A l e k 29.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witajcie szczecińscy Forumowicze. Trochę dawno tu nie zaglądałem - wiadomo koniec budowy, inne tematy w głowie. Ja po prośbie - szukam namiarów na solidną firmę robiącą meble na wymiar np szafy , szuflady. Mój wykonawca już parę razy wystawił mnie do wiatru a podobno kryzys mamy i ludzie nie mają pracy.Jeśli znacie kogoś kto robi solidnie i terminowo to będę wdzięczny. Pozdrawiam ze słotnego Wielgowa.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam po długiej przerwie Poszukuję namiarów na ostatnią listę wykonawców. Próbowałem wysyłać email na adres "od listy" ale brak reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 30.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam po długiej przerwie Poszukuję namiarów na ostatnią listę wykonawców. Próbowałem wysyłać email na adres "od listy" ale brak reakcji. Witam - czas szybko leci:) Listy juz nie ma, a może czas by stworzyc nowa, aktualną. Kogo poszukujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.12.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam - czas szybko leci:) Listy juz nie ma, a może czas by stworzyc nowa, aktualną. Kogo poszukujesz? Witaj; Na razie ekipy od stanu surowego Ale będę potrzebował kompletu. Zabieram się za budowę budynku dla swojej firmy. Może ktoś dysponuje ostatnią wersją listy, ja mam z lutego 2010. Pozdrawiam wszystkich szczególnie obecnie budujących i życzę "mocy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 03.12.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witajcie szczecińscy Forumowicze. Trochę dawno tu nie zaglądałem - wiadomo koniec budowy, inne tematy w głowie. Ja po prośbie - szukam namiarów na solidną firmę robiącą meble na wymiar np szafy , szuflady. Mój wykonawca już parę razy wystawił mnie do wiatru a podobno kryzys mamy i ludzie nie mają pracy. Jeśli znacie kogoś kto robi solidnie i terminowo to będę wdzięczny. Pozdrawiam ze słotnego Wielgowa. Alek Firma ¨chata¨ mieszczą się na Bezrzeczu przy głównej ulicy na przeciwko Netto. Robią meble na wymiar i wyposażenie łazienek. Namiar powinien być w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 03.12.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 a ja tak odbiegając od tamatów budowlanych to wiecie może ile w gminie mają teraz dowalić za wywóz śmieci? W Sz-nie wymyslili/uchwalili 7 zł za m3 zużytej wody (kompletny absurd), ciekawe jak "dowalą" nam.. z tego co wiem to tyle samo, ale wkurza mnie że nie rozdzielili wody ogrodowej od bytowej. Nie wiem jak to bedzie interpretowała firma wystawiająca fakturę za śmieci jak ktos ma dwa liczniki jeden na dom a drugi na ogód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 04.12.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 WitamGdzie dostaliście dobre ceny na suchą zabudowę poddasza (płyty g-k, profile, folia paroizolacyjne) i jaką folię stosowaliście? z warstwą alu czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam Gdzie dostaliście dobre ceny na suchą zabudowę poddasza (płyty g-k, profile, folia paroizolacyjne) i jaką folię stosowaliście? z warstwą alu czy bez? To i ja sie podlacze pod to samo pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BTM 05.12.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Witam Gdzie dostaliście dobre ceny na suchą zabudowę poddasza (płyty g-k, profile, folia paroizolacyjne) i jaką folię stosowaliście? z warstwą alu czy bez? Profile CB, U27, narożniki, grzybki, wkręty, fizelina - Marbud Goleniów Folia paroizolacyjna (200tka), długie ESy - allegro płyty GK - markety budowlane (OBI ma Knauffa - tylko już nie ma chyba obi w zachodniopomorskim) Masy do spoinowania/szpachlowania (Panzer, Finito) - Mad-Bud Goleniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TG-Tays 06.12.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam! Rozglądam się za oknami i mam ofertę pewnej firmy montażowo-dystrybucyjnej, która zaopatruje się w nie w firmie Marsel z Goleniowa. Czy ktoś miał styczność z tą firmą i ich oknami (Schüco + Winkhaus)? Proszę o opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 06.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam! Rozglądam się za oknami i mam ofertę pewnej firmy montażowo-dystrybucyjnej, która zaopatruje się w nie w firmie Marsel z Goleniowa. Czy ktoś miał styczność z tą firmą i ich oknami (Schüco + Winkhaus)? Proszę o opinie! Mój wykonawca twierdzi, że Marsel ma porządną ekipę do montażu i też zastanawiam się nad Marselem i profilami Schuco. Zimą dużo na fm się nie dowiesz, ludziska już nie budują i zaglądają tutaj b.rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.12.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja powtórzę, mam okna M&S po rozpoznaniu maja imo najlepsza oferte w najlepszej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 07.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Mój wykonawca twierdzi, że Marsel ma porządną ekipę do montażu i też zastanawiam się nad Marselem i profilami Schuco. Zimą dużo na fm się nie dowiesz, ludziska już nie budują i zaglądają tutaj b.rzadko. W tym roku zima rozpoczęła się znacznie wcześniej, w zeszłym jeszcze w przed Bożym Narodzeniem kończyli mi kopać i przyłączać kanalizę do sieci, a na początku stycznia wylewali posadzki. Teraz początek grudnia i już prawie nic się nie da robić. Na szczęście mnie to już praktycznie nie dotyczy ale faktycznie grupa przechodzi w stan uśpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.12.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Powiedzcie mi zabijaliscie otwory okienne na zime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Powiedzcie mi zabijaliscie otwory okienne na zime? My wslasnie czekamy na okna maja byc okolo 15.12.Jesli nie beda terminowo to chyba zxabijemy otwory okienne.Zastanawiamy sie czy w ogole nie wstrzymac sie z wstawianiem okien do marca. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.12.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Na razie sa takie temp ze ja bym sie jednak bała wstawiać okna. Niby sa pianki, ale ja nie jestem przekonanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 09.12.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 My zeszłej zimy zabijaliśmy deskami i osb - tak, by nie wszedł żaden grubszy zwierz itp. i nie nasypało śniegu, ale jednocześnie, żeby jakiś tam przewiew był. Powiedzcie mi zabijaliscie otwory okienne na zime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 09.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Znacie jakieś firmy oferujące okna na profilach Schuco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 10.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Znacie jakieś firmy oferujące okna na profilach Schuco? Ja znam tylko Marsel-a z Goleniowa, ale zapytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?1792-OKNA-szukam-dobrych-okien-jakie-okna-polecacie/page1144&highlight=szukam+dobrych+okien to jest fajny wątek o oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Okna na profilu Schuco, Hekaplast z Zielonej Góry, montuja w Szczecinie. Firma ma bdb opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts