iwa-k 17.11.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam wieczorowo! Ja na szczęście nie mam problemu z logowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam! Ale śniegu napadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Cześć wszystkim! coś się pospieszył ten śnieg przecież jeszcze zimy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 jak to nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.11.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witajcie...... no i mamy sniezek..... Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.11.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.11.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witajcie...... no i mamy sniezek..... Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza ja też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! super wiadomość, też trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam Właśnie chciałem napisać, że ja nie mam problemów z logowaniem, ale jak tylko spróbowałem , to sie okazało, że się muszę zalogować , czyli muszę się przyłączyć do grupy, która ma kłopoty z logowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 zaczał padać snieg............i zaraz kawka smakuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 zaczał padać snieg............i zaraz kawka smakuje..... córka właśnie wstała i szuka śniegu, biedulka łezki w oczkach.......podeślij trochę tego śniegu do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Didi to u Was nie pada?????? kurcze podesłałabym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam Właśnie chciałem napisać, że ja nie mam problemów z logowaniem, ale jak tylko spróbowałem , to sie okazało, że się muszę zalogować , czyli muszę się przyłączyć do grupy, która ma kłopoty z logowaniem. a u Was chałupka pełna ludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 w Uwagach o forum jest minikonkurs..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.11.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam Właśnie chciałem napisać, że ja nie mam problemów z logowaniem, ale jak tylko spróbowałem , to sie okazało, że się muszę zalogować , czyli muszę się przyłączyć do grupy, która ma kłopoty z logowaniem. a u Was chałupka pełna ludków Zimno jest to w środku siedzą . Robią ciąg dalszy tynków, a ja szukam ekipę do układania kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.11.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam Właśnie chciałem napisać, że ja nie mam problemów z logowaniem, ale jak tylko spróbowałem , to sie okazało, że się muszę zalogować , czyli muszę się przyłączyć do grupy, która ma kłopoty z logowaniem. a u Was chałupka pełna ludków Zimno jest to w środku siedzą . Robią ciąg dalszy tynków, a ja szukam ekipę do układania kafli. Witaj w grupie logującej się . Może komuś się przyda moja informacja chodzi o tych którzy planują budowę przyłączy jakichkolwiek lub są właśnie w trakcie załatwiania papierów z tym związanych. Wczoraj brałem w udział w szkoleniu któe prowadził u mnie w firmie główny inspektor z WINB na całe województwo i między innymi w temacie przyłączy zgodnie z ostatnią zminą prawa budowlanego, która obowiązuje od 26.09.2005 przyłącza można wykonywać na dwa sposoby 1) na podstawie zgłoszenia lub bez zgłoszenia. Ponieważ urzędy robią tutaj problemy mogę zainteresowanym przesłać kopię urzędowaego pisma GUNB z Warszawy kierowane do WINB z informacją w tym zakresie ze szczególnym wskazaniem , że wybór wykonania przyłączy na podstawie zgłoszenia lub bez zgłoszenia jest niezbywalnym prawem inwestora . Myśle, że jeśli ktoś ma jakieś zgrzyty w urzędzie to dobrze urzedasom takie pismo pod nos podstawić. Jeśli ktoś chce takie pisemko proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 18.11.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 do GrześkaB : chciałabym uzyskać więcej informacji na temat Pani architekt, którą polecasz na liście. Jak układała się wam współpraca? pozdrawiam Marta Cześć Dawno mnie tu nie było, więc dopiero teraz odpowiadam. Z usług Pani Joli korzystałem przy okazji kilku prac. Współpraca zawsze była bardzo miła i sympatyczna. Mój osobisty projekt był z gatunku "gotowych" i Pani Jola odpowiadała za jego adaptację. Cenowo była poniżej średniej szczecińskiej. Myślę że jest warta polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts