bryta 18.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Czy ktos bral z Was z wodociagow szczecinskich dokument O zapewnieniu dostaw wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A Banki czy ich wycena jest rzetelna i ile kosztuje u nas 500,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A Banki czy ich wycena jest rzetelna i ile kosztuje u nas 500,00 zł A czy rzetelna byla wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dokladnie za wycene ziemi wzial 680zl hmm to duzo. Mi w banku powiedzieli ze za wycene kosztuje okolo 400 zl, wiec jestem zdziwiony troszke. A dlugo czekaliscie na wycene .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A Banki czy ich wycena jest rzetelna i ile kosztuje u nas 500,00 zł A czy rzetelna byla wycena dopiero ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dokladnie za wycene ziemi wzial 680zl hmm to duzo. Mi w banku powiedzieli ze za wycene kosztuje okolo 400 zl, wiec jestem zdziwiony troszke. A dlugo czekaliscie na wycene .:MaTaM:. NIe dlugo jakies 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Przynajmniej bylismy pewni ze bank jej nie odrzuci i nie beda sie czepiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkich, PILNIE POSZUKUJĘ : kierownika budowy (proszę o namiary spoza listy) oraz namiarów gdzie zamówić więźbę dachową. Czy ktoś z Was sprawdzał w ostatnim tygodniu ceny porothermu? Czekam na wycenę z jednego miejsca i chciałabym porównać i jeśli ktoś już zrobił takie zestawienie to może mógłby udostępnić? pozdrawiam Marta MOj kier.budowy tel. 601774452.Mozesz powiedziec ze masz tel od Moniki. Dzwoniłam, ale póki co jest za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkich, PILNIE POSZUKUJĘ : kierownika budowy (proszę o namiary spoza listy) oraz namiarów gdzie zamówić więźbę dachową. Czy ktoś z Was sprawdzał w ostatnim tygodniu ceny porothermu? Czekam na wycenę z jednego miejsca i chciałabym porównać i jeśli ktoś już zrobił takie zestawienie to może mógłby udostępnić? pozdrawiam Marta MOj kier.budowy tel. 601774452.Mozesz powiedziec ze masz tel od Moniki. Dzwoniłam, ale póki co jest za drogi Wiem ze nie nalezy do tanich ale zna sie na rzeczy i pilnuje chlopakow,a my niestety nie znamy sie na budowaniu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 18.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam grupę, my właśnie zabieramy się za malowanie pokoju naszej Julki. Trochę wściekły róż nam wyszedł a ona i tak dość ruchliwa. Co to będzie po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 18.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 O! A różowy taki jak na trzecim domku od lewej. Dobrze że mebelki białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam raniutko ja dla mnie Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac witam wszystkich my (czytaj ja)wybraliśmy orzech okna i basta a teraz konsekwentnie szukamy drzwi i bramy garażowej- z tym troche gorzej bo cena powala z nóg no i kwestia skąd?zostały 2 firmy na placu boju - w m&sach możemy mieć bramę taka jak chcemy ale za to rolety zew droższe od tych drugich-do końca przyszłego tygodnie musimy podpisac umowy aby mieć okna i resztę w planowanym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam raniutko ja dla mnie Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac witam wszystkich my (czytaj ja)wybraliśmy orzech okna i basta a teraz konsekwentnie szukamy drzwi i bramy garażowej- z tym troche gorzej bo cena powala z nóg no i kwestia skąd?zostały 2 firmy na placu boju - w m&sach możemy mieć bramę taka jak chcemy ale za to rolety zew droższe od tych drugich-do końca przyszłego tygodnie musimy podpisac umowy aby mieć okna i resztę w planowanym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam raniutko ja dla mnie Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac witam wszystkich my (czytaj ja)wybraliśmy orzech okna i basta a teraz konsekwentnie szukamy drzwi i bramy garażowej- z tym troche gorzej bo cena powala z nóg no i kwestia skąd?zostały 2 firmy na placu boju - w m&sach możemy mieć bramę taka jak chcemy ale za to rolety zew droższe od tych drugich-do końca przyszłego tygodnie musimy podpisac umowy aby mieć okna i resztę w planowanym terminie Czy przypadkiem Teska nie robila tanio rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Czy ktos bral z Was z wodociagow szczecinskich dokument O zapewnieniu dostaw wody Przepisuje bo to dla mnie wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.08.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ENEA ma opóźnienie w wykonaniu mojego przyłącza . Pani z firmy która realizuje budowę na zlecenie ENEI spokojnym tonem oświadczyła że są po terminie . Szkoda że w naszym pięknym kraju nie można czegoś zrobić np. przed terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 My potrzebowalismy wycene do banku calej inwestycji ziemia + dom jaka bedzie mialo wartosc po zakonczeniu budowy wiec wyszlo drogo ale mysle ze wycena ziemi bedzie o wiele tanszanajlepiej wziac kogos z listy ktora ma bank i nie bedzie problemow zawsze daja taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 My potrzebowalismy wycene do banku calej inwestycji ziemia + dom jaka bedzie mialo wartosc po zakonczeniu budowy wiec wyszlo drogo ale mysle ze wycena ziemi bedzie o wiele tansza najlepiej wziac kogos z listy ktora ma bank i nie bedzie problemow zawsze daja taka Przy pierwszej wizycie nie dali nam mowiac ze dowolnie, dzisiaj ide drugi raz zlozyc wiekszosc dokumentow to sie napewno dopytam. .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ENEA ma opóźnienie w wykonaniu mojego przyłącza . Pani z firmy która realizuje budowę na zlecenie ENEI spokojnym tonem oświadczyła że są po terminie . Szkoda że w naszym pięknym kraju nie można czegoś zrobić np. przed terminem to się nazywa zdrowe podejście do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam! a co powiecie na moje zdarzenie???!!!! tydzien temu zdecydowalam sie na kupno dzialki - 1662 m2 - przez biuro posrednicze - cena wywolawcza - 105.tys! Umowilismy sie - przyjechala moje maklerka, malzenstwo sprzedajacych i ich makler. Ogladamy, ogladamy (ja dzialke znam juz od roku - wiec bardziej mi zalezalo na cenie niz na ogladaniu i podniecaniu sie). w koncu rozmowa przeszla w kierunku dla mnie oczekiwanym. Otoz tak sie zlozylo, ze swoimi mydlanymi oczyma meza przekonalam azeby sprzedal mi za 100 tys te dzialke, na to zona oczywiscie ze nie ze jej sie nie spieszy, ja mowie ze przewaznie przy sprzedazy zawsze symbolicznie cos sie opuszcza i po wielu monologach zatrzymalo sie na 102,5 tys. sporzadzono protokol rezerwacyjny - wpisano cene ustalona i makler mial na czwartek, czyli na wczoraj (czyli po tygodniu) pobrac dokumenty do notariusza w celu podpisaniu umowy przedwstepnej!!!! Ja dostaje w srode telefon, ze baba ma klientow na 110 tys i ona ze mnie rezygnuje, no chyba, ze.... i tu mi nerwy puscily.... niestety zrezygnowac nie moglam , gdyz dzialek na prawobrzezu malo no i ceny niezbyt, wiec pod presja (o ktorej wiedzial makler pewnie) musialam sie zgodzic na cene 107 tys. jeszcze w srode sie spotkalismy, by do konca ustalic szczegoly, bo gosciowa w ogole nie chciala o sprzedazy slyszec. ale w koncu ustalilismy i wczoraj zostal podpisany akt notarialny. oczywiscie zawsze moze zrezygnowac, ale wtedy placi mi kare!!! i tak: - Bozia juz ja pokarala, bo wczoraj tuz przed drzwiami takiego szlifa wyciagnela, ze nogi to pewnie dlugo oj dlugo beda ja bolaly (Boze wybacz mi zlosliwosc) - na dodatek gosciowa jest lawniczka w sadzie - nie dosc ze niemoralnie sie zachowala, bo cena byla ustalona i bylismy po slowie to jeszcze taki jezor ma ze o sprawach ktore teraz prowadzi z nazwiska ludzi wymienia itd. - po trzecie ja na tym spotkaniu, po tym co zrobila ze wstydu bym sie spalila - a ona jeszcze potrafila wypalic: wie Pani gdzie w buisnesie wchodza w gre pieniadze, to... a`propos - maz sie nie pojawil... dopiero powoli mi przechodzi... co na ten temat sadzicie???? sory za dlugi wywod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts