Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Czytam o firmie Karfil i sam nie wiem co myśleć... okna ok, ceny porównywalne z innymi a montaż skiepszczony...nieciekawie

Może ktoś korzystał z usług firmy Novis z ul. Obornickiej? Obsługa fachowa, właściiel specjalnie jechał w sobotę po południu by się ze mną spotkać, ceny też dobre tylko gdzie jest haczyk?

WITAM,

Ja kupowałam w firmie BERTRAND-----al. Kromera 27a

Okna PCV w okleinie złoty dąb.

Wszystko przebiegło sprawnie---fachowa obsługa przy wycenie / p. Piotr Bycyk/ , szybki pomiar w dogodnym dla mnie terminie, i sprawny montaż .

Co prawda w transporcie z Pomorza ,ucierpiała szyba w oknie tarasowym

/ przyjechała pęknięta / --------ale wymienili mi ją po 5 tygodniach.

Mają w ofercie drewniane i PCV

Pozdrawiam

MTW1

Gdyby ktoś poszukiwał ekipy elektryków --to polecam

ekipę elektryka p. Krzysztofa Bębna -- tel. 691-561-624

Nie tylko atrakcyjni cenowo / miałam wycene od 5 ekip / .

Przede wszystkim --------- fachowa robota, cenna porada, terminowa realizacja zlecenia.

pozdrawiam

MTW1

A ja obecnie szukam ekipy od wylewek, i ociepleń zewnętrznych .

A ja obecnie szukam ekipy od wylewek, i ociepleń zewnętrznych .

Do wylewek mogę polecić Pana Jarka, który robił u mnie. Robota ok, człowiek kontaktowy i pomocny. Jesteśmy zadowoleni. Ludzie, którzy nas odwiedzali na etapie nieprzykrytych wylewek nie mogli się nadziwić jak tak pięknie i równo można to zrobić. :) :) Znajomi, którym go poleciliśmy także są zadowoleni. Telefon w razie potrzeby napiszę na prv.

A ja mam pytanie z innej beczki. Kiedy nawozic ziemie na dzialkę?

Czy jak zamkniemy budynek to mozemy juz sie zając podniesieniem terenu i nawiezieniem ziemi czy na póxniejszym etapie, czy nie ma to większego znaczenia?

No i kolejne pytanie: skąd wziąć ziemię? Macie jakies sprawdzone adresy?

O jaki ładny temat :D

ja też chcę ziemi, ziemi i jeszcze raz ziemi :wink: :D do tego jeszcze dobrej i taniej!!!

Ciekawe czy ktoś wysłucha naszych próśb i coś nam podpowie :wink:

Pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo serdecznie :lol: :lol:

Wiosna idzie czas działań budowlanych (przyjaznych dla inwestora jako wykonawcy) nadchodzi :wink: Już się nie moge doczekać :D

ziemia na tapecie widzę ;-)

oto namiary - z okolic Obornik Śląskich - 310 79 67, 504 83 31 44 - gość wozi ziemię, piach, żwir itp.

jak brałam ziemię zeszłą wiosną to była spod Szewc - bardzo fajna - może nie czarnoziem, ale akuratna - do tej pory wszystko rosło ;-)

tylko błagam nie pytajcie po ile bo nie pamiętam :oops:

Wiitam. Ziemie mozna nawozić na działke jak nie bedzie rozjeżdżana przez samochody.Doprowadzenie ogrodu do jako takiego wyglądu to okres wielu lat.Dbajcie również o to żeby nie była śmietnikiem odpadów z budowy ,resztki cegiel zaprawy.styropianu itp.Każdy z Was musi sobie odpowiedzięć na pytanie czy nawozic teraz czy po skończonej budowie.Może posadzić drzewka tam gdie nie bedzie kolizji z budową? Wiech