saper 28.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Usuwam wiec ten numer komórki, a jak z numerem stacjonarnym? Może dabell sprawdzi czy nie pomyliłem numeru komórki przy wpisywaniu (bo polanka i Blondyna to już chyba nieczęsto tu zaglądają)? Wojty Numer stacjonarny jest OK. pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 28.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Podawałem jakis czas temu namiary na tynkarza Arkadiusza Jarmoluka Tel 0696-045-644. Ciesze sie bardzo że sa osoby zadowolone z jego pracy.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 28.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Kulka, gipsowe robi po 13 zł, a cem-wap po 15 zł -ściany i 17 zł-sufity. Woli robić gipsowe i takie u mnie zrobił. Gładziutkie jak lustro, co się pewnie nie wszystkim podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ale to jest cena bez materiału oczywiscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 28.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Tak, bez materiału. Myślę, że to i tak tanio, a jakość super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 28.02.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Czytam o firmie Karfil i sam nie wiem co myśleć... okna ok, ceny porównywalne z innymi a montaż skiepszczony...nieciekawie Może ktoś korzystał z usług firmy Novis z ul. Obornickiej? Obsługa fachowa, właściiel specjalnie jechał w sobotę po południu by się ze mną spotkać, ceny też dobre tylko gdzie jest haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 28.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 wHO KNOWS? JA KUPOWAŁAM W OKNOPLASCIE. Mam nadzieję, ze to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 28.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 WITAM, Ja kupowałam w firmie BERTRAND-----al. Kromera 27a Okna PCV w okleinie złoty dąb. Wszystko przebiegło sprawnie---fachowa obsługa przy wycenie / p. Piotr Bycyk/ , szybki pomiar w dogodnym dla mnie terminie, i sprawny montaż .Co prawda w transporcie z Pomorza ,ucierpiała szyba w oknie tarasowym / przyjechała pęknięta / --------ale wymienili mi ją po 5 tygodniach. Mają w ofercie drewniane i PCV Pozdrawiam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 28.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Gdyby ktoś poszukiwał ekipy elektryków --to polecamekipę elektryka p. Krzysztofa Bębna -- tel. 691-561-624 Nie tylko atrakcyjni cenowo / miałam wycene od 5 ekip / .Przede wszystkim --------- fachowa robota, cenna porada, terminowa realizacja zlecenia. pozdrawiam MTW1 A ja obecnie szukam ekipy od wylewek, i ociepleń zewnętrznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 01.03.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jeszcze nie robiłam, ale od wylewek jest Janzar - forumowy fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Janzar przyjeżdza do mnie na początku przyszłego tygodnia na pomiary pod wylewki. Poleca go mój instalatror, który często się z nim spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A ja obecnie szukam ekipy od wylewek, i ociepleń zewnętrznych . Do wylewek mogę polecić Pana Jarka, który robił u mnie. Robota ok, człowiek kontaktowy i pomocny. Jesteśmy zadowoleni. Ludzie, którzy nas odwiedzali na etapie nieprzykrytych wylewek nie mogli się nadziwić jak tak pięknie i równo można to zrobić. Znajomi, którym go poleciliśmy także są zadowoleni. Telefon w razie potrzeby napiszę na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A ja mam pytanie z innej beczki. Kiedy nawozic ziemie na dzialkę? Czy jak zamkniemy budynek to mozemy juz sie zając podniesieniem terenu i nawiezieniem ziemi czy na póxniejszym etapie, czy nie ma to większego znaczenia? No i kolejne pytanie: skąd wziąć ziemię? Macie jakies sprawdzone adresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.03.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dołączam się do pytania - muszę nawieżć sporo ziemi . Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Też czekam na podpowiedzi w sprawie ziemi. Dużo ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 O jaki ładny temat ja też chcę ziemi, ziemi i jeszcze raz ziemi do tego jeszcze dobrej i taniej!!! Ciekawe czy ktoś wysłucha naszych próśb i coś nam podpowie Pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo serdecznie Wiosna idzie czas działań budowlanych (przyjaznych dla inwestora jako wykonawcy) nadchodzi Już się nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ziemia na tapecie widzę oto namiary - z okolic Obornik Śląskich - 310 79 67, 504 83 31 44 - gość wozi ziemię, piach, żwir itp. jak brałam ziemię zeszłą wiosną to była spod Szewc - bardzo fajna - może nie czarnoziem, ale akuratna - do tej pory wszystko rosło tylko błagam nie pytajcie po ile bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 to ja juz dzwonilam:) do Gajkowa (w te rejony) 270 zł za 12 ton (7 m3), ale dopiero jak sie podsuszy po "zimie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 01.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wiitam. Ziemie mozna nawozić na działke jak nie bedzie rozjeżdżana przez samochody.Doprowadzenie ogrodu do jako takiego wyglądu to okres wielu lat.Dbajcie również o to żeby nie była śmietnikiem odpadów z budowy ,resztki cegiel zaprawy.styropianu itp.Każdy z Was musi sobie odpowiedzięć na pytanie czy nawozic teraz czy po skończonej budowie.Może posadzić drzewka tam gdie nie bedzie kolizji z budową? Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja tez szukam ziemiale na południu wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts