Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witajcie szczecińscy Forumowicze.

Trochę dawno tu nie zaglądałem - wiadomo koniec budowy, inne tematy w głowie. Ja po prośbie - szukam namiarów na solidną firmę robiącą meble na wymiar np szafy , szuflady. Mój wykonawca już parę razy wystawił mnie do wiatru a podobno kryzys mamy i ludzie nie mają pracy.

Jeśli znacie kogoś kto robi solidnie i terminowo to będę wdzięczny.

Pozdrawiam ze słotnego Wielgowa.

Alek

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam - czas szybko leci:):)

Listy juz nie ma, a może czas by stworzyc nowa, aktualną.

Kogo poszukujesz?

Witaj;

Na razie ekipy od stanu surowego ;-)

Ale będę potrzebował kompletu.

Zabieram się za budowę budynku dla swojej firmy.

Może ktoś dysponuje ostatnią wersją listy, ja mam z lutego 2010.

Pozdrawiam wszystkich szczególnie obecnie budujących i życzę "mocy".

Witajcie szczecińscy Forumowicze.

Trochę dawno tu nie zaglądałem - wiadomo koniec budowy, inne tematy w głowie. Ja po prośbie - szukam namiarów na solidną firmę robiącą meble na wymiar np szafy , szuflady. Mój wykonawca już parę razy wystawił mnie do wiatru a podobno kryzys mamy i ludzie nie mają pracy.

Jeśli znacie kogoś kto robi solidnie i terminowo to będę wdzięczny.

Pozdrawiam ze słotnego Wielgowa.

Alek

Firma ¨chata¨ mieszczą się na Bezrzeczu przy głównej ulicy na przeciwko Netto.

Robią meble na wymiar i wyposażenie łazienek. Namiar powinien być w internecie

a ja tak odbiegając od tamatów budowlanych to wiecie może ile w gminie mają teraz dowalić za wywóz śmieci? W Sz-nie wymyslili/uchwalili 7 zł za m3 zużytej wody (kompletny absurd), ciekawe jak "dowalą" nam..

z tego co wiem to tyle samo, ale wkurza mnie że nie rozdzielili wody ogrodowej od bytowej. Nie wiem jak to bedzie interpretowała firma wystawiająca fakturę za śmieci jak ktos ma dwa liczniki jeden na dom a drugi na ogód

Witam

Gdzie dostaliście dobre ceny na suchą zabudowę poddasza (płyty g-k, profile, folia paroizolacyjne) i jaką folię stosowaliście? z warstwą alu czy bez?

Profile CB, U27, narożniki, grzybki, wkręty, fizelina - Marbud Goleniów

Folia paroizolacyjna (200tka), długie ESy - allegro

płyty GK - markety budowlane (OBI ma Knauffa - tylko już nie ma chyba obi w zachodniopomorskim)

Masy do spoinowania/szpachlowania (Panzer, Finito) - Mad-Bud Goleniów

Witam! Rozglądam się za oknami i mam ofertę pewnej firmy montażowo-dystrybucyjnej, która zaopatruje się w nie w firmie Marsel z Goleniowa. Czy ktoś miał styczność z tą firmą i ich oknami (Schüco + Winkhaus)? Proszę o opinie!

Mój wykonawca twierdzi, że Marsel ma porządną ekipę do montażu i też zastanawiam się nad Marselem i profilami Schuco. Zimą dużo na fm się nie dowiesz, ludziska już nie budują i zaglądają tutaj b.rzadko.

Mój wykonawca twierdzi, że Marsel ma porządną ekipę do montażu i też zastanawiam się nad Marselem i profilami Schuco. Zimą dużo na fm się nie dowiesz, ludziska już nie budują i zaglądają tutaj b.rzadko.

W tym roku zima rozpoczęła się znacznie wcześniej, w zeszłym jeszcze w przed Bożym Narodzeniem kończyli mi kopać i przyłączać kanalizę do sieci, a na początku stycznia wylewali posadzki. Teraz początek grudnia i już prawie nic się nie da robić. Na szczęście mnie to już praktycznie nie dotyczy ale faktycznie grupa przechodzi w stan uśpienia :)