olga03 16.07.2018 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 zadzwon do p. Edwarda 693 369 940, ale moze być słabo z terminami, u mnie ok zrobili, a nie było lekko...zb. Nietety zdecydowanie nie polecam p. Edwarda. Wzielam z polecenia na forum ale żałuję. Manipulator z wieloletnim doświadczeniem o wyglądzie dobrotliwego dziadka, który zaspół nam sporo krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga03 16.07.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Czy ktoś wie gdzie można kupić w dobrej cenie z dowozem żwir 16/32 na ogród ? Firmę która miałem "za płotem" w Dobrej (Masterbud Nosal) zamknęli i muszę szukać innych źródeł. A tam płaciłem tylko za żwir - transport zero My braliśmy wszysko od Macieszonka ze Stobna; +48 601 301 613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2018 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Mam pytanie....kto by polecił speców od rolet zewnętrznych??? chodzo mi o jakość , terminowość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 18.07.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Witam, Szukam sprawdzonego wykonawcy do zrobienia podmurówki pod ogrodzenie. Byłbym wdzięczny za każde info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster 11 19.07.2018 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Witam wszystkich.Jestem ze Świnoujścia,nowy na grupie,obecnie na etapie wykończenia wnętrza domu jednorodzinnego 200m2 powierzchni użytkowej.Chętnie podzielę się wiedzą jaką posiadam oraz firmami które wykonywały u mnie kilka rzeczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksimini 19.07.2018 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 szukam kogoś do wykonania szaf zabudowanych i garderoby. Szafy otwierane klasycznie i w klasycznym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2018 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 szukam kogoś do wykonania szaf zabudowanych i garderoby. Szafy otwierane klasycznie i w klasycznym stylu Polecam bardzo- solidnie , termionowo i można się dogadać o cenę. Powiedz ze masz namiar od Teski z Kościna. Ruciński 664 453 595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2018 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Witam wszystkich.Jestem ze Świnoujścia,nowy na grupie,obecnie na etapie wykończenia wnętrza domu jednorodzinnego 200m2 powierzchni użytkowej.Chętnie podzielę się wiedzą jaką posiadam oraz firmami które wykonywały u mnie kilka rzeczy.Pozdrawiam szukam spradzonej firmy od rolet zewnątrznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.07.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Mam pytanie....kto by polecił speców od rolet zewnętrznych??? chodzo mi o jakość , terminowość.... ja mogę tylko odradzić... firmę Spin. Jakość poniżej przeciętnej ale ceny za to z kosmosu. Aktualnie korzystam z usług firmy WIK Rolety, ale tylko serwis, więc nie wiem jak u nich z terminowością. Z serwisu jestem zadowolony, nie naciągają na pieniądze, starają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.07.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Witam wszystkich.Jestem ze Świnoujścia,nowy na grupie,obecnie na etapie wykończenia wnętrza domu jednorodzinnego 200m2 powierzchni użytkowej.Chętnie podzielę się wiedzą jaką posiadam oraz firmami które wykonywały u mnie kilka rzeczy.Pozdrawiam ja szukam sprawnej ekipy hydraulików - mój zapadł na zdrowiu a ci, których polecił w zastępstwie nie mają terminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 24.07.2018 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 ja szukam sprawnej ekipy hydraulików - mój zapadł na zdrowiu a ci, których polecił w zastępstwie nie mają terminów. Z tymi specjalistami, to teraz straszny kłopot... Ja też będę potrzebowała hydraulika, do podłączenia odżelaziacza. Moi hydraulicy, to porządna firma, ale zawaleni robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.07.2018 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Instalator - Krzysztof Bergiel - 602 289 329, robił u mnie całość, dawno ale wiem, że ciągle pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 ja mogę tylko odradzić... firmę Spin. Jakość poniżej przeciętnej ale ceny za to z kosmosu. Aktualnie korzystam z usług firmy WIK Rolety, ale tylko serwis, więc nie wiem jak u nich z terminowością. Z serwisu jestem zadowolony, nie naciągają na pieniądze, starają się. Ze Spinem miałam spięcie....porażka. Zerknę na WIK..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 25.07.2018 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 ja szukam sprawnej ekipy hydraulików - mój zapadł na zdrowiu a ci, których polecił w zastępstwie nie mają terminów. U mnie w domu robił Tomasz Sulej Polecam 501007005 a roboty brudne czyli deszczówka kanaliza podłaczenie do zwiku Rafał Kaźmierczak 790644604 ( w środku też robią) mam 4 bryty styropianu grafitowego 12cm, nie chce ktoś? bo będe wyrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.07.2018 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Wszystko pięknie, tylko nikt terminu na ten rok nie ma :/ Prędzej doczekam powrotu do zdrowia mojego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.07.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Ze Spinem miałam spięcie....porażka. To akurat mnie nie dziwi. Dlatego nigdy nikomu ich nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 31.07.2018 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Przymierzam się do tynkowania zewnętrznego domu. Dom mam ocieplony - położony styropian, siatkę, klej. Pewnie przed tynkiem trzeba będzie jeszcze raz zagruntować, bo styropian nie był kładziony w tym roku. Jakich kosztów mam się spodziewać, ile płaciliście za tynkowanie/ocieplenie zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2018 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Czy ma ktoś namiary na sprawdzona firmę od monitoringu? chce zrobic kamery wokół domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 02.08.2018 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Czy ma ktoś namiary na sprawdzona firmę od monitoringu? chce zrobic kamery wokół domu... Klepacki Mariusz http://ochronaszczecin.pl/kontakt/ Zgrana ekipa szybcy i znają się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2018 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Klepacki Mariusz http://ochronaszczecin.pl/kontakt/ Zgrana ekipa szybcy i znają się na rzeczy dziękuję, zadzwonię,ale to chyba nie to...nie chcę monitoringu w takiej postaci:) zadzwonię i popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts