maksiu 11.01.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 również pozdrawiam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 witam wtorkowo! za każde porady dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.01.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 witam również i ja wrota trochę poprawione - przyszli ludzie i nakleili folię - jest lepiej teraz muszę jechać tylko do dostawcy i pogadać o tych nieszczęsnych cieniutkich szprosach w naświetlu - niech coś zrobi pozdrawiam cieplutko, oc przyszłego tygodnia trochę zimy kto oglądał wczoraj film o Marlenie? ja niestety nie doczekałam, oko mi się zamkło 15 min przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.01.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Siema!!! Oj Bodekku popatrz na priva za chwilę coś naskrobię.... Od wczoraj ze względu na mojego doła, postanowiłam zrobić coś dla siebie i poszłam na solarium i na fitness.... będę chodzić 2 x w tygodniu.... no i czuję się od razu inaczej...choć kłopoty dalej zostały, ale chociaż będę silniejsza by im się przeciwstawić... dach poprawili, ale nadal uważam, że nie powinny dachówki spadać przy trochę większym wietrze... teraz dali je na 2 wkręty, ale co z tego jak inne są tylko zaspinkowane i to co trzecia.... co z tym dachem zrobić????fakt przyjeżdżają, poprawiają, ale co z tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.01.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 witajcie.......no ladna wiosenka Jolly... nie mam pojecia....ale powiedz jak to dachówki na wkrety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 jolly - odpowiedziałemale to nie są oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.01.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 ....fujjjjj...zobaczcie w Temacie psycholog...watek " wszystko o Miriam" OKROPNE!!!!! co o tym sadzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 11.01.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 No cóż, współczuję facetom biorącym udział w tym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.01.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 dla nich bedzie to SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Z twarzy fajna babka...ale ta niespodzianka Oj zdziwią się, zdziwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.01.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witajcie! Jollyja mam tylko spinkowane dachówki i to wystarcza, ja myślę, że chyba coś innego musi być nie tak..... Maggieja mam podbitkę pcv, robiona była przed strukturą, nic się z nią nie stało, ale nie wiem jak to się ma do podbitki drewnianejceny za mkw nie pamiętam, bo to (jako jedno z nielicznych) płacił mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 11.01.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witam wszystkich!!! Jolly, dzieki za prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witajcie! No ale sie najezdzilam! Za wszystkie czasy! Sniegu kupa, w pensjonacie basen i sauna, bar tani - jedym slowem super! Poza jednym: zlamalam nadgarstek! Ostatniego dnia! Makabra! i to prawy! Dzisiaj mam na glowie kitke wykonana przez mojego meza, szkoda gadac ..ale sie staral Ewa masz na priva Maggie ja robie drewniana podbitke, teraz samodzielnie, ale chcieli 25 zl za mb., a za ociplenie 25 zl/m2, a 5 zl liczyli za sam puc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.01.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 no właśnie. prośba do ludzi z Dobrej. Potrzebuję nr tel. do hurtowni w Dobrej - muszę kupić panele pcv zewn. + listwy. Jolly - przesłałam maila na te twoj doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.01.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 dziękuję CZUPURKU!!! może faktycznie jestem zbyt ..... seksowna?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 tylko co będzie po półrocznym chodzeniu na fitness???? wtedy już całkiem zostanę sama .... bo będę zbyt mega seksowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 11.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Delf, oczywiście wyrazy współczucia z powodu nadgarstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.01.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Marynko to Delfik złamał nadgarstek, Didi jest cała i zdrowa, chyba że po ostatnim uwzięciu się męża ..... Delfiku - no cóż... przykro mi, ale pewnie warto było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 To ja Delf zlamalam nadgarstek! Tak sie wam tu wyklikalam lewym palcem, a wy nic. pazalujcie mnie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Czupurku: jak sie juz dodzwonisz do hurtowni to podaj mi prosze na priva cene takich paneli, Delf: wyrazy współczucia... nie wyobrazam sobie jak moglbym funcjonowac bez możliwości używania prawej reki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts