Teska 24.04.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia ulewa???? blyskawice???? a kiedy były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam poniedzialkowo słoneczka niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Czupurek komp działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 hmmmm posta Czupurka.....nie widze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.04.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam wszystkichTeska - to, dobrze, bo właśnie miałam pytać jak załatwiłaś sprawę. wczorajsza burza, któa szła od szczecina, poburczała u nas chwilę przed granicą wiochy i ...... sobie gdzieś poszła. nawet kropli deszczu kurka za 2 dni mam egzamin gimnazjalny, już dziś mnie żołądek bolia co będzie jutro i pojutrze? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam wszystkich Teska - to, dobrze, bo właśnie miałam pytać jak załatwiłaś sprawę. wczorajsza burza, któa szła od szczecina, poburczała u nas chwilę przed granicą wiochy i ...... sobie gdzieś poszła. nawet kropli deszczu kurka za 2 dni mam egzamin gimnazjalny, już dziś mnie żołądek boli a co będzie jutro i pojutrze? pozdrawiam wszystkich ech....beda ci sie nogi i ręce trzesły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia A ja mimo, że jestem dużą dziewczynką, nadal baaaardzo się boję burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam poniedziałkowo szaro i buro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia ulewa???? blyskawice???? a kiedy były? Między 20-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A ja mimo, że jestem dużą dziewczynką, nadal baaaardzo się boję burzy Ja w domu nie ale jak na dworzu to uciekam co sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 gruśka - odezwę się obecnie jestem w niedoczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Klaus - nie masz racji (w temacie drewnianym)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 na razie najbardziej skłaniam sie ku Promix w Mierzynie , ale zamierzam jeszcze z nimi negocjować A z czego budujesz z pth25 jak w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A ja mimo, że jestem dużą dziewczynką, nadal baaaardzo się boję burzy Ja w domu nie ale jak na dworzu to uciekam co sił ja nawet w domku - boję się i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia ulewa???? blyskawice???? a kiedy były? Między 20-21 to moją wieś omineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia Moja to się mało czego boi. Długo musiałam też tłumaczyć że nie wszystkie pieski są dobre i teraz boi się dużych, ale małych wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam poniedzialkowo Ja bardzo lubie burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no nie zapowaidaja przymrozki!!!!!!! w majowy weekendzik a ja chcialam nabyc kwiatki na tarasik...w tym bugenwille...( podobno pieknie kwitnie i roslina wieloletnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts