Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witaj grupo!

czy ktoś mógłby polecić sprawdzonych malarzy??? mam do pomalowania ponad 200 m2

Spróbuj tutaj 506 082 234. Robią tynki, szpachle, malowanie. Dobry kontakt, mają sprawdzone ekipy, rozliczenie po robocie.

Ja natomiast szukam dobrej ekipy od elewacji i ocieplenia :)

Spróbuj tutaj 506 082 234. Robią tynki, szpachle, malowanie. Dobry kontakt, mają sprawdzone ekipy, rozliczenie po robocie.

Ja natomiast szukam dobrej ekipy od elewacji i ocieplenia :)

Dziękuję za namiar - zadzwonię. Japotrzebuję do swojej farby i powierzchni ekipę 3-4 osoby.

Polecam do elewacji firmę Siergiej - sąsiadowi wszystko robili i muszę powiedzieć porządnie to zrobili.Tel nie znam ale jak wrzucisz Siergiej frma budowlana to pewnie wyskoczy.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Pozdrawiam wszystkich. Po kilku latach zaczynam w końcu budowę. Czy mógłby ktoś polecić elektryka? Muszę zacząć od przyłącza i jest pilnie potrzebny. Z góry dziękuję.

Ja brałem z Enei, rano zaczął kopać i po południu miałem już prąd z całą papierologią włącznie. 3 lata temu wziął około 500 zł.

Witam,

gdzie w Szczecinie uzyskam fachową poradę (odpłatną lub nie) odnośnie obecnych przepisów prawa budowlanego ?

Myślę, że każdy Kierbud powinien być na bieżąco bo występują o PnB, albo kancelarie np:

http://prawnikszczecin.pl/category/wpisy/prawo-budowlane-i-zagospodarowania-przestrzennego/

A z czym masz problem?

Problem już raczej rozwiązany. Chodziło m.in. o możliwość postawienia budynku gospodarczego przy granicy działki z działką nie będącą budowlaną a działką drogową, wewnętrzną, dojazdową. Podobno można bo drogowa nie jest budowlaną i jest wystarczająco długim buforem do najbliższej budowlanej.

Do właścicieli ogrodów w okolicy Dobrej. Chętnie oddam dużo sadzonek dąbrówki ( wisniowe liście, niebieskie kiwaty) i żurawkę- jasnozielone lioście fioletowe kwiaty. Zmieniam wystrój ogródka a wspomniane rośliny to zadarniające, więc pokryły mi część małego ogródka. Szkoda mi to wyrzucić. Jesli ktoś jest zaintereoswany to proszę np, na priv. lub wpsi tutaj to ja podam adres. Będę wdzzięczna za pomoc przy wykopaniu. Mogę też ewentualnie oddać irgę płożącą, też rozrosła się.

Do właścicieli ogrodów w okolicy Dobrej. Chętnie oddam dużo sadzonek dąbrówki ( wisniowe liście, niebieskie kiwaty) i żurawkę- jasnozielone lioście fioletowe kwiaty. Zmieniam wystrój ogródka a wspomniane rośliny to zadarniające, więc pokryły mi część małego ogródka. Szkoda mi to wyrzucić. Jesli ktoś jest zaintereoswany to proszę np, na priv. lub wpsi tutaj to ja podam adres. Będę wdzzięczna za pomoc przy wykopaniu. Mogę też ewentualnie oddać irgę płożącą, też rozrosła się.

Kuzyna córka mieszka na klasztornej w Dobrej byłaby chętna...