S.P. 06.10.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Teska, są tacy co ani nie spali zbyt długo w weekend ani nie budowali, po prostu nie mają internetu w domu , dziecko nie odeszłoby od komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.10.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Stasiek - właśnie. Szoknął Cię cement czy doprawianie/dobijanie teściowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Też podpisuję listę w słoneczny, choć zimny poniedziałek BEDI - dzięki za wsparcie duchowe o oknach Urzędowskiego, bo się troszku załamałam po wypowiedzi Księgowej. Co do drzwi CAL-owych - to za tę cenę trudno - będziem konserwować! Ale piękne są i nasze! Hurrra! Stasiek - mnie też interesuje twoje szoknięcie. Byłam w sobotę u Księgowej na "inspekcji" domu - ale ma duży dom! I naprawdę jedyny w swoim rodzaju - projekt indywidualny. I już ma tak dużo zrobione. Księgowa - pozdrawiam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.10.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam z rana! Ivette tak szybko wylecieliście, że nie było czasu pogadać . Buziaki! Ksiegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Księgowa - bo to była wizyta robocza. I chore dziecko w domu czekało i jeszcze zakupy były do zrobienia i obiad .... Miłego dnia! Dom masz naprawdę fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 06.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam Cze Iwona G. Buduję w Tanowie a na forum bywam żadko bo cały czas spędzam na budowie a tam niestety jeszcze nie mam netu Grzybki mam pod nosem wystarczy ze wyjde za płot a na kolacje już są Teraz troszkę zimno więc słabo rosną, ale zawsze coś się tam znajdzie. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow Jmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Jejku jak zimno, uczelnie robią oszczędności, więc pracownicy włączają piecyki elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Proszę Was o pomoc. Czy ścianka fundamentowa od zewnątrz powinna być posmarowana izolacją przeciwwilgociową jeszcze przed położeniem styropianu czy wystarczy na zewnątrz styropianu. Chcę wiedzieć czy wykonawca nie chce mnie naciągnąć na lipę. Mi się zdaje, że powinna być. Co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 S.P. - u mnie też ma być zadysperbitowane przed położeniem styropianu - rozumiem, że chodzi o ocieplenie fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 hm, tego... no to zależy kto będzie czytał... może dla bezpieczeństwa powiem, że... cement Na studiach oszczędzają? Na moich tak grzali, że trzeba było okna otwierać... ... a wiecie dlaczego teściowa leży na plaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ivette - dzięki za dobre słowo - życzę powrotu dziecka do zdrowia. S.P. izoluj przed styropianem. U mnie tak było: czarna maź(nazwy nie pamiętam), papa termozgrzewalna, na to styropian 10 i folia budowlana (luzem - do przyciśnięcia ziemią) ale ja mam piwnicę i trochę się bałam wody. Jejku - czy u was też tak zimno! W pracy rano było 15 stopni. Czy oni poszaleli - przecież te oszczędności nie są takie duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dwa łyki statystyki: może ktoś to zauważył, ale jeśli nie to informuje że dziś stuknął nam 2000 post w naszej grupie, jego autorem jest Jmar, post wysłany 6 października 2003, o godzinie 9:56. Poprzedni okrągły post nr 1000 został wysłany 9 czerwca 2003 o godzinie 8:58, a jego autorka była S.P. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 O???? WLASNIE WIDZE ZE SA OSOBY NA TYM SAMYM ETAPIE BUDOWY Jedni laicy inni bardziej doswiadczeni, (ja sie dopiero ucze) w/g mnie na bloczek 2xdysperit steropian z szczelina dylatacyjna(nie besposrednio do sciany,tylko na placki kleju co daje odstep) folia - HMMM - jedni daja inni nie to zalezy,ponoc sie poci sama folia,daje sie wtedy z takimi wypustkami ale to wowczas gdy jest piwnica folie mozna polozyc oszczedzajac na drenazu(ale to tez zalezne od podloza) odwinac tylko w poziome 30 cm tuz przy lawie Warto tez sam steropian klasc na koniec stanu surowego-budowlancy tak go nie zniszcza, a sam fundament troche sie przewietrzy. to tyle wlasnie wpadlem cos przekasic i spowrotem na budowe bo dzis lalt zageszczarka Witam w poniedzialek OD POPOLUDNIA DO KONCA TYGODNIA MA PADAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Stasiek- co jest z tym cementem bo ja juz sam nie rozumiem(SZOKNIECIE) Ty tez masz trouble z tesciowa WIEM ZE : S.P. rozpoczal budowe i IVETTE ,a moze ktos jeszcze ---najlepiej w rejonie Szosy Polskiej (to by bylo fajnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Upss mala dyslekcja to pewnie z zimna Do boju rodacy budowa nie zajac , a jak spadnie snieg to wszystko wyrowna moja babcia tak zawsze mowila HE-HE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mariusz_r: mała uwaga S.P. to kobitka , pozatym buduje sie w Dobrej, w okolicach Szosy Polskiej to Ivette i Księgowa (obie kobitki) pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mariusz r - ja już mam prawie cały dach. Zaczęłam budowę od czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dzięki za informacje. Tak trzymaj Maksiu, pilnuj porządku w tym zespole. Tak wogóle, to wydaje mi się, że była niedawno mowa o spotkaniu grupu. No i co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 No właśnie, ogłaszam że nadszedł czas zgłaszania propozycji co do lokalizacji i terminu spotkania, proponujcie póki macie taką możliwość, bo jak nie to ktoś inny narzuci wam termin i lokalizacje i nie będzie odwołania. działając z upoważnienie zarządu FGSmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 S.P. - Maksiu się wymiguje od określenia swojej roli przywódczej/przypiwnej/przysocznej. Poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts