Klaus 06.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Na santockiej w CARMEN są też ładne kompozycje łazienkowe ładne i b. drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 o rany wlasnie sledze opinie o chinskim gresie, kurcze wczoraj widzialam go , no poprostu wyglad, cena, rozmiar - super. ALe te opinie na forum tak rozne ........ czy nie ma kogos kto ma juz ten gres z 5 lat? Ja mam 2 albo 3 lata, nie pamiętam. No fajny jest (polerowany) ale jak ptaszek zrobił kupkę i trochę tam poleżała to teraz jest plama. Jednak to dotyczy prawdopodobnie każdego gresu bo gres ma w swojej strukturze mikropory i jako taki wymaga impregnacji. Problem w tym, że polerowany po impregnacji może stracić połysk. Reasumując jak już kupować to polerowany bo ładny i dobrze się sprząta ale ciemny bo nie widać plam. oooo fajnie ze zareagowales. No wiesz ja mam ciemny w starym mieszkaniu w lazience - bordo - koszmar, brudnych plam moze i nie widac ale nie moge go dofroterowac, wystarczy jedno wejscie do lazienki i juz sa matowe palmy. Straszne. Sluchaj powiedz mi czy przed fugowaniem impregnowales ten gres? bo gdzies wyczytalam ze ktos nie zaimpregnowal i ze niby po fugowaniu nie mozna bylo gresu domyc z tej fugi. Mowa o chinskim gresie oczywiscie. Ja fugowałem taki gres fugą mapej jasny beż i żadnych śladów od tej fugi nie załapał i nie impregnowałem przed fugowaniem. A tak wogóle to impregnuje się po ułożeniu i fugowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Na santockiej w CARMEN są też ładne kompozycje łazienkowe ładne i b. drogie no to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Na santockiej w CARMEN są też ładne kompozycje łazienkowe ładne i b. drogie To fakt są cholernie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A mnie się bardzo podobają kolekcje z Paradyża http://www.paradyz.com.pl/ ale nie wiem gdzie tym handlują. Na ulicy Świerczewskiej jest salon HIPER-a (po prawej stronie wjeżdżając od Santockiej). Kidyś tam mieli wystawę opoczna ale ostatnio jak tam byłem zmieniali i mają piękną wystawę kafli Paradyż-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witam dzis.......fajne lato..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witam dzis.......fajne lato..... Szkoda że dopiero jak dzieci poszły do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.09.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam wszystkich! Czy wszyscy kładą lub będa kładli tynki gipsowe? To jest teraz norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.09.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Roman - gipsowe sa podobno tansze od cem-wap, jesli po rozmowach z wykonawcami potwierdzi sie ta informacja to tak - bede robic gipsowe - wzgledy ekonomiczne zrobie co tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.09.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 a ja nie wiem czemu mamy gipsowebo oddychają czy coś takiegotu mąż decydował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witajcie wieczorkiem,Ja mam tynki cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Do niedawna też byłem przekonany do gipsowych. Ale teraz już wiem że bede miał cementowo-wapienne. Gipsowe są dla mnie za miękkie. A to czy oddychaja, czy się uduszą jest mi zupełnie obojetne (ciekawe jak mają "oddychać" przez styropian; chodzi chyba o szybkie wchłanianie i oddawanie wilgoci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 tomadyna, jak otwieram Twój album to nie widzę projektu, jeno tyczenie i satelitkę. No to gdzie te rzuty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 tomadyna, jak otwieram Twój album to nie widzę projektu, jeno tyczenie i satelitkę. No to gdzie te rzuty?? Są takie jeszcze brzydkie - Klaus mi poprawił pliki ale jeszcze nie udało mi się podpiąć. Jak teraz wejdziesz to zobaczysz. Jutro powinny być ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.09.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam, spędziłam dzis urocze popołudnie w Mielnie nad morzem! Pogoda, jak marzenie! Ech... Iwonka, Teska byłyście?? W sprawie Carmen, ja znalazłam dla siebie nie zupełnie drogie, sa tam często promocje i obniżki, poza tym, ja nie potrzebuję bardzo duzych ilości, więc cena mnie nie zabija. Poza tym pytaliście o inspiracje, a nie o ceny!! A tam jest duza ekspozycja: trzeba sie napatrzec i poszukać tańszych zamienników Ktoś sie pytał o ogrodzenie tymczasowe terenu budowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witajcie w środę, co to jeszcze nikogo nie ma? Halo, halo, pobudka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam, spędziłam dzis urocze popołudnie w Mielnie nad morzem! Pogoda, jak marzenie! Ech... Iwonka, Teska byłyście?? W sprawie Carmen, ja znalazłam dla siebie nie zupełnie drogie, sa tam często promocje i obniżki, poza tym, ja nie potrzebuję bardzo duzych ilości, więc cena mnie nie zabija. Poza tym pytaliście o inspiracje, a nie o ceny!! A tam jest duza ekspozycja: trzeba sie napatrzec i poszukać tańszych zamienników Ktoś sie pytał o ogrodzenie tymczasowe terenu budowy ??? jesli chodzi o armature to salonik Carmen bierze ja z hurtowni pana Rysia. ( ceny duzio, duzo tansze) na iulicy wieniawskiego na pogodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam, spędziłam dzis urocze popołudnie w Mielnie nad morzem! Pogoda, jak marzenie! Ech... Iwonka, Teska byłyście?? W sprawie Carmen, ja znalazłam dla siebie nie zupełnie drogie, sa tam często promocje i obniżki, poza tym, ja nie potrzebuję bardzo duzych ilości, więc cena mnie nie zabija. Poza tym pytaliście o inspiracje, a nie o ceny!! A tam jest duza ekspozycja: trzeba sie napatrzec i poszukać tańszych zamienników Ktoś sie pytał o ogrodzenie tymczasowe terenu budowy ??? byłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam grupkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts