Teska 12.09.2018 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 U mnie się sprawdził: Krystian Kukurydza - 721 856 853 Dzięi zapisałąm...narazie jest niedostepny. Jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 18.09.2018 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Podbijam swoje zapytanie I jeszcze podbijam moje zapytanie. Robota nietrudna , jest projekt szczegółowy. Poszukuję wykonawcy deszczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 23.09.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 a jak cenowo? Miałem tylko 2 firmy które brałem pod uwagę i wyceny były bardzo podobne, a jak w porównaniu z innymi to nie powiem. Wysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2018 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2018 I jeszcze podbijam moje zapytanie. Robota nietrudna , jest projekt szczegółowy. Poszukuję wykonawcy deszczówki. priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.09.2018 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Dzień dobry, szukam ekipy do wymurowania ścian. Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 30.09.2018 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Dzień dobry, szukam ekipy do wymurowania ścian. Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam Proszę zadzwonić na numer tel. 884 881 278. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpo 03.10.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Prosze o namiary na dobrego / atrakcyjnego cenowo geologa. Chce zrobic badanie gruntu pod plyte. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 04.10.2018 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Prosze o namiary na dobrego / atrakcyjnego cenowo geologa. Chce zrobic badanie gruntu pod plyte. Dzieki Hej dpo Ja zleciłam badanie firmie GeoGt. (ul. Smolańska). Robiłam rozeznanie i u nich wyszło mi najbardziej atrakcyjnie cenowo. No i firma rzeczowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 23.10.2018 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Dzień dobry, szukam ekipy do wymurowania ścian. Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam Zapytaj p, Krzysztofa, u mnie dokańczał. W okolicy buduje chyba z 5 domów, nie wiem jak z terminami. Mega solidna ekipa. tel. 600376770 powodzenia zb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 23.10.2018 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 I jeszcze podbijam moje zapytanie. Robota nietrudna , jest projekt szczegółowy. Poszukuję wykonawcy deszczówki. zapytaj u p. Gierczaka ... na ul. Gierczak to nie żart Szczecin u mnie kopali drenaż, jest ok. zb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 23.10.2018 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Prosze o namiary na dobrego / atrakcyjnego cenowo geologa. Chce zrobic badanie gruntu pod plyte. Dzieki tel. 600 345 414, młoda solidna ekipa, dobry sprzęt do wiercenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 23.10.2018 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Szukam sprawdzonej firmy do wykonania ocieplenia zewnętrznego i tynków. Zagapiłam się i nie moge nikogo znależć na ten rok. nie wiem czy temat aktualny u mnie właśnie skończyli (putz + malowanie + podbitka). dobra ekipa p. Staszek - 723 613 291 warto teraz położyć styropian/wełna + zaciągnąć siatką i klejem. Nie warto robić putzu - na jednym domu, miałem duży problem tynk po kilku latach zaczął się łuszczyć i odchodzić płatami. Robiony był pazdziernik/listopad, chyba przymrozki przyszły. ja u siebie zrobiłem rok temu wełna + siatka + grunt aby wytrzymać zimę następnie w sierpniu tego roku jeszcze raz siatka + putz Nie chciałem aby przebijały dziury po kołkach (mimo, że kołki wkręcane w wełnę z małym otworem) koszt siatki dodatkowej, to żaden koszt. Materiały weź z firmy STO Elewacja po 10 latach jak nowa. Tynk mineralny + farba silikonowa x 2 Pozdr. zb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 23.10.2018 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Gdzie kupowaliście kostkę brukową? Co polecacie? Interesują mnie melanże - szary/grafit. 8cm. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 23.10.2018 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Kochani sprawdzonego wykonawcę kuchni szukam....pomocy:) BRW - omijać szerokim łukiem, rok się pałowali z reklamacjami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 23.10.2018 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Gdzie kupowaliście kostkę brukową? Co polecacie? Interesują mnie melanże - szary/grafit. 8cm. Dzięki. Ja brałem melanż jesienny i grys w Kado w porzadku chłopaki i ceny mieli dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aydin 10.11.2018 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Witam.Dołączyłem do Grupy szczecińskiej bo planuję budowę w Kobylance, czyli niedaleko. Czy ktoś miał do czynienia lub ma SPRAWDZONE opinie o styropianie stargardzkiej euroTermiki? Szukam lokalnych dostawców licząc na: niski koszt transportu (może więc cena ogólna będzie lepsza) oraz możliwość łatwiejszych ewentualnych zwrotów. Czy to nadmiaru zakupionego materiału, czy też (mam nadzieję, że nie) reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 24.11.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Witam. Dołączyłem do Grupy szczecińskiej bo planuję budowę w Kobylance, czyli niedaleko. Czy ktoś miał do czynienia lub ma SPRAWDZONE opinie o styropianie stargardzkiej euroTermiki? Szukam lokalnych dostawców licząc na: niski koszt transportu (może więc cena ogólna będzie lepsza) oraz możliwość łatwiejszych ewentualnych zwrotów. Czy to nadmiaru zakupionego materiału, czy też (mam nadzieję, że nie) reklamacji. 1. pomyśl o zamianie styropianu na wełnę, jak budujesz dla siebie 2. siatka x 2 + tynk firmy STO + farba silikonowa np. biała (elewacja po 10 latach wygląda jak nowa) 3. wełnę brałem 25 cm z firmy Petralana, transport to stosunkowo nieduży koszt przy budowie, czasami warto sciągąć z dalszych części kraju lub Niemiec nie warto robić oszczędności na 1. ociepleniu 2. zbrojeniu (warto podjechać np. do p. Ryszarda przy Elektrowni w Szczecinie (ul. Ustowska jak pamiętam), ma 40 lat doświadczenia, zrobi korekty (oszczędnościowych projektów, na które panuje moda...) 3. dodatkach do betonu typu zbrojenie rozproszone, opóźniacze itd. w zależnosci od pogody (jak brałem w thomas beton) 4. konstrukcji dachu (ja nie ufam membranom, zrobiłem deskowanie + papa + creaton) 5. oknach powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 24.11.2018 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 jakby, ktoś potrzebował to 1. bruk klinierowy dresden wienerbergera jest teraz dobrej cenie w Euro Klinkierze2. skała mielona 0-32 na podbudowę w firmie KML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 24.11.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 1. pomyśl o zamianie styropianu na wełnę, jak budujesz dla siebie 2. siatka x 2 + tynk firmy STO + farba silikonowa np. biała (elewacja po 10 latach wygląda jak nowa) 3. wełnę brałem 25 cm z firmy Petralana, transport to stosunkowo nieduży koszt przy budowie, czasami warto sciągąć z dalszych części kraju lub Niemiec nie warto robić oszczędności na 1. ociepleniu 2. zbrojeniu (warto podjechać np. do p. Ryszarda przy Elektrowni w Szczecinie (ul. Ustowska jak pamiętam), ma 40 lat doświadczenia, zrobi korekty (oszczędnościowych projektów, na które panuje moda...) 3. dodatkach do betonu typu zbrojenie rozproszone, opóźniacze itd. w zależnosci od pogody (jak brałem w thomas beton) 4. konstrukcji dachu (ja nie ufam membranom, zrobiłem deskowanie + papa + creaton) 5. oknach powodzenia a i jeszcze zrób sobie klimę, bo to też stosunkowo nie duży koszt, a po tynkach będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aydin 27.11.2018 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 a i jeszcze zrób sobie klimę, bo to też stosunkowo nie duży koszt, a po tynkach będzie ciężko Klima raczej będzie, bo idę w prąd, więc przy odpowiedniej mocy PV nie będę się oglądać na zużycie energii. Na pewnych rzeczach oczywiście nie będę oszczędzać, ale czy wełna na elewacji to nie wiem. Przez Ytonga Energo 24cm + 20 styropianu nie będzie i tak uciekać dużo ciepła. Prędzej dach i okna i na tym się skupię. Wełna ma fajne parametry, ale jakoś mnie nie przekonuje. W każdym razie do realizacji jeszcze sporo czasu więc wezmę wszystko pod uwagę. Będę pisać pytania o ekipy i dobrych dostawców. Fajnie, że Grupa nie upadła całkiem. Trzeba ją rozruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts