Umka 02.02.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Brniemy przez "Sluzbe Ochrony Zabytkow"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.02.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Umka - jakieś problemy z zabytkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 04.02.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ogolnie - nie. Jest strefa ochrony konserwatorskiej i obserwacji archeologicznej. Dlugo to wszystko trwa, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 04.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę od CO i ogrzewania podłogowego? Mam pytanie do szczęśliwych posiadaczy podłogówki. Jak się to wycenia _ od metra 2 czy od mocy grzewczej czy jeszcze jakoś inaczej? PEPE : Podobnie jak Betty&M mogę polecić firmę Admarbud z Karmelkowej. Właściciel pan Mariusz trochę zapominalski, ale uczciwy człowiek i pracowników też ma ok. Kiedy firma która dostarczała kocioł nawaliła to tak jak mógł najlepiej próbował ratować sytuację, żebyśmy w chłodne dni nie zostali bez ciepłej wody i ogrzewania. Jeśli chciałbyś bezpośredni tel do niego to pisz. Wiem, że robił też naszej forumowiczce BK i też byli zadowoleni. Hejka scur i Betty&M bardzo dziękuję, byłem, pierwsze wrażenie pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 04.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 vanka99 napisał Budujemy sie w Szymanowie. Pozdrawiam Witaj Jeśli to ten Szymanów obok Psar to będziemy sasiadami My dopiero ruszamy z papierami (projekt, adaptacja itp) - poszukujemy geodety i architekta.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 04.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witaj My dopiero ruszamy z papierami (projekt, adaptacja itp) - poszukujemy geodety i architekta.[/b] Jeśli potrzebujesz namiary na geodete lub architekta to daj znac to wysle na maila lub P.W.Z geodety jak i z architekta byliśmy zadowoleni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.02.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 kulka i.w. zajrzyj na prv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 05.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj vanka99 Budować sie bedziemy w Szymanowie na samym końcu Lotniczej przy ul. Sportowej. Ciesze sie ze bedze znala kogoś jeszcze prócz włascicieli dzialki Skrobnij kilka słówek na temat tego na jakim etapie jesteście, jak długo trwało załatwianie pozwolenia na budowe, czy mieliście jakieś problemy itp. Poprosze tez o te namiary na geodete i architekta na priv. Z góry dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadziejka 05.02.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Smiejus, jak tam budowa domku ? Obserwuję postępy właściwie przez okno A więc witam serdecznie przyszłych sąsiadów:) Wytropiłam Was przez galerię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadziejka 05.02.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 kulka i w., miałam kiedyś kotkę, którą adoptowałam dzięki tej stronie internetowej kociezycie ! To jest cudowne to co robicie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.02.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nadziejka - no proszę)) A masz jeszcze tę kotkę?? scur - odpowiedziałam:) zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 05.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam,Byłem dzisiaj w Gaji na Opolskiej. Niestety nie daliśmy rady skończyć dzisiaj wyceny i umówiliśmy się na czwartek.Pan Malinowski namawia mnie min.na Braasa-Romańską w technologii cisar ale zobaczymy bo w sumie to mamy w planach cementową z jakąś powłoką zabezpieczającą "zielenieniu" i tylko tyle. Muszę się jeszcze rozejrzeć za czymś innym, może znajdę coś tańszego a równie dobrego. Straszą że może być problem np. z Porothermem i że lepiej znacznie wcześniej zamawiać więc trzeba się streszczać z załatwianiem kredytu. Żeby tylko udało się zgrać to wszystko ba jak misie nie będą mieli z czego robić to się zawiną i tyle będę ich wodział-czekać nie będąPozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 05.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nadziejko na budowie mamy wakacje - murarze skończyli, czekam na dachowców. Mają być na przełomie lutego i marca, chyba że ich kulka.i.w. szybciej wypuści bo to ta sama ekipa. Jest chwila czasu na może jakiś weekendowy wypad no i oczywiście szukamy dalszych podwykonawców. Dziś dostałam wycenę kotłowni i co+ cwu ... załamka jak te ceny galopują. Gdyby ktoś był zainteresowany to informuję że od marca idzie w górę dachówka Euronitu, a od połowy lutego styropian ...kurcze nasz foto dziennik leży, muszę znaleźć czas i uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Smiejus - ekipa przez wi hury i snieg zaczęła później, działają u nas od soboty. Dzisiaj ołatowali jedną stronę dachu, jutro reszta, rynny kazai ściągnąć na poniedziałek - za 2,5 tygodnia powinni być wolni:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 05.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć Mam pytanie, czy korzystał ktoś z usług pana Jędrzejczyka z Dobroszyc? Proszę o wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadziejka 05.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kulka i w. niestety tej kotki już nie mamy Pewniego dnia zniknęła ;( Wolę nie myśleć, co się stało czy co się mogło stać. Powtarzam sobie tylko że przynajmniej przez rok mieszkała z nami szczęśliwa ... Natomiast teraz w zastępstwie mamy 2 czarne półroczne koty i 5 mies. owczarka niemieckiego. Cała trójka ma się w najlepsze Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie koty i kotki ze strony ! Mam nadzieję, że wszystkim się uda znaleźć nowy dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadziejka 05.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Smiejus, my już mieszkamy. Warunki mamy "dla kamikadze" ale co tam! W końcu to nasz domek ukochany Okolica tu jest prześliczna, nie mogę się doczekać wiosny! Za mostem jest bajecznie Na herbatkę zapraszamy, tylko się zgadamy najpierw no i mam nadzieję, żę ultra remontowo-wykończeniowe warunki nie wystraszą Pozdraiwam i tzrymam kciuki za budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 05.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam, Byłem dzisiaj w Gaji na Opolskiej. Niestety nie daliśmy rady skończyć dzisiaj wyceny i umówiliśmy się na czwartek.Pan Malinowski namawia mnie min.na Braasa-Romańską w technologii cisar ale zobaczymy bo w sumie to mamy w planach cementową z jakąś powłoką zabezpieczającą "zielenieniu" i tylko tyle. Muszę się jeszcze rozejrzeć za czymś innym, może znajdę coś tańszego a równie dobrego. Straszą że może być problem np. z Porothermem i że lepiej znacznie wcześniej zamawiać więc trzeba się streszczać z załatwianiem kredytu. Żeby tylko udało się zgrać to wszystko ba jak misie nie będą mieli z czego robić to się zawiną i tyle będę ich wodział-czekać nie będą Pozdrawiam Jacek Witam Ja kupowale Porotherm w Gaji we wrzesniu zeby budowac w styczniu - gaja za darmo przetrzyma material na swoim placu. Tez mnie straszyli ze trzeba czekac po 2 miesiace i dluzej, jak przyszlo co do czego - czyli do zamowienia i przedplaty to towar byl po 2 tygodniach. o dachowce Creatona mowili ze trzeba czekac 3 miesiace a byly po trzech tygodniach. Co do dachowki to ceny mieli dobre ale Porotherm nienajtanszy. Ostatnio musoalem dokupic kilka palet P25 i cena dla stalego kilienat ktory wydal u nich kilkadziesiat tysiecy byla o 0.50 PLN drozsza niz na przyklad w hurtowni MB-03 (polecam) na gnieznienskiej (podobno maja oddzial w Kamiencu Wroclawskim). Podobnie bylo ze styropianem hydromax w MB-03 na dzien dobry (podczas pierwszego kontaktu telefonicznego) dostalem cene o 80PLN za m3 nizsza niz w Gaji (jako dobry klient. Tak ze trzeba na nic uwazac i miec oferty z innych hurtowni w zanadrzu - moze wtedy sie postaraja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 05.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hihi Nadizjko mnie chyba żadne warunki nie wystraszą. W kawalerce w której mieszkamy teraz 2 miesiące myłam gary w wannie, potem zlew stał na prowizorce zamiast szafki rok, a na kafle w łazience czekałam z 2 lata ale to było NASZE mieszkanko i coś tak czuję ze na stałe zawitamy w nasze okolice wcześniej niż później, a za mostem też nam się baaardzo podoba. Widze nawet że psie upodobania mamy podobne bo dla mojego małża może być każdy pies ... byle owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpl 05.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 TS146 gratuluje bliżniaków. Pracowałam swego czasu jako au pair i zajmowałam się bliżniętami (2 parki). Niezła zabawa Dzięki - wiem, będzie się działo . My rodzilismy na Kamieńskiego w 2004 i w tym roku też tam się wybieramy . Najważniejsze to szybko się uwinąć i zabierać się do domu, czego z całego serca Ci zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts