jolly 17.12.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 witajcie!!! dzisiaj piątek, więc pracy mniej.... chodźcie tu bo nudno samej!!!!!!!! MISKI - a gdzie Wy jesteście, czuję się smutno bez was!!! daj znać, co słychać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.12.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jolly, chyba większość stara się pozałatwiać wszystkie zaległe sprawy przed świętami i spokojnie pójść na urlopik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.12.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witajcie, Bodekku niestety nie do mnie, wciąż czekam na decyzję pana ze stoczni Jestem właśnie po Instytutowej Wigilii i chyba zerwę się dzisiaj wcześniej, bo taki świąteczny nastrój sie zrobił... Za rok Święta juz w nowym domku! Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witam, my wigilię mieliśmy wczoraj, a dziś jestem za szofera: woziłam dzieciaczki z naszej filii do "przedszkola cantralnego" na bal karnawałowy. Oj, trzeba mieć powołanie do pracy przedszkolanki! delf, ale to fajna perspektywa: święta w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.12.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 delf - molestuj, jak powiesz że weźmiesz więcej to jest chyba możliwość rabatu a przy okazji gratuluję "Domowniku" czyli 500 - posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.12.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jejciuchna, ale się tu zadomowiłam Maggie masz dzieciaczki w przedszkolu na Pogodnie? ja tez myslałam o tym, tam obok jest taka przychodnia, a przynajmniej była i tam chodziłam, jako przedszkolak do dr Dziuby, staaare dzieje ale sie rozmarzyłam..... Bodekku molestowanie to jest to, co tygryski (-sice) lubia najbardziej, ale tu jakos śmiałości nie mam, co nie oznacza, że odpuszczę! Nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.12.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Zazdroszczę Wam urlopów - u mnie w tym roku niestety go nie będzie!!!a przecież co roku od 22.12. do 06.01. był urlop!!! dziwny ten rok!!!! także ta wigilia będzie dziwna... szkoda że nie robią ryby w proszku...byłoby mi łatwiej, i szkoda, że nie sprzedają gotowych ustrojonych choinek żywych, i szkoda że nie stać mnie na gosposię, która by wszystko posprzątała i ugotowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 witajcie!! Paweła jak to jest, że można zobaczyć projekt warunków? U nas 27 mija 3 miesiace oczekiwania na warunki .Czy to znaczy, że już mogę się czegoś dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jak to jest, że dziś na Kijewie był śnieg, a u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.12.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 delf, na Bezrzeczu Didi, eee tam, jaki śnieg? U mnie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 17.12.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witam wszystkich.. weekendowo!!! Ja juz po pracy! Wreszcie. W ten weekend moj chlop robi sobie wolne i jedziemy na 2 dni w gory (tam gdzie sniegu duzo, wyciagi narciarskie, a w chacie i na zewnatrz jakuzi ) Bo u mnie w Tonsbergu wiosna w pelni - piekne sloneczko, cieplo i zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.12.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 delf - nie daj się u nich proces decyzyjny jest taki jak guma do żucia spróbuję pogadać w twoim imieniu (nic nie obiecuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.12.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 zaglądam a tu nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.12.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Delf dr Dziuba to mój nadworny lekarz - zarówno do mnie jak i do f mojego dzieciątka chodził. Z tego co wiem - jeszcze praktykuje. Super psychoanalityk do szurniętych mamuś. Pozdrawiam histerycznie - prawie pół okien wymyte i uszka zrobione. Nic więcej... Cholera ile tych okien - 11 parter i 7 poddasze. Sobie zbudowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.12.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Pozdrawiam. Andy- gorale to sa odbrzy w robieniu więźby ale z murarką to im zazwyczaj średnio wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.12.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 bikosa - witaj ! dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.12.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Joasiu - jak tam twoja więźba? a tak na marginesie - dr. Dziuba moją latorośl też doglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 18.12.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 DIDI wysłali mi list z gminy ze mogę się zapoznać z projektem decyzji, to tak robią gdybym miał jescze zastrzeżenia do niego i zebym potem nie skladal odwolania. Czas oczekiwania na projekt 4 tygodnie mniej wiecej i teraz powiedziala ze jeszcze miesiąc na uzgodnienia i będe mial warunki. Moze u mnie to poszło szybciej bo ja złozyłem wniosek z dokładnymi planami domków w siąsiedztwie oraz z fotografiami i nie musieli jechac w teren. A ty składałas w goleniowie czy w szczecinie bo część załomia podlega pod szczecin podobno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.12.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 witaj Pawel_ wygląda na to że jesteśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 18.12.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Na to wygląda Pewnie porządki kobiet robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts