Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych.

Ja mam jedną, pod główną tablicą energetyczną.

A reszta pod odgromówkę zapewne. W moim projekcie jest 1 pod tablicę i 6 pod odgromówkę (dom i garaż).

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

dzióbek - jeśli masz czas i ochotę, to zapraszam do zwiedzania Dudka ;) :p w domu zostało kilka detali do dokończenia - takie tam różne pierdołki - myślę że z końcem kwietnia będzie definitywny koniec prac wykończeniowych - natomiast teraz ogród przechodzi metamorfozę ..

Dzieki za zaproszenie, chetnie bysmy skorzystali, ale w maju jak mój wróci. :p :p

Jakie obecnie są stawki za ocieplenie dachu i regipsy?

informacje z początku III/07 (tylko robocizna!) :

ocieplenie wełną, stelaż i płyty G-K po pierwszym szpachlowaniu : 45 zł/m2 :roll: , samo ocieplenie wełną : 10 zł/m2

- zdecydowaliśmy, że mój mąż spróbuje się wykazać w tym zakresie.

Witam

W tej chwili robia mi za 30zl/m2 (ale welna miedzy krokwiami byla juz polozona).

pozdrawiam

Konrad

no i wisi. Zrobiona z jemioły ! Czy to zgodne z prawem ?

Swoją drogą to ponoć na wiechę zaprasza wykonawca - czy oznacza to że płaci za imprezę ? Oczywiście chłopaki pili na mój koszt - niech im na zdrowie - tylko po co było wylewać cenny napój na krokwie?

Pytanie do tych z przyodu ..... Daleko jeszcze ....??

poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych.

Może pytanie zabrzmi trochę naiwnie, ale co to są te bednarki :roll: :oops: ? Z góry dzieki za odpowiedź.

Ja mam jedną, pod główną tablicą energetyczną.

A reszta pod odgromówkę zapewne. W moim projekcie jest 1 pod tablicę i 6 pod odgromówkę (dom i garaż).

Nie jestem pewien czy powinno się podłanczać odgromówkę do uziomu fundamentowego.

Trzeba by to sprawdzić

no i wisi. Zrobiona z jemioły ! Czy to zgodne z prawem ?

Swoją drogą to ponoć na wiechę zaprasza wykonawca - czy oznacza to że płaci za imprezę ? Oczywiście chłopaki pili na mój koszt - niech im na zdrowie - tylko po co było wylewać cenny napój na krokwie?

Pytanie do tych z przyodu ..... Daleko jeszcze ....??

Nieee, już blisko :wink: :lol:

Witam

Ekipa wczoraj miała strasznego doła, ale dwukrotnie przesuwany termin zalewania stropu ma szansę się ziścić w ten czwartek o 8.00. Osobiście planuję latać z wibratorem :lol: Twierdzą że termin 31.05.2007 końca stanu surowego zamkniętego bedzie dotrzymany.

ekipa ma doła.......do czego to doszło :cry: :)