Wojty 28.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Przy kominku z płaszczem czy DGP warto mieć agregat prądotwórczy. przy DGP nie jest konieczny agregat pradotworczy o ile zaplanuje sie nawiew grawitacyjny, a nie mechaniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 No to śniegi topnieją Mam nadzieję, że jutro bez problemu wwiozą do nas dachóweczkę z hurtowni, bo we wtorek nasz dachowiec będzie zaczynał kryć dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 29.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A wiec melduję, że jestesmy już wszyscy w komplecie:)) Od 18.01.07 razem z nami buduje nasza mała kochana Bob-Budownicza. Przedstawiam Wam Hanię w pierwszych chwilach po porodzie:))) http://www.wozik.com GRATULACJE! WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA HANII I JEJ RODZICÓW. Życzenia spóźnione ale szczere. P.S. Jak kicie zareagowały na nowego domownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Życzenia spóźnione ale szczere. Dziekujemy P.S. Jak kicie zareagowały na nowego domownika? Najstarsza - w nieustajacym szoku:) Ucieka przed Hanią na kilometr:) A dwie pozostałe kotki spokojniej, ale bardzo ostrożnie. Tylko ją delikatnie wąchają jak śpi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 kulka i.w. serdeczne gratulacje Pewnie się będziemy spotykać na spacerkach ... Moja kocica też lubi najmłodszego - w nocy wyganiam ją z pościeli małego po kilka razy. Kładzie się szelma na podusi albo w nogach, czego nie znoszę. Ale u mnie kot już dzieci zastał - choć wybierając sobie nasz dom (bo to taka wsiowa dachowa przybłęda) nie zdawała sobie sprawy że jest w nim czteroletni dręczyciel kotów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 29.01.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Czy ktoś może podać mi namiary na firmy robiące meble łazienkowe na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 29.01.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Damro - a co u Ciebie ??? I nie chodzi mi o budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 29.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Marzanna Guzikowska - myślę, że meble łazienkowe zrobią ci sami, co meble kuchenne. Mi robili tacy zwyczajni stolarze. Standard taki sobie - jak cena. Ale cudów się nie spodziewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Damro - a co u Ciebie ??? I nie chodzi mi o budowę Witaj Halszka Przepraszam że dopiero teraz piszę ale miałam małe problemy z komputerem i troszkę chorowałam,jeszcze nie urodziłam a martwię się bo to już po terminie ale dzię =kuję za pamięć.Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam Grupę Wrocławską !Przebrnęłam juz przez kilometry tekstów napisanych wczesniej i sporo przydatnych informacji. Teraz czekamy na wiosnę - zaczynamy na przelomie kwietnia i maja 2007.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 29.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Marzanna Guzikowska - myślę, że meble łazienkowe zrobią ci sami, co meble kuchenne. Mi robili tacy zwyczajni stolarze. Standard taki sobie - jak cena. Ale cudów się nie spodziewałam. No właśnie nie wiem, czy takie jak chcę zrobią mi meblarze od kuchni. Wymyśliłam sobie szafkę- słupek (lub narożną - jeszcze się zastanawiam) ze szklanymi drzwiami w dodatku czerwonymi. Łazienka 'mi się robi' w Minimal Tubądzin a tam dekorem jest cienka szklana czerwona właśnie płytka. Ten materiał, z którego chcę mieć tylko fronty oczywiście, nie jest jakimś curiozum- widziałam szafkę z czerwonego szkła w Liroy -u ale była podumywalkowa (no i ta cena, 2000! ) a w Domarze taki właśnie szklany stół obłożony wenge. Może to trzeba zamawiać u szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 29.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Damro - to może i Ty skorzystaj z rad udzielanych Betty i Wojty ich dzidziusie też się nie śpieszyły, albo po prostu spokojnie czekaj, jeszcze się nabiegasz przy maleństwie. Pierwsze ? vanka99 witamy ! A gdzie budujecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 29.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Marzanna Guzikowska - Wiesz, gdzie jest hurtownia szkła - na Robotniczej po prawej stronie. Czerwone też mają. Pogaqdaj z tymi od kuchni - myślę, że zrobią. Szklarz - nie wiem . Pokombinuj - powinno być dobrze. Pwodzenia! No i nie tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 29.01.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Oczywiście, że polewej stronie... Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 29.01.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Jadąc od strony Świebodzkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.01.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 ups Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.01.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 to może i Ty skorzystaj z rad udzielanych Betty i Wojty ich dzidziusie też się nie śpieszyły, albo po prostu spokojnie czekaj, jeszcze się nabiegasz przy maleństwie. Pierwsze ? To już 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dzień dobry dawno mnie tu nie było...ale nastukaliście ja mam komniek z płaszczem wodnym od 2002 i gaz ziemny od 2003. Drugi raz zrobiłabym tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 30.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzisiaj jadę dogadać się z wykonawcą na stan surowy otwarty (z dachem). Potrzebuje wiedzieć ile płaciliście za robociznę ...?mój dom : http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=166 Wiem że ceny teraz wariują: ale na ile mam się przygotować ... podejrzewam że od 40 tyś do 60 tyś. Znalazłam kilka informacji na tym forum, ale pół roku różnicy w budowie to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Damro: nie martw się, że jest po terminie. 2 tyg. po terminie to ciągle jeszcze w terminie. Jeśli czujesz sie dobrze i czujesz ruchy dziecka to nie martw się i cierpliwie czekaj. Matka Natura da o sobie znać dokładnie wtedy kiedy przyjdzie na to pora. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts