoc Aga Witaj. To prawie będziemy sąsiadami bo mój domek rośnie wioskę dalej w Śliwicach Nam adaptacje robiła firma Domax, siedzibę ma koło urzędu gminy w Długołęce. Panów trzeba trochę gonić jeśli chodzi o terminy, ale cenowo byli całkiem całkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 11.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Grupowiczów, niedługo mam zamiar budować w Kiełczowie, projekt mam upatrzony - szukam architekta do wykonania adaptacji- i tu mam problem: wszyscy architekci krzyczą ponad 5 tys zł za adaptację+ zmiany, ostatni policzył nawet 8 tys.Zaznaczę,że zmiany te są naprawde kosmetyczne - nie wymagające ingerencji w konstrukcję. Wliczając w to cene projektu gotowego - wychodzi jak za projekt indywidualny- a tego chciałam uniknąć.Drodzy Forumowicze , jeśli macie namiary na solidnych i niedrogich architektów proszę o pomoc Aga Hej, Jak chcesz to daj znać na priva to dam Ci namiar na kobietkę od adaptacji która ją u nas. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts