prokowal 02.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych. Ja mam jedną, pod główną tablicą energetyczną. A reszta pod odgromówkę zapewne. W moim projekcie jest 1 pod tablicę i 6 pod odgromówkę (dom i garaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 mam pytanko ,slyszales moze cos o tych goralach co buduja m.in za lidlem?? szkoda kasy, czasu i nerwów a wcale nie są tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 dzióbek - jeśli masz czas i ochotę, to zapraszam do zwiedzania Dudka w domu zostało kilka detali do dokończenia - takie tam różne pierdołki - myślę że z końcem kwietnia będzie definitywny koniec prac wykończeniowych - natomiast teraz ogród przechodzi metamorfozę .. Dzieki za zaproszenie, chetnie bysmy skorzystali, ale w maju jak mój wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jakie obecnie są stawki za ocieplenie dachu i regipsy? informacje z początku III/07 (tylko robocizna!) : ocieplenie wełną, stelaż i płyty G-K po pierwszym szpachlowaniu : 45 zł/m2 , samo ocieplenie wełną : 10 zł/m2 - zdecydowaliśmy, że mój mąż spróbuje się wykazać w tym zakresie. Witam W tej chwili robia mi za 30zl/m2 (ale welna miedzy krokwiami byla juz polozona). pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 02.04.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 no i wisi. Zrobiona z jemioły ! Czy to zgodne z prawem ?Swoją drogą to ponoć na wiechę zaprasza wykonawca - czy oznacza to że płaci za imprezę ? Oczywiście chłopaki pili na mój koszt - niech im na zdrowie - tylko po co było wylewać cenny napój na krokwie?Pytanie do tych z przyodu ..... Daleko jeszcze ....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 martelia, KAS01, dzięki krzyspx, gratulacje. Jeszcze trochę przed Tobą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 02.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych. Może pytanie zabrzmi trochę naiwnie, ale co to są te bednarki ? Z góry dzieki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych. Ja mam jedną, pod główną tablicą energetyczną. A reszta pod odgromówkę zapewne. W moim projekcie jest 1 pod tablicę i 6 pod odgromówkę (dom i garaż). Nie jestem pewien czy powinno się podłanczać odgromówkę do uziomu fundamentowego. Trzeba by to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 no i wisi. Zrobiona z jemioły ! Czy to zgodne z prawem ? Swoją drogą to ponoć na wiechę zaprasza wykonawca - czy oznacza to że płaci za imprezę ? Oczywiście chłopaki pili na mój koszt - niech im na zdrowie - tylko po co było wylewać cenny napój na krokwie? Pytanie do tych z przyodu ..... Daleko jeszcze ....?? Nieee, już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 02.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Nie jestem pewien czy powinno się podłanczać odgromówkę do uziomu fundamentowego. Trzeba by to sprawdzić np. tu jest o tym: http://www.budujemydom.pl/pdf/artykuly_bd/bd3_07_070_072.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Nie ma nikogo? No to gaszę światło na dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Ekipa wczoraj miała strasznego doła, ale dwukrotnie przesuwany termin zalewania stropu ma szansę się ziścić w ten czwartek o 8.00. Osobiście planuję latać z wibratorem Twierdzą że termin 31.05.2007 końca stanu surowego zamkniętego bedzie dotrzymany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 pozdrawiam wtorkowo! tomadyna - uwazaj z tym wibratorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czy ktos zalatwial ostatnio dachowke? Chcialbym klasyczna ceramiczna miedziana esowke, ale wszystkie hurtownie mowia o czteromiesiecznym terminie realizacji. A ja potrzebuje na poczatek czerwca. Ratujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Ekipa wczoraj miała strasznego doła, ale dwukrotnie przesuwany termin zalewania stropu ma szansę się ziścić w ten czwartek o 8.00. Osobiście planuję latać z wibratorem Twierdzą że termin 31.05.2007 końca stanu surowego zamkniętego bedzie dotrzymany. ekipa ma doła.......do czego to doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 witam to ja zpytam..czy komus zostało okolo 14 m2 dachowki euronita brazowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 03.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 mam pytanko ,slyszales moze cos o tych goralach co buduja m.in za lidlem?? szkoda kasy, czasu i nerwów a wcale nie są tani mozesz cos wiecej napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 mam pytanko ,slyszales moze cos o tych goralach co buduja m.in za lidlem?? szkoda kasy, czasu i nerwów a wcale nie są tani mozesz cos wiecej napisac priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts