zaborki 13.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witamy kochaną grupę, Czy miałby ktoś do sprzedania BARAK BUDOWLANY (w rozsądnej cenie) ? Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xedo 13.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witajcie Budowniczki i Budowniczowie! Mam pytanko - jak zamierzacie wykończyć izolację fundamentów z hydromaxa? Siatką, klejem i klinkierówką?? Jak głęboko?? Same problemy z tą budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 13.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jeszcze jedno pytanie, Czy widział może ktoś z forumowiczów na żywo gilotynę do silki?Zastanawiamy się czy dobrze się nią tnie i czy działa? Jakby ktoś coś wiedział na ten temat to bardzo prosimy o info. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witajcie Budowniczki i Budowniczowie! Mam pytanko - jak zamierzacie wykończyć izolację fundamentów z hydromaxa? Siatką, klejem i klinkierówką?? Jak głęboko?? Same problemy z tą budową O własnie - dołączam się do pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nie wiem jak zrobiliście że z wami gadał ale z nami nie chciał. Odesłał do gminy. byłam przed samym porodem. moze sie myszy bał a tak na powaznie. do nas sie juz nawet w pewnym momencie pieszo nie dalo wejsc... moze to go przekonało... Do nas tez się nie da Listy nam giną, lekarz dojechac nie mógł, tragedia. No to nie wiem. A w gminie to faktycznie drogami sekretarz zarządza... p.s. my dostaniemy nie na całość tylko jakieś 2 wywrotki, reszte kupiliśmy już sami. Ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jeszcze jedno pytanie, Czy widział może ktoś z forumowiczów na żywo gilotynę do silki? Zastanawiamy się czy dobrze się nią tnie i czy działa? Jakby ktoś coś wiedział na ten temat to bardzo prosimy o info. Pozdrawiamy, Chodz Ci o cos takiego? http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=36&pos=65 (slabo widoczne w tle). Ostrze ma diamentowe i tnie silikaty jak masełko aż miło sie patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 13.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jeszcze jedno pytanie, Czy widział może ktoś z forumowiczów na żywo gilotynę do silki? Zastanawiamy się czy dobrze się nią tnie i czy działa? Jakby ktoś coś wiedział na ten temat to bardzo prosimy o info. Pozdrawiamy, Chodz Ci o cos takiego? http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=36&pos=65 (slabo widoczne w tle). Ostrze ma diamentowe i tnie silikaty jak masełko aż miło sie patrzy. Na zdjęciu nie bardzo widzę, czy to wasze jest na prąd? Bo my mamy agregat tylko i nie możemy mieć zbyt wymagającego sprzętu. Ale wam zazdroszczę że już teraz macie tylko wykończeniówkę Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Tak - to jest na prad, troche to go zre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 13.03.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Tak - to jest na prad, troche to go zre. Fajnie mieć na budowie prąd. Widzieliśmy takie gilotyny bez prądowe z xelli i się zastanawiamy czy ktoś może widział jak działają. A tak z innej beczki, wasze silikaty to Ludynia? Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ano fajnie.. a mamy dlatego, ze jak kiedys do sasiadow ciagnela energa prad to zrozpedu dala na rogu tej dialki skrzynke i juz nie chcieli demontowac. juz jak kupilismy ziemie to doznalismy olsnienia gdy ja ujrzelismy:) tak swoja droga.. kiedy mozeme spodziewac sie pietrwszego rachunku za prad? korzystamy we trzy budowe od pazdziernika i jeszcze zaden nie przyszedl... mam nadzieje, ze nie dowala potem jednej zbiorczej po przejsciu z pradu budowlanego na nornalny... p.s. budujemy z Ludyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 13.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzięki wszystkim za życzenia! U nas zadyma, że ho ho! Synek Pingwinek daje popalić a Córeczka Owieczka przywlokła straszną grypę z przedszkola. Na nic nie mam czasu jakoś. Na szczęście jutro przybywa z odsieczą babcia i mogę pojechać kupić sobie parę drobiazgów na budowę. Ktoś dostawał ostatnio wycenę na Ytong i strop Terriva? Moja wycena w Gai jest sprzed miesiąca, ciekawa jestem na ile mnie będą mnie chcieli podciągnąć. Proszę o jakieś info! A! Dziewczyny, nie wiecie gdzie we Wro można kupić takie chusty do noszenia niemowląt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 we wro nie wiem:) ale mozna kupic tutaj:http://www.chusta.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 13.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja też polecam kupno chusty przez internet Widziałam też takie cuda na allegro i do tego w dobrej cenie, ale już nie pamiętam szczegółów Ale znalazłam coś takiego http://www.dzieciecakraina.com.pl i pod hasłem nosidła/chusty jest chyba coS dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nie wiem jak zrobiliście że z wami gadał ale z nami nie chciał. Odesłał do gminy. byłam przed samym porodem. moze sie myszy bał a tak na powaznie. do nas sie juz nawet w pewnym momencie pieszo nie dalo wejsc... moze to go przekonało... Do nas tez się nie da Listy nam giną, lekarz dojechac nie mógł, tragedia. A kto jest waszym radnym ? jest specjalna komisja w radize gminy która zajmje się drogami a jej przewodniczącym jest wławśnie ktoś z gajkowa (no chyba, że się myle i jest to osoba z Krzykowa). poza tym warto chodzić na spotkania wiejskie sekretarz przy wójcie tak nie podskakuje kasa na drogi jest ale rzeczywiśice tylko fif ty i fif oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.03.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 witam, Proszę o informacje czy przy ocieplaniu budynku ---styropianem , bardzo się brudzi od klieju ? Pytam, bo mąż uparł się kłaść teraz kostkę brukową /puzzle/ , a nie wiem czy przypadkiem później mi ich nie zapaprają MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Macie może jakąś gotową umowę ---z instalatorem -hydraulikiem / rozprowadzenie rur + montaż całej instalacji wod-kanalizacyjnej + podłączenie pieca na eko-groszek PozdrMTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 witam, Proszę o informacje czy przy ocieplaniu budynku ---styropianem , bardzo się brudzi od klieju ? Pytam, bo mąż uparł się kłaść teraz kostkę brukową /puzzle/ , a nie wiem czy przypadkiem później mi ich nie zapaprają MTW1 klejem nie ale na klej (po siatce) idzei tynk i ewentualnie farba i to już papra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 13.03.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkiich! Nareszcie wypuścili nas z Synkiem Pingwinkiem ze szpitala! Synek urodził się w charakterze prezentu walentynkowego, ale miał parę kłopotów zdrowotnych. Na szczęście już wszystko gra i lada dzien jedziemy całą rodzinką wytyczyć pole do działań koparkowego! Tylko koparkowego nadal brak! Dzieje się na forum, a dzieje... Qrcze, niech i u mnie zaczie się coś wreszcie dziać! No i niepokoi mnie, że mój umówiony budowlaniec jakoś nieosiągalny się zrobił... Mam nadzieję, że nie wystawi mnie do wiatru! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 13.03.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzięki wszystkim za życzenia! U nas zadyma, że ho ho! Synek Pingwinek daje popalić a Córeczka Owieczka przywlokła straszną grypę z przedszkola. Na nic nie mam czasu jakoś. Na szczęście jutro przybywa z odsieczą babcia i mogę pojechać kupić sobie parę drobiazgów na budowę. Ktoś dostawał ostatnio wycenę na Ytong i strop Terriva? Moja wycena w Gai jest sprzed miesiąca, ciekawa jestem na ile mnie będą mnie chcieli podciągnąć. Proszę o jakieś info! A! Dziewczyny, nie wiecie gdzie we Wro można kupić takie chusty do noszenia niemowląt? W piatek w Gai (i nie tylko) stropy terriva z betardu poszy w gore o 7 % jeszcze wczoraj mieli w gai ytonga 24 cm po 10 zl za szt (lub cos kolo tego) - tylko mielli taka ilosc na jeden dom, wiec nie wiem czy aktualne a chysty widzialm kiedys w Askocie na sztabowej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nie wiem jak zrobiliście że z wami gadał ale z nami nie chciał. Odesłał do gminy. byłam przed samym porodem. moze sie myszy bał a tak na powaznie. do nas sie juz nawet w pewnym momencie pieszo nie dalo wejsc... moze to go przekonało... Do nas tez się nie da Listy nam giną, lekarz dojechac nie mógł, tragedia. A kto jest waszym radnym ? jest specjalna komisja w radize gminy która zajmje się drogami a jej przewodniczącym jest wławśnie ktoś z gajkowa (no chyba, że się myle i jest to osoba z Krzykowa). poza tym warto chodzić na spotkania wiejskie sekretarz przy wójcie tak nie podskakuje kasa na drogi jest ale rzeczywiśice tylko fif ty i fif oni Wiem ze sołtys Gajkowa jest wlasnie w tej radzie gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts