monka 08.01.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 wypełniałam wniosek + mapki z geodezji (za kilka sztuk pięć czy siedem nie pamiętam już, płaciłam około 50 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.01.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Moniczko, bardzo ci dziekuje. W polowie lutego bede w Polsce i chce zrobic akcje ze zlozeniem wniosku. Tylko nie wiem czy z mapkami zdaze.. (pewnie na miejscu nie wydaja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Miśki jak poprosisz to wydadzą od ręki .....ja dostałam je od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Ewa Hebda ano dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Zapomniało mi się.... WItam niedzielnie....u mnie strasznie wieje....w nocy miałam stracha...czy dach nie poleci....odpukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.01.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Teska, ja to nawet dziś zrobiłam obchód, czy nigdzie nie zerwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.01.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam Miśki Mapki wydają od ręki więc powinnaś zdążyć wszystko załatwić jak będziesz w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 witam wieczorowo..... cos jest nie tak....właczyłam tv....skoki narciarskie....na drugim powinnien być o 16 film......a jest orkiestra.....ja wiem ze to jest bardzo dobre...ale byłam w miescie..jest bardzo sympatycznie...ale to juz chyba przegiecie...ze na dwójce nic innego nie ma tylko orkiestra.... Czy to tylko mnie denerwuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.01.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam! My na Orkiestrze byliśmy w przedszkolu. Moja córeczka wylicytowała medal WOŚP za 30zł i zapłaciła z własnej skarbonki! Jestem z niej dumna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.01.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 MiśkiJa składałam o warunki do gminy we wrześniu. W między czasie zostałam poinformowana, że gmina zołożyła zapytanie do energetyki, wodogiągów i gazowni czy oni wyrażają zgodę na późniejsze wydanie warunków i wykonanie przyłączy. Potem dostałam od tych instytucji odpowiedź, że uzyskam takie pozwolenia i, że gmina może wydać mi warunki bez przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.01.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam w niedzielny wieczór Teska , nie tylko Ty tak masz, też uważam , że to przegięcie. Byłam w mieście, uczestniczyłam i również liczyłam na film o 16:00 , a tu monotematycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy04 09.01.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Cześć wszystkim! Przestało wiać! Dobrze to bo co niektórzy ruszą szare komóreczki i pomogą potrzebującemu - ekipe do stanu surowego znalazłem - szukam Pana/Panią co od wiosny pochodzi w Wołczkowie w garniturku i białej koszulce udając KIEROWNIKA BUDOWY ( Nie wierzę aby udało mi się na tym forum znaleźć kogoś ale zobaczę). Jak dostanę namiary to upodobnię się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 10.01.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam poniedziałkowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.01.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 witajcie nowotygodniowo jak samopoczucie po wietrznym weekendzie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Jak to jakie samopoczucie? Jesteśmy zwarci i gotowi do nowych działań w tym tygodniu! Czuwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.01.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 10.01.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Samopoczucie jest takie, że jestem trochę mniej zasmarkana ale za to bardziej kaszląca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.01.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Marynkatylko Cię proszę nie pozarażaj nas tutaj, bo to się nawet przez internet przenosi - prawda Olka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 witam wszystkich poniedziałkowo. ależ wiało - normalnie szyby od tarasu mi falowały bałam się, że wylecą, ale przetrwały. drzwi wewnętrzne zamówione (dla mnie piękniste). Andy04 - coś ty taki niedowiarek. nie zawsze dostaniesz odpowiedź bo, nie zawsze jest kogo polecać. mój kierownik budowy, ale jest drogi i raczej mało się udziela. wybrałam go tylko dlatego, że jest w naszym komitecie budowy zbrojenia i mieszka na tym samym osiedlu. pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 10.01.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Didi Odpowiednio się kuruję, gorące okłady na piersi i tym podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts