bodekku 10.05.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 maksiu - jak dobrze że czuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Monka - majster mój przywozi ze swoich stron i z uwagi na tą niedogodność (brak możliwości wyboru) wzięłam te najtańsze żeby ewentualne straty też były najmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witajcie! Kombi witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Teska, Bodekku aleście się uparli na tę trawę z rolki podam wam namiar na firmę w Poznaniu, gdzie robią chyba najlepszą trawę w Polsce, ale pamietajcie tę trawę też trzeba umieć położyć, bo inaczej wam się nie ukorzeni tylko wyschnie "Zielony Horyzont" rolka o nazwie "Trawan" tel. (061) 821 31 08 kom 602 181 503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 kombi witaj w grupie Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dzień dobry, a ja z innej beczki. - Jestem na diecie już piąty dzień Obiecują schudnąć 9 kg i bez efektu jojo. Znam takich co ją stosowali - schudnęli naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam Kombi - czuj się jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józia znowu? przecież od tych diet to Ty się nam biedaczko wykończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi - bardzo dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi, coś ty. To nie ja. Tylko rok temu byłam na "kapuściance". A teraz zmusza mnie sytuacja - "wyrosłam" ze starych ubrań letnich a nowe inwestycje ograniczają zakupowe możliwości. Nie ma wyjścia - trzeba się wpasować w stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 serwus Józia - ty to jesteś aparatka pięć dni już pościsz? masz charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czupurek,powiem ci, że ta dieta jest najmniej drastyczna a głodna jestem tylko czasem rano. Sama powiedz: Dieta kliniki Mayo 13 dni – ubytek wagi 7-9 kgWarunki:Ani kropli alkoholu, cukru i soli. Poniższe zestawy potraw należy stosować bez zmiany kolejności, gdyż tylko wtedy nastąpi zmiana przemiany materii. Jeżeli po upływie 3 lat zaczyna się przybierać na wadze – należy powtórzyć dietę. Po upływie diety należy odżywiać się normalnie. 1 dzień Śniadanie - czarna kawaObiad - 2 jajka na twardo, szpinak, pomidorKolacja - duży kawał gotowanego mięsa, sałata zielona zakrapiana cytryną 2 dzień Śniadanie - czarna kawa, 1 sucharObiad - duży kawał gotowanego mięsa, sałata zielona zakrapiana cytrynąKolacja - kawałek szynki albo serdelowej, jogurt 3 dzień Śniadanie - czarna kawa, 1 sucharObiad - seler obsmażany w oleju, pomidor, mały owocKolacja - 2 jajka na twardo, kawałek szynki, sałata zielona 4 dzień Śniadanie - czarna kawaObiad - 1 jajko na twardo, filiżanka utartej surowej marchwi, kawałek twardego żółtego seraKolacja - sałatka owocowa z dwóch jabłek, 1 gruszki, 1 śliwki, jogurt 5 dzień Śniadanie - czarna kawa, 1 sucharObiad - filiżanka utartej surowej marchwi z cytrynąKolacja - duża gotowana ryba, pomidor 6 dzień Śniadanie - czarna kawa, 1 sucharObiad - duży kawał kury, zielona sałataKolacja - 2 jajka na twardo, filiżanka tartej marchwi 7 dzień Śniadanie - herbata gorzkaObiad - chude mięso, owocKolacja - normalna z 1 kawałkiem chleba (lekka). Od 8 do 13 dnia powtarzamy dietę dla utrwalenia ubytku wagi i przełamania metabolizmu. Po pierwszym tygodniu ubywa prawie cała waga 7-9 kg. W następnym – chudnie się od 10 do 15 dag dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józia na tej dziecie za pierwszym razem schudłam 4kg a w zeszłym roku w lipcu ...... przytyłam 2 Mój tata miał wielką radochę gdy po 13 dniach weszłam na wagę: "oj! służy ci ta dieta dziecko, służy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 przy tym pytanko do bardziej zaawansowanych - gdzie kupić niedrogi, zgrabny (niewielki) domofonik do furteczki? Tu coś na pewno wybierzesz. Dunifex 71-063 Szczecin ul. Ks. Witolda 7-9 tel./fax: 814-97-87, 814-97-88 web: http://www.dunifex.com.pl e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józia - toż to dieta stara jak świat. tylko, że jak miałam 15 lat to, nazywała się amerykańska. oczywiście sama stosowałam, całe 2 tyg. od tej diety słabo mi się robiło i chodziłam głodna. czy schudłam? raczej nie, skońćzyło się nocnym skokiem na lodówkę. ale z perspektywy czasu myślę, że nie była mi wogóle potrzebna. jedyny pożytek - od tamtego czasu nie słodzę kawy no i bez soli (zero smaku) a jeszcze bez alkoholu? dziś nie do przyjęcia Józia mimo wszystko trzymam kciuki MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A ja domofonik kupowałm w castoramie.mieli lepsze ceny niż np. magnus na Struga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi no własnie ten namiarek dostałam..... od znajomych....oni podobno maja tez sysyemy nawadniajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 czupurek ja tez kupowałam na witolda.Wideodomofonik...był tanszy niz w castoramie....aha i mozesz z nimi ceny negocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czupurek pokręcenie przeszło wczoraj kopałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts