fajna kobieta 22.07.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Jeśli chodzi o fachowców to myślę, że lepiej zostać przy tych co się zna. Znam to z własnego doświadczenia. Poza hydraulikiem reszta nowych "fachowców" średni się sprawiła. A tak na marginesie za tydzień przeprowadzka do nowego domu po dwóch latach od kupienia działki. Wracam na Dołuje hurrrra Gratuluje Ale sprawnie Ci to poszło.Dwa lata od zakupu działki.No No..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 22.07.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Tynk Amphisilan FP K15 barwienie Schiefer 15 ,kolor wyszedl zajeb.....co do zadowolenia to jeszcze nie wiem ale dlataego wybralem Caparola aby nie miec takich dylematow, kostka brukowa 360 zl z transportem 8/11 swiatgranitu.eu z polic,jestem ze Szczecina buduje sie w Tanowie. Chlopaki jeszcze robia ale maja juz nagrana fuche w Jasienicy , zreszta skontaktuj sie z nimi . http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/834/vkdcb.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/823/yqavv.jpg cześć Mam pytanko odnośnie koloru, rozumiem że Schiefer 15 to kolor z barwnika Caparola? I czy możesz napisać gdzie mogę zobaczyć tynk na ścianie na żywo? zawsze się trochę odcień różni od tego co na próbniku. Też będę miał tynk Caparola i przymierzam się do wyboru koloru. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 22.07.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Gdzie mogę w Szczecinie lub okoklicach zamówić barierkę, balustradę tzw. "rzygownik" . Szukam takiego surowego ze stali ocynkowanej.pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 23.07.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Gdzie mogę w Szczecinie lub okoklicach zamówić barierkę, balustradę tzw. "rzygownik" . Szukam takiego surowego ze stali ocynkowanej. pozdrófka http://bramy-szczecin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 23.07.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Hej, poszukuje fachowca, który przymocuje do elewacji płyty HPL - macie kogoś godnego polecenia? http://luthor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 23.07.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 szukam okien drewnianych. czy ktoś mógłby polecić jakąs firme? latam i latam po firmach ale wspólpraca wypada mizernie dotychczas. Nikt nawet do tej pory nie pokazał mi kawałka okna swojego pomalowanego na biało tak, żeby było widać ze okno jest drewniane... sokolka.com.pl Szczecin , ul. Struga 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cepter6 25.07.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 hej. w związku z faktem że umówiony fachowiec do zagospodarowania działki ( tj, murki, ogrodzenie, chodniki, kostka wyrównanie terenu) dał nogę i brak z nim kontaktu, pilnie potrzebuje kogoś kto mi te prace wykona. Macie kogoś może takiego, w miare dyspozycyjnego i wszechstronnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Co sie dzieje z tymi " fachowcami" ??? I niech mi ktos powie ze pracy nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 25.07.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 cześć Mam pytanko odnośnie koloru, rozumiem że Schiefer 15 to kolor z barwnika Caparola? I czy możesz napisać gdzie mogę zobaczyć tynk na ścianie na żywo? zawsze się trochę odcień różni od tego co na próbniku. Też będę miał tynk Caparola i przymierzam się do wyboru koloru. pozdro mam ''żywą próbkę'' na kawałku styropianu jak Cie to interesuje ? albo cus takiego ...tynk wychodzi lekko ciemniejszy niż na próbniku http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/538/g6soeb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpo 28.07.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam Moze ktos polecic kumatego geodete ? Musze na jutro sie z nim umowic w sprawie oceny terenu (dzialka jaka chce kupic ma nachylenie okolo 2-3 m). Nie chce miec "krzywego" ogrodu i chce sie skonsultowac czy i jak to wyrownac (jest troche drzew co moze to utrudnic i domy dookola - nie chce ich podkopac jesli sie ziemia osunie)...... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 29.07.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Tym razem poszukuję firmy która robi stałe zadaszenia na tarasy oraz deski tarasowe na legarach np, z pleksiSama konstrukcję mam już wykonanąhttp://villawolin.com/wp-content/uploads/rzemioslo.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalioke 30.07.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam, poszukuję dobrego glazurnika. Macie jakiegoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 30.07.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam, poszukuję dobrego glazurnika. Macie jakiegoś godnego polecenia? p.Jacek tel 607455255, powołaj się na Rafała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 30.07.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam, poszukuję dobrego glazurnika. Macie jakiegoś godnego polecenia? Krzysztof 509378997, jestem zadowolony z jego pracy. Generalnie robi wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.08.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, poszukuję fachowca robiącego posadzki miksokretem (okolice Gryfice,Trzebiatów) Macie kogoś słownego,wartego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 05.08.2014 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich! Uprzejmie prosze o podanie namiarow na solidnych wykonawcow ogrodzen, w dobrych cenach:)Moze byc Prawobrzeze... i nie tylko. Za informacje z gory dziekuje.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 05.08.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 http://luthor.pl/ Niestety luthor.pl nie chce się podjąć, nie oddzwaniał, umawiał się, nie dotrzymał terminu, ogólnie nie polecam jeśli chodzi o komunikację Czy macie jeszcze kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 05.08.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Oddam za 1l Ballantine's 3szt. rolki ISOVERA Supermaty 5cm łacznie 34,2m2. Wełna kupowana w tym roku, czeka do odbioru w Dołujach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 07.08.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Chyba faktycznie okres urlopowy, bo nikt nie zaglada:)Ponawiam namiary na ''ogrodzeniowcow''... i pozdrawiam wieczorowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ijcom 07.08.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witaj akurat jesteśmy na tym samym etapie.Objechałem Szczecin i rejon Goleniowa odwiedziłem 6 firm i generalnie poczułem się olany. Dostałem jedną ofertę na 4 obiecane i cena mnie powaliła. Realnie zawyżona o jakies 40% od ceny rynkowej produktu. Poważnie rozważam otwarcie ślusarni.Szczecin to jakaś masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts