Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Teska - i co z tymi kafelkarzami? wywaliłaś ich? a robota zrobiona?

relaksik - info na smski

* Dam dobrze płatną pracę papierkową na budowie: trzepanie worków po cemencie.

*Poszerzaj swoje horyzonty - wyburz dom z naprzeciwka!

*Sprzedam chłopa rocznik 1966r, mało używany, lekko zarysowana maska, odpala na zawołanie, możliwe wycieki. Cena do uzgodnienia lub wymiana na młodszy rocznik. JAZDA PRÓBNA GRATIS !!!

* Jaka jest różnica pomiędzy traktorem a krową? Jak traktor nawali to stoi, a jak krowa nawali to idzie dalej...

* Budzę się rano, cały pokój we krwi! co jest - myślę. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne pantofle!

*Trzy etapy w życiu mężczyzny: 1.Chcę ją mieć!!! 2.Mam ją!!! 3.Mam

jej już dosyć!!!

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/274/#findComment-8616753

Mbz, Delfinek jeszcze jakoś ciągnie, ale twojego ulubionego Colloseum to już nie ma. To znaczy stoi ale nie wyświetla.

To wielka szkoda :( bo tak duza sale, z takim dzwiekiem, to naprawde spotyka sie bardzo zadko, a wiem, co mowie, bo bylam w wielu kinach w wielu miastach. Podobna spotkalam tylko w Kinepolis w Poznaniu. Najczesciej wszystkie multipleksy maja sale male, jak sie blisko siedzi, to widzi sie tylko wycinek ekranu, a dzwiek jest ustawiony za glosno.

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/274/#findComment-8616748

ło matko - jak to mówi Teska, tyleście napisali, że czytanie (aby być w temacie) zajęło mi 30min!

Co do wanny z hydromasażem bardzo chciałam, ale decyzję na nie podjęłam po rozmowie z koleżanką, która ma taka od czterch lat (ale tą z lepszych). Powiedziała, że tylko na początku tego używała. Teraz sporadycznie. A do tego jej dzieci się tego boją. Powiedziała (a od czerwca zaczyna się budować), że teraz postawi na ponel z hydromasażem, a wannę da zwykłą.

To była dla mnie opinia wartościowa.

ściany mam już pomalowane :D

W przyszłym tygodniu wchodzą panelaże :D

Kuchnia też już jest w sklepie i czeka na montaż :D

wow ten kwiecień jak najbardziej realny!!!!!!!!!!!!!!!

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/274/#findComment-8616740