S.P. 20.10.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam grupę przed nami kolejny pasjonujący tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 To co najważniejsze. Ława wylana w sobotkę. Przyjechały dwie gruszki i pompa 25 min i po robocie. Teraz wysycha i wiąże się. W czwartek stawiają ściankę. Ivette, dzięki za załatwienie pogody , ale z tym mrozem to przegięli. Chyba nie do końca tym na górze wytłumaczyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maksiu, a coś Ty taki nerwowy się zrobił? Przecież zaproponowałem inną wersję, taką, jaka _wydaje mi_ się bezpieczniejsza. Nie wiem natomiast czy jest lepsza albo czy warto ją przepychać... Po prostu zapytałem... odpowiedziałeś (wyczerpująco). Wersja z silikonem jest może lepszym, może gorszym... ale na pewno "jakimś" zabezpieczeniem - OK. Zresztą... i tak nie ma to znaczenia, bo ganek już stoi - i oby jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Szczerze mowic to nie lapie twojej propozycji.. ze niby ma stac na pręcie pozyciujacym, w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 S.P. - sorry, ale z tą pogodą to faktycznie przegięcie........... i jeszcze ma być śnieg w tym tygodniu fajnie budować, nie? ogarnęła Was euforia, czy raczej strach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ivette, przerażenie... u mnie w tym tygodniu ma się zacząć stawianie więźby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Stasiek: no to masz chlopie pecha... ale moze nie bedzie tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 głosowanie zakończone.. wyniki za 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Stasiek - nie załamuj się chłopie! To przechodzi! Będzie dobrze! Domek nabierze kształtów z więźbą i potem Nelskampik przyjdzie - nic tylko robotników poganiać, bo zima za pasem Do boju koleżanki i koledzy! Nie miaukać, że ciężko tylko buduwać, budować i jeszcze raz budować A później to siedzieć przy własnym kominku, na własnym tarasie, na włąsnym ogrodzie- ehhhhhhhhhhh - jakie to piękne!!! CEL SZCZYTNY JEST!!!!!!!!!! Będzie dobrze - taaaaaaaaaaaaki strach dopada wszystkich, jeśli to może być pocieszeniem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Oto oficjalne i prawomocne wyniki http://212.244.66.131/mmpics/wyniki.gif Oddano w sumie 12 głosów.Spotkanie odbędzie 24 października 2003r. w lokalu o nazwie Imola, początek od godziny 18.30. Gdyby szło zarezerwować jakiś duży stoilik było by miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maks, przyjmujemy wynik głosowania i potwierdzam przyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ja też potwierdzam przyjście - z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.10.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Czolem nerwosolki mrozno sie robi powoli i adrenalina skacze poniekad- ja to juz gdzies widzialem Ksiegowa - a kt tu mowi o Ogrodniczej, patrz ul. Pokoju w str. city. Stasiek - czlowiek jest taki jaki jest Dziwi mnie fakt ze taki lokal zostal wybrany- chyba najdalej wysuniety obiekt gastronomiczny.(moze Maksiu odsloni kto jak glosowal-albo nie,kontrowersyjna sprawa)zwlaszcza ze wczesniejsze wypowiedzi wskazywaly cos innego 2-ga sprawa to kto tam pojedzie i zarezerwuje stol(stoliki)tam sa przeciez ławy??Odbedzie sie zatem konsumcja z rozmieszczeniem forumowiczow po calym lokalu Zaznaczylem wczesniej ze moge zarezerwowac 1-pietro w NEW YORK Pizza ale wasz wybor wasz lokal, nie wspomne o moim biurze!!Cisza spokoj cieplo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje za rady w sprawie stali,faktycznie chcac zaoszczedzic mozna podgrzewac i samemu doginac Szanowni forumowicze faktycznie tutaj obowiazuje NET-ETYKA o ktorej widacznie zapomnialem ale jest to spowodowane moim charakterem. Spontanicznosc,radosc,energia az mnie rozpiera a Was potraktowalem odrazu jak znajomych i popelnilem BLAD wiec sorki i ciebie Maksiu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Słuchajcie, trzeba zarezerwować stoliki w Imoli, wiec potrzebna jest realna liczba chetnych na spotkanie, narazie mamy Ivette+mąz, S.P (+mąż???), ja, to w sumie 4 (lub 5), wpisywac sie dalej zeby nie bylo potem problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maksiu - my też będziemy - 2 sztukiStasiek - śnieg więźbie nie przeszkodzi - tylko budowniczy zmarzną...mariusz r - chyba można do Imoli zadzwonić - i nie będzie problemu. caps.el - wypaliłam się przy oglądaniu projektu klif.... jest powyżej twojego zacisza... : taka byłam zdolna i się napisałam... a potem skasowałam, bo dostrzegłam wreszcie, że to nie Twój dom... teraz musze odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ja też, ja też! A drugą osobę jeszcze potwierdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Jołasia, ja im też tak powiedziałem (przerwa jest na ich życzenie) - nie będzie, że boli! Zmarnowali najładniejszą pogodę... 2 tyg.! ... ale przynjamniej wieńce przeschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maks nas dwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ale to głupio zabrzmiało prawie jak ich troje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 20.10.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Joasiu - od Zacisza to jestem ja <ukłon> i ponawiam prośbę o komentarz (oczywiście jak już odpoczniesz ) Maksiu - DZIĘKUJĘ za pomoc, jesteś kochany Włożyłeś w to tyle pracy - możesz mi podać w jakim programie to zrobiłeś - postaram się nie zawracać Wam więcej głowy, tylko sama pokombinuje z Zaciszem. Tylko jeszcze jedno pytanko - co myślicie o przerobieniu dachu na dwuspadowy? Nie straci na tym "architektura"? http://www.apa-domy.com.pl "Zacisze z garażem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts