Maggie 11.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witajcie, widzę, że tematy techniczno-ogrodowe na tapecie? Rozglądam się za kosiarką spalinową - dobrą ale tanią, żeby nie kusiła złodzei . Macie jakieś doświadczenia i typy? (producenci, sklepy). Byłam na Wojska Polskiego, vis a vis Polmo, ale tam raczej górna półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ojej, Didi, to współczuję. Alergia to paskudna przypadłość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 melduję, że radarek na ku słońcu działał niestety, bo właśnie straż miejska przysłała mi wezwanie na 19-go do złożenia im wizyty popatrzyłam w taryfikator i włos mi się zjeżył stracę 8-10 pkt i 350-500zł załóż mini, noga na nogę, maślane oczka, a tak poważnie to sama nie wiem co byś mogła skałamać, punkty to nie ważne, ale szkoda kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 11.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czupurek, może szczecińska straż miejska to ważniaki i służbiści, ale moja - lokalna jest w porządku. Zrób jak mówię - i tak nic nie tracisz i gorszych kłopotów mieć nie będziesz. A zauważyłam, że ludzie swoim zachowaniem prowokują często mających jakąś władzę do określonych zachowań. Bądź elaaaaaaaaaaaastyyyyyyyyyyyycznaaaaaaaaaaaaa. No i się pomądrowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Maggie Oj, żebym znowu burzy nie rozpętała Powiem tak: dobre kosiarki dla celów domowych można kupić np. w Castoramie, my preferujemy te z silnikiem Hondy lub Brixa (nie wiem jak to się pisze), 4-4,5KM, ceny ich to ok 800-1000zł, ale czasami w promocji to i po 600zł mozna kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Didi - no to, współczuję. Daj znać na priv czy da się z tą japońską sprawą dla młodego i ile chał mać. Dzięki dziewczyny: ze spódnicą i tymi maślanymi, na pewno wykorzystam, często działa Nie mam dużego doświadczenia (a raczej żadnego) z nazymi miastowymi strażnikami, ale z uwagi na to, że to taka niepełna władza pewnie sobie używają na biednych ludziach (takich jak ja: niewinnych i wogóle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Maggie Oj, żebym znowu burzy nie rozpętała Powiem tak: dobre kosiarki dla celów domowych można kupić np. w Castoramie, my preferujemy te z silnikiem Hondy lub Brixa (nie wiem jak to się pisze), 4-4,5KM, ceny ich to ok 800-1000zł, ale czasami w promocji to i po 600zł mozna kupić No właśnie mnie to tak bardziej te "promocyjne" ceny by interesowały ... A czy oprócz silnika te bajery typu własny napęd i koła łożyskowane jak w terenówce, rzeczywiście wpływają na trwałość i jakość użytkowania? [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 a może się pokusić o zakup takiej kosiarki np z allegro? czyli musi mieć:- moc 4-4,5kM- dobrą szerokość koszenia (Czyli ile?)- coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 czupurek, ja stosuję strategię "na budżetówkę" - działa: - no bo wie pan, ja też sfera budżetowa, oświata - sam Pan wie, jak to jest ... (szeroki uśmiech, oczy spaniela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 a może się pokusić o zakup takiej kosiarki np z allegro? czyli musi mieć: - moc 4-4,5kM - dobrą szerokość koszenia (Czyli ile?) - coś jeszcze? no to jest jakaś myśl... - moc - tak - szerokość - a bo ja wiem? - kosz - jakiś łatwy do czyszczenia i opróżniania, - pewnie niekłopotliwą regulację wysokości koszenia, tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 czupurek, maggie napęd ułatwia jazdę po terenie regulacja wysokości koszenia - podstawa szrokość koszenia to najlepiej tak 51-56cm kolor i z koszem czy wyrzut boczny to już wasz wybór (choć na własny ogród ja bym polecała z koszem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 czupurekcoś już mój mąż robił w kierunku japońskim na kompie, ale nie mam pojęcia na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Didi to dajcie znac kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Teska no przecież bez zapowiedzi to nie przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 11.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 melduję, że radarek na ku słońcu działał niestety, bo właśnie straż miejska przysłała mi wezwanie na 19-go do złożenia im wizyty popatrzyłam w taryfikator i włos mi się zjeżył stracę 8-10 pkt i 350-500zł zawsze możesz powiedzieć że to kuzynka z Puerto Rico prowadziła twój bolid i podać jakieś namiary i że tak powiem choćby się pos... to nic Ci nie zrobią ale wtedy idziesz na udry i sytuacja jest nieprzyjemna, ja sam w takowej sytuacji powiedziałem ze to ja prowadziłem i wzieliśmy niższy próg mandatowy, ale jak bym miał zapłacić 500oln i dostać 10 punkcików to chyba bym zwalał na rodzinę w Canadzi lub na Wyspach Owczych i niech ściągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 zbigx pewnie maja facjate CzUpurka niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Didi no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 11.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 teskana tym zdjęciu widać że ktoś siedzi za kierownicą, i Ty siebie rozpoznasz ale nie jast to na tyle dokładne, żeby jednoznaczne stwierdzić, że nie był to ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 no chyba ze tak.....ale ja widzialam aka fotke zrobioną na wyszynskiego....no i było widac....dokładnie rzekłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czupurek ale Tobie życzę cobyś była niewidoczna oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts