Alter ego 03.03.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzwoniłeś może do "Kowalstwo" z Rymarskiej w Szczecinie? podasz tel do tego Pana od siatki w Goleniowie? Na Rymarskiej cena była wyższa. Tel. Goleniów: 791 120 421 (jeszcze nie kupiłem, więc na oczy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuleczka 05.03.2016 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 witam dziękuję za cenną podpowiedź dzieci mam jeszcze uczące się jedno w sredniej drugie jeszcze gimnazjum, więc zawęże okręg moich poszukiwań do bardzo bliskiej okolicy goleniowa. mam czas do końca kwietnia na znalezienie czegoś odpowiedniego(tak na odległość ciężko), więc poszukuje licze że może jeszcze jakiś dom mi się trafi w super cenie hahaha pozdrawiam anuleczka anuleczka, skoro praca w goleniowie to może bierz też pod uwagę i Goleniów? w porównaniu ze Szczecinem to nieruchomości w Goleniowie też są atrakcyjne cenowo... a nieruchomości na wsi często maja wydumaną cenę tylko dlatego że obok stoi nowy dom... sam jak palec... Ja tylko dlatego kupiłam dwie działki w poblizu Maszewa bo potrzebowałam dużo ziemi blisko lasu bez nadmiaru sąsiedztwa... A na codzień żyję jak taksówkarz, dużo czasu zajmuje mi zawiezienie dzieci do szkoły i odbiór... i życia towarzyskiego nie mają bo znajome dzieci nie mają jak, tak po prostu po lekcjach do nich przyjść, trzeba organizować transport tych dzieci, nikt nie chce... ale może masz to już za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuleczka 05.03.2016 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 dziękuje za podpowiedź podańsko by mi chyba odpowiadało zorientuję się w biurach nieruchomości pozdrawiam anuleczka Chyba jednak nie... W Białuniu działki chodzą po 35-40zł, Budno jest trochę droższe, ale bliżej Goleniowa. Natomiast w samym Goleniowie trzeba się szykować na ceny rzędu 150-250zł/m2. Warto zaś rozważyć Podańsko i Rurzycę - jedyne wsie z gazem w tej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 07.03.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 anuleczka Jeżeli interesuje Cię osiedle Helenów w Goleniowie, mogę popytać o działki na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuleczka 07.03.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 witam! jeśli cenowo mnie nie zrujnuje będzie super. na razie dzwoniłam o dziakę w podansku, czekam na ofertę pozdrawiam wiosennie anuleczka Jeżeli interesuje Cię osiedle Helenów w Goleniowie, mogę popytać o działki na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 08.03.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 witam! jeśli cenowo mnie nie zrujnuje będzie super. na razie dzwoniłam o dziakę w podansku, czekam na ofertę pozdrawiam wiosennie Może spróbuj w ten sposób, bez pośredników. http://bip.goleniow.pl/strony/11382.dhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 09.03.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 hej Co do siatki ogrodzeniowej to niestety, polecam grubość drutu fi 6, tylko takiego drutu nie przegryzie uroczy średni piesek ze schroniska... Nie wiem czy kiedyś nie pytałam, ale ponieważ do tej pory nie znalazłam to spytam znowu: niedługo kończymy wyposażać nasz dom w stolarkę zewnętrzną a ciągle nie znalazłam drzwi zewnętrznych do kotłowni/WC ogrodowego, drzwi są w elewacji bocznej domu, ale jest to zarazem elewacja ogrodowa południowa.. kolor okien mam drewno bielone więc i te drzwi (chyba z blachy?) moglyby mieć fakture drewna a trudno mi znaleźć takie... od południa blach się pewnie będzie nagrzewać. i nad drzwiami chcę tam dać naświetle... maa być też nad tym daszek z panelu solarnego. ocieplenie potrzebne bo reku ma tam wisieć... szukałam teraz w tanich drzwiach wejściowych (jakieś pełne z przetłoczeniami) ale i trudno o taki kolor i szerokość 80 cm.. Gdzie w Szczecinie szukać? Może hormann? ale on ma chyba te boczne nieocieplane... help.... pora też rozesłać zapytania o wykonanie stolarki wewnętrznej z drewna... takie sklepowe to chyba nie będą bo chcę zachować wysokość ok 220 cm... czy ktoś przerabiał temat drzwi rozsuwanych na boki między kuchnią a salonem? na razie mam zwykły szeroki otwór (kuchnia dostępna z salonu) ale suwane skrzydła mogą być od strony kuchni..... macie jakąś opnię o ociepleniach natryskowych? natryskują nam teraz dodatkową warstwę na stropie w środku domu ale nie wiem czy sie zgodzić na pryskane ocieplenie ścian domu... niby jest ta zaleta że nie ma łączeń pomiędzy płytami ocieplenia, ale czy ta piana zachowuje swoje właściwosci po latach? planowałam styropian grafitowy wlasnie ze względu na utrzymywanie swoich właściwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Czy ktoś z Was użytkuje gres polerowany z Nowej Gali....chce zakupić szary jasny, ale mam parę pytań.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haymon 15.03.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Cześć, macie może jakiś kontakt do sprawdzonej i solidnej ekipy od tynków cementowo wapiennych oraz elewacji?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Cześć, macie może jakiś kontakt do sprawdzonej i solidnej ekipy od tynków cementowo wapiennych oraz elewacji? Dzięki. 510 853 942 Robią oki. Myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nie wiem...czy ktoś tu jeszcze bywa...szukam granitu czarnego Nero Absoluto...czy macie jakieś wiadomości gdzie taniej można go zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 17.03.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Cześć, macie może jakiś kontakt do sprawdzonej i solidnej ekipy od tynków cementowo wapiennych oraz elewacji? Dzięki. Hublis, własnie mi wczoraj skończyli, możemy się po południu umówić i zobaczysz ich robotę. Jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 18.03.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Nie wiem czy było tanio czy drogo, ja swój blat w kuchni mam właśnie z tego materiału. Zamawiałem w Policach w firmie lastrico. Cenowo wyszło ok. 8 tysięcy za dość duży blat, bo ok. 6,5 metra. To jest cena z montażem. Przyjeżdżają, dokonują pomiaru a potem w ciągu ok 1 tyg. montaż. Nie wiem...czy ktoś tu jeszcze bywa...szukam granitu czarnego Nero Absoluto...czy macie jakieś wiadomości gdzie taniej można go zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 18.03.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Poprawka. Sprawdziłem dokładnie blat składał się z 3 części o łącznej długości 7,27 m bieżącego, 5,5 metra kwadratowego. Cena za metr kwadratowy 895 zł . do tego obróbka 1 otworu 250 zł i montaż za każdy metr bieżący 150 zł. To są ceny netto trzeba jeszcze doliczyć podatek VAT. Nie wiem czy było tanio czy drogo, ja swój blat w kuchni mam właśnie z tego materiału. Zamawiałem w Policach w firmie lastrico. Cenowo wyszło ok. 8 tysięcy za dość duży blat, bo ok. 6,5 metra. To jest cena z montażem. Przyjeżdżają, dokonują pomiaru a potem w ciągu ok 1 tyg. montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Nie wiem czy było tanio czy drogo, ja swój blat w kuchni mam właśnie z tego materiału. Zamawiałem w Policach w firmie lastrico. Cenowo wyszło ok. 8 tysięcy za dość duży blat, bo ok. 6,5 metra. To jest cena z montażem. Przyjeżdżają, dokonują pomiaru a potem w ciągu ok 1 tyg. montaż. Krecik dziękuję, zamówiłam u poprzedniego kamieniarza - u któego granitowy blat kupowałam 12lat temu...Teraz zamówiłam NeroAbsoluto - też mam 6,5 m...i cena z montażem ,5,2 tyś. W Lastrico byłam - cene mają z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksimini 19.03.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Teskaa jaka grubość blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Teska a jaka grubość blatu? 3cm, i standard szlif tzn kanciasty, ale mój poprzedni blat też miałam kanciasty i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macintoo 23.03.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 hej czy ktoś przerabiał temat drzwi rozsuwanych na boki między kuchnią a salonem? na razie mam zwykły szeroki otwór (kuchnia dostępna z salonu) ale suwane skrzydła mogą być od strony kuchni..... Wychodzi drogo i to moim zdanie bardzo, bez względu na producenta. Do tego moim zdaniem dużym minusem jest fakt, że jak zabudujesz kasetę, wcześniej ustawiając drzwi, to jak coś się za jakiś czas zepsuje to całą zabudowę trzeba rozebrać bo do systemu inaczej się nie dostaniesz. A wystarczy, że śrubka się poluzuje, dzieciak lub kot się rozpędzi i nie wyhamuje. Ja z tego powodu zrezygnowałem - dwa duże koty i dzieciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 25.03.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Witam, Czy ktos zna styropian na ocieplenie firmy EUROTERMIKA ze Stargardu?Bede ogromnie widzeczny za informacje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 25.03.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 3cm, i standard szlif tzn kanciasty, ale mój poprzedni blat też miałam kanciasty i jest ok Teska proszę daj namiar na tego kamieniarza. Czeka mnie wymiana blatu za jakiś rok, ale nr sobie zapisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts