Natalia Stanko 22.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wojty, Kulko, Dabell - serdeczne dzieki za info. Pozdr. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa19 22.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich, mam pytanie czy jest tu ktos kto zaczal juz budowe albo zacznie niedlugo w Dobrzykowicach , rejon ulicy Widawskiej ? Witam. Ja zaczynam w kwietniu budowę przy Widawskiej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.02.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 czesc GrupoDzięki za wsparcie, wczoraj myślałam tylko o tym, ze nogi bym z pleców powyrywała...i o sposobach ich wyrywaniaNie mam drzwi ale włamali się oknem......(znaczy się zabepieczoną dechami dziurą na okno) ukradli wszystkie kable, przedłużacze, halogeny światełka....rozwalili moje piekne świeze wejscie na góre - chyba mysleli, ze trzymam tam bogactwa (nie ma bata - nigdy nie zostawiam i nie będe zostawiac musiałabym na głowę upaść....) zniszczyli kłódkę(piłowali, potem na chama wyłamali)....przygotowali sobie do wyniesienia młotek, piłkę,(topex po 5zeta) mnóstwo gwoździ, nakretek, resztek z budowy....zapewne mały zwiadzik na przyszłość..........ah i zabrali sobie na bonusik puszkę 0.5l starej farby do drewna "stara sosna" - czuć jeszcze było chemią, dużo starsza litrową teak zostawili bo juz nie było czuć nic....a może kolor im sie nie pdoobał...koneserzy.... po drzwi podjedziemy prawdopodobnie Żabko w sobotę zadzwonię,.....przyczepke pożyczylismy... przenoszę hodowlę pająków na budowę..chętnie zobacze jak się z nimi w nocy witają aha, była Policja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadziejka 22.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Xena z Xsary, trzymaj się ciepło!!! Cholerne menelstwo Nawet trudno to skomentować bez przekleństw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.02.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Xeno, nie planujesz alarmu i monitoringu? Ja wiem, że u części z forumowiczów najpierw była kradzież a potem pojawiała sie oferta firmy ochroniarskiej, ale może jednak warto? Coraz wartościowsze etapy przed nami . Ja mam tfu... tfu... i już od razu na pierwszy dzień dzwonili, bo działają elektrycy i tynkarze i są skoki napięcia , musiałam odwoływać interwencję . pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 poruszyłaś ARCYCIEKAWA kwestiębo widzisz, u mnie najpierw była oferta firmy ochroniarskiejpotem stwierdziłam GŁOSNO, ze nie jest mi potrzebna na tym etapie a potem włamali sie na budowę.taka kolej rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 22.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 poruszyłaś ARCYCIEKAWA kwestię bo widzisz, u mnie najpierw była oferta firmy ochroniarskiej potem stwierdziłam GŁOSNO, ze nie jest mi potrzebna na tym etapie a potem włamali sie na budowę. taka kolej rzeczy.... no..... to teraz chyba wszystko jasne.... znam juz kilka takich przypadków (niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Xeno, to może alarm i monitoring u konkurencji ? U mnie na szczęście to moja inwencja z alarmem i ochroną, ale nie dziwię się , że byłaś wściekła , też bym była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 25.02.2007 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam U mnie przyszedl czas na zamawianie więźbyGdzie kupowaliscie wiezbe?Bede wdzieczny za namiary na sprawdzone tartaki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pol1.8t 25.02.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam wszystkich, mam pytanie czy jest tu ktos kto zaczal juz budowe albo zacznie niedlugo w Dobrzykowicach , rejon ulicy Widawskiej ? Witam. Ja zaczynam w kwietniu budowę przy Widawskiej. Pzdr No to juz jest nas trojka z jednego osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrek 25.02.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam wszystkich Można wiedzięć gdzie i za ile kupywaliście profile oraz pozostałe elementyn do suchej zabudowy poddasza?Narazie wiem tylko, że płyty najlepiej kupowić w CASTORAMIE.W dobrej cenie profile znalazłem na allagro CD 60 4m-7,99UD 27/28 4m-5,36brutto- tylko transport z Łodzi. Pozdrawiam ARTUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Na początku marca chcę ruszyć z murowaniem ścian z ytonga. Miałam już ekipę, ale znaleźli sobie lepsze zajęcie. Proszę pomóżcie. Nie muszę oczywiście pisać,ze szukam kogoś solidnego i nie bardzo drogiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 25.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Aleksander Bogucki - ja zamawiałam w tartaku w Miloszycach po 680 zł/m3 (ale to jeszcze w listopadzie). Polecany jest jeszcze tartak w Chrząstawie. Nie wiem czy te tereny Cie interesują, czy nie lepiej, żebyś poszukał polecanego tartaku w okolicy swojej budowy, ale jakby co to slużę kontaktami. P.S. czy cena 22 zł/m2 podbitki sosnowej jest na dzień dzisiejszy do przyjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 25.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Obecna cena to 700zł/m3 netto. To cena orientacyjna bowiem rożne elementy tarcicy różnie wyceniają. Musisz mieć wykaz więźby do wyceny. Moge polecić dwa tartaki biorące drewno z super lasów na Opolszczyźnie:1. Suchy Bór2. Popielów Oba tartaki mogą drewno składować nawet kilka miesięcy. Ja sam teraz już zamówiłem, zaliczkowałem, ale mają przycinać miesiąc przed dostarczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Masz może namiar na te tartaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 25.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 suchy bor: 0774270825popielow: google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dziękuje bardzo, jutro tam zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 25.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 P.S. czy cena 22 zł/m2 podbitki sosnowej jest na dzień dzisiejszy do przyjęcia? Wydaje mi sie że to tanio, jak szukałam proponowali mi sosnę skandynawską za 30 zł/m2, ale podobno PIĘKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 25.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 P.S. czy cena 22 zł/m2 podbitki sosnowej jest na dzień dzisiejszy do przyjęcia? Wydaje mi sie że to tanio, jak szukałam proponowali mi sosnę skandynawską za 30 zł/m2, ale podobno PIĘKNA Mam podobne informacje. 30 pln za sosnę skandynawską bez negocjacji więc pewnie coś można urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 25.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Otóż jesteśmy bliscy rozpoczęcia budowy - szukamy kierownika budowy. I z tym jest związana moja gorąca prośba do Was. Potrzebuję namiarów na kogoś sprawdzonego. Proszę... Zaglądnij do mojego dziennika i do komentarzy - tam jest namiar na mojego KB (robi też wpisy do komentarzy). pozdrawiam Dabell Dzięki, na pewno zajrzę... Dzisiaj zaczęliśmy się dogadywać z ekipą. W przyszłym (tzn. tym co właśnie się zaczyna...) tygodniu będziemy mieć wycenę robocizny. Jeszcze tylko pozostanie uporać się z bankiem i zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts