Alter ego 15.02.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Witam. Zamierzam ogrodzić swój ogródek siatką ocynkowaną na słupkach. Poradźcie proszę, jakiej grubości powinien być drut siatki, jakie fi i grubość ścianki słupków i gdzie to wszystko w dobrej cenie kupić Planowana wysokość ogrodzenia 170 cm, długość 25 m. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Krecik dzwoniłam:) pozytywne wrażenie jesteśmy umówieni. ale tak chciałam zapytać...bo ja w temacie remontowym nie jestem.Mam jedną wycenę - zbicie 77 m2 kafli - położenie 87 m2 wiadomo beż żadnych listew itp. żadnych półek itp. wyrównanie podłoża. w tych 87 m2 37 m2 to gres polerowany 60x60. demontaż dwóch geberitów - zamontowanie nowych. demontaż dwóch umywalek zamontowanie nowych, demontaż prysznica zamontowanie nowego ale już bez brodzika a z odpływem liniowym.wymontowanie wanny zabudowanie i montaż nowej....tak wycenione prace na 14 tys zł... Kochani jak to się ma? noi to remont w domu...a jeszcze front robót jest w nowym mieszkaniu- ale tam developerka to nic nie trzeba demontowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 16.02.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Może ktoś polecić firmę do zrobienia dwóch otworów w stropie żelbetonowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Może ktoś polecić firmę do zrobienia dwóch otworów w stropie żelbetonowym? pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sturmowikwaw 18.02.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Cześć Oddam "kozę"do palenia na budowie wraz z przewodem z rury stalowej za symbolicznego "Jasia Wędrowniczka" Chętnych proszę o info na priv Pilnie przyjmę taka kozę do suszenia tynków. Tel 603810051. Wędrowniczy gwarantowany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 18.02.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Mam na zbyciu za pół ceny 1 belę wełny szklanej UNI MATA ISOVER 10 cm 0,039. Leżakuje w wiatrołapie, suchutka, nierozpakowana.Jakby ktoś potrzebował - piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodokwiaty 21.02.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 http://s5.ifotos.pl/mini/106869998_seanwha.jpg witam serdecznie, buduje dom w szczecinie i niedługo przyjdzie mi tynkować dom z zewnątrz. Na stronie fb astrobudu znalazłem dom w Policach (zdjęcie powyżej) w pasującej mi kolorystyce (przynajmniej jeżeli chodzi o zdjęcie na monitorze) wg opisy astrobudu Budowa Police k. Szczecina Realizacja: wrzesien 2014 Ocieplenie 20cm styr. grafitowy, system Caparol Fassade A1 Thermosan NQG K15 Jasny: Arctis 30 Ciemny: Arctis 15 Inwestor prywatny - Forum Murator jeżeli właściciel domu nadal udziela się na forum, czy mógłbym prosić o przybliżony adres na pw, żeby podjechać i zza płotu obejrzeć kolor elewacji na domu, a nie tylko na próbniku. z góry dziękuje Pytanie co do drzwi wewnętrznych, decydowaliście na gotowce czy robione na zamówienie. Czy możecie polecić stolarza w Szczecinie/okolicach który wykona drzwi wewnętrzne drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sz-nka 23.02.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Hej Czy zlecał ktoś szczecińskiej firmie "Eco Olteh" izolację dachu pianą natryskową? Wielka prośba o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 mam pytanie czy ktoś coś.... szukam piekarnika i płytę ceramiczną....kolor biały... wszedzie są teraz płyty indukcyjne...a ja nie chce takowej. Chciałam sprzedać też meble kuchenne kolor vanilia. kształt kuchni to U ale wiadomo możena inaczej. Dodatkowo kuchnia ma piękny granitowy blat. Moze ktos by potzrebował? a nie moze wydać kupę kasy na nową? Zdjęcia na maila jak coś. Sprzedaję też kabinę prysznicową Huppe Designer Jette Joop ma ona kamienny brodzik. Do wymiany tylko dolne uszczelki. Reszta jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.02.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Witam Pilnie potrzebuję projektanta instalacji sanitarnych do zrobienia proj. przyłączy.Będę wdzięczna na kontakt do kogoś kto nie ma terminu za miesiąc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 27.02.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Nasz Domek, wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 28.02.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam. Zamierzam ogrodzić swój ogródek siatką ocynkowaną na słupkach. Poradźcie proszę, jakiej grubości powinien być drut siatki, jakie fi i grubość ścianki słupków i gdzie to wszystko w dobrej cenie kupić Planowana wysokość ogrodzenia 170 cm, długość 25 m. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie Hej i jak wymyśliłeś coś z tą siatką? ja mam do ogrodzenia 115 m, panele to koszt lekko 10 tys. - masakra, więc tez myślimy i dumamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 28.02.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 witam serdecznie, buduje dom w szczecinie i niedługo przyjdzie mi tynkować dom z zewnątrz. Na stronie fb astrobudu znalazłem dom w Policach (zdjęcie powyżej) w pasującej mi kolorystyce (przynajmniej jeżeli chodzi o zdjęcie na monitorze) wg opisy astrobudu Budowa Police k. Szczecina Realizacja: wrzesien 2014 Ocieplenie 20cm styr. grafitowy, system Caparol Fassade A1 Thermosan NQG K15 Jasny: Arctis 30 Ciemny: Arctis 15 Inwestor prywatny - Forum Murator jeżeli właściciel domu nadal udziela się na forum, czy mógłbym prosić o przybliżony adres na pw, żeby podjechać i zza płotu obejrzeć kolor elewacji na domu, a nie tylko na próbniku. z góry dziękuje Pytanie co do drzwi wewnętrznych, decydowaliście na gotowce czy robione na zamówienie. Czy możecie polecić stolarza w Szczecinie/okolicach który wykona drzwi wewnętrzne drewniane chwilę mnie nie było a tu mój dom lata po forum pamiętaj, że ten jasny to nie biały tylko taki brudny biały, jak mi panowie od kostki poobdzierali tynk w paru miejscach to usłyszałam ze mają taki na specjalnie na poprawki - jak przyjechałam z pracy to myślałam że ich pozabijam bo zamalowali mi te odgnioty właśnie białym tynkiem grrr... jak chcesz wiedzieć coś więcej odezwij się na priv, przy okazji pytanie - Astrobud będzie ci robił elewacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodokwiaty 28.02.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 elewacje będzie wykonywała inna ekipa, w zasadzie to już większość zrobiła bo zagruntowane czeka na lepsza pogodę i tynk. Co to tynku, to mysle o zakupie przez internet, ale na to jeszcze chwila. ps dom pierwsza klasa masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 29.02.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Hej i jak wymyśliłeś coś z tą siatką? ja mam do ogrodzenia 115 m, panele to koszt lekko 10 tys. - masakra, więc tez myślimy i dumamy.... Najtańsze słupki jakie znalazłem fi 42,4, ścianka 2 mm, ocynkowane po 10,95 zł/mb są w Goleniowie (mają też fi 38 i 48 ). Siatka ocynkowana - również w Goleniowie, ale od innego sprzedawcy - o wysokości 2 m, oczko 6x6cm, drut fi 2,5 = 11 zł/mb, drut 2,8 = 13 zł/mb. Mogę podać nr telefonów. Teraz szukam słupków i siatki w kolorze antracyt/grafit na bardziej reprezentacyjną stronę ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.02.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Ta siatka - drut jest w otulinie pcv ? Jeśli tak to warto zwrócić uwagę na średnicę rdzenia - czy to 1,5mm czy 2mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 01.03.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ta siatka - drut jest w otulinie pcv ? Jeśli tak to warto zwrócić uwagę na średnicę rdzenia - czy to 1,5mm czy 2mm... Nie. Te, dla których podałem ceny, to sam ocynk. A przy okazji, powiedzcie proszę Ci z Was, którzy mieszkają w Dobrej i okolicach, jakie firmy dostarczają na waszym terenie wodę/ścieki, prąd i gaz? Potrzebne mi zapewnienie dostępu do mediów do warunków zabudowy. ENEA, Wielkopolska Spółka Gazownicza i ZWIK czy Goleniowskie Wodociągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 01.03.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 U mnie Enea WSG i Goleniowskie Wodociągi, ścieki - Poldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.03.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Czy moze ktos polecić firmę od zakładania ogrodów.Projekt juz mam kwestia realizacji i tu sie zaczynaja schody... Mam kosztorys z trzech firm jak na razie ceny z kosmosu. :bash:Nie chce za pół darmo ale w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 02.03.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Najtańsze słupki jakie znalazłem fi 42,4, ścianka 2 mm, ocynkowane po 10,95 zł/mb są w Goleniowie (mają też fi 38 i 48 ). Siatka ocynkowana - również w Goleniowie, ale od innego sprzedawcy - o wysokości 2 m, oczko 6x6cm, drut fi 2,5 = 11 zł/mb, drut 2,8 = 13 zł/mb. Mogę podać nr telefonów. Teraz szukam słupków i siatki w kolorze antracyt/grafit na bardziej reprezentacyjną stronę ogrodzenia Dzwoniłeś może do "Kowalstwo" z Rymarskiej w Szczecinie? podasz tel do tego Pana od siatki w Goleniowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts