Józia S. 12.06.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Cześć, spać się chce.......dobrze, że ten tydzień krótki - oby do środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.06.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 12.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Hmm... Dzień dobry Państwu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wczesnym rankiem.Wstawac spiochy HELP: Pytanie do tych, ktorzy juz sie ciesza nowymi oknami. Kto poleci firme ze Szczecina - chodzi o okna plastikowe z nadstawnymi roletami. Pochwalcie sie pliiiiss M&S na gdanskiej - pan Błazej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Asiu zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wszystkich, nareszcie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wczesnym rankiem.Wstawac spiochy HELP: Pytanie do tych, ktorzy juz sie ciesza nowymi oknami. Kto poleci firme ze Szczecina - chodzi o okna plastikowe z nadstawnymi roletami. Pochwalcie sie pliiiiss okna i rolety nadstawne kupowałam w Budtransie, nie wiem jaka to ulica koło dawnego baru Wiarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wszystkich, nareszcie ciepło monka dzis bedzie ukrop!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy, będzie dobrze Teska http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy, będzie dobrze Teska http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif no mam taką nadzieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witatabm-wszr9ytukicfoh]-sr9yvnt-us--zalał-klawiture-i-vnie-moge-pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam i też będę trzymać kciuki. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Mamy i nasza - Royal Canin i hodowcy - Bosh - ani ta ani ta mu nie podchodzi jak zaobserwowalam. A jest jakis taki chudy ( żebra mu widac w tylnej czesci ciala jak idzie i jak lezy na boku - skora wisi - hodowca mowi ze on tak wyglada bo rosnie) ze w koncu nie wiem czy czekac az zje suche czy dac mu cos innego. Na szkolenie sie napewno wybierzemy. Ja znowu powielam Wasze odpowiedzi ale to dlatego, że odpowiadam bezpośrednio po przeczytaniu postu. Nie martw się jego chudościaą - jest absolutnie normalna w okresie wzrostu. Ostatnią fazą wzrastania będzie przybieranie na wadze - dopiero się zdziwisz! Poza tym, u psów również obowiązuje zasada, że lepiej byc zdrowszym szczupłym, niż bardziej narażonym na choroby grubasem. dzięki trobe A on nadal nie tyka suchego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska to jedziesz jeszcze dzisiaj do W-wy czy już jesteś na miejscu. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 hihih Mamy problem bo on nie chce patrzec na sucha karme, bierze do pyska jak przyslowiowe g.... o ( sorry za zwrot). Polowe wywala i strasznie sie meczy. Widze ze pasowalaby mu dieta barf ( surowe kosci, mieso i warzywa). Co do pilnowania - podobno rasa tez sluzyla do zaganiania bydla - i co teraz bedzie zaganial prawde mowiac nie wiem jak to niby robily te psy bo ten to taki maly leniwiec w dodatku zazdrosny o syna naszego , walczy z nim o miejsce w stadzie chyba , co mnie nieco niepokoi. Spróbuj na razie mieszac suche z gotowanym, dodając niewielkie ilości suchego na początek i stopniowo zmieniając proporcje. Ja w ten sposób przestawiłam swojego "omal-owczarka" i teraz je gotową karmę, aż mu się uszy trzęsą. Ewentualnie zmień producenta karmy, jeśli powyższy sposób nie poskutkuje. Ja używam Royal Canin, kupuję na Allegro, co przy worach 15 kg daje mi około 70-100 zł oszczędności w stosunku do sklepów zoologicznych w mieście. Ja tez mam Royal Canin , mam tez od hodowcy Bosha. Ani to ani to mu nie podchodzi. Chociaz Royal Canin kilka "poduszeczek" zjadł . Jak mu cos dosypie do tego to wyzre to a suche zostawia. Dzis rano nawet nie chcial patrzec na suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy o której godzinie trzymać, bo cały dzień nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska to jedziesz jeszcze dzisiaj do W-wy czy już jesteś na miejscu. Asia Asia w tym roku komisja w składzie 4 osob przyjezdza do szczecina... do tej pory trzeba było jechac do warszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts