Paweł_ 28.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 agniesia ja pewnie dzisiaj będe miał to samo Monka, Ewa Hebda, Agniesia powiedzcie w jakich wy hurtowniach zamawiałyście materiały bo moze kogoś przeoczyłem a warto jeszcze sprawdzić czy nie przepłacam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pawełu mnie zakupy wyglądały tak: stal z Centrostalu, beton z Thomas Beton, reszta materiałów potrzebna do stanu zero z Budohurtu ze Stargardu.A ty gdzie robiłeś rozeznanie? No i z czego stawiasz ściany, zdecydowałeś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 monka jednak BK ale ciągle czekam na ceny, dzisiaj jeszcze solbet ma mi wyslac swoją ofertę bo biorę to na firmę więc moze dostane dore ceny. Golbud polecony przez Jolly daje mi dobrą cenę na rurkę ale sprawdzam jeszcze u innych. Stal chyba tez w centrostalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 To daj znać gdzie ci najtaniej wyjdzie BK to też popróbuję A jaką cenę daje ci Golbud i na jaki bloczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No i jest zagadka kto pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paweł_ my mamy pustaki keramzyto-betonowe (z Goldbudu Goleniów) Te żużlowe to chyba troche ryzyko. A jak duża jest różnica w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pisze i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paweł tradycyjnie już zapraszam po bloczki, skoro zdecydowałes sie na BK. Ależ masz hałde na działce, nie chcesz sie jej pozbyć? Aha, a piasek bez vatu brałam z Golbudu. Kochani, skąd ziemię na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paweł Ależ masz hałde na działce, nie chcesz sie jej pozbyć? ja też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Amo no i jaka to ulica na której jest grota solna, bo wychodzi na to że wcześniej do Wieliczki się wybiorę niż do groty w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi na pewno Łukasińskiego, vis a vis Baltic Baracs, obok przychodni, sklepu z firanami i apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi na pewno Łukasińskiego, vis a vis Baltic Baracs, obok przychodni, sklepu z firanami i apteki. Delf to to ja wiem, ale gdzieś na Wielgowie też jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Znalazłam jakieś działeczki jutro pewnie będę je oglądać a dzisiaj wiem tyle: - Załom, 900 m kw. prąd, woda, gaz. cena 45 tys ( dla mnie za drogo, ale Pan obiecał negocjować te 5 tys) lub - Czarna Łąka, 800 m kw, prąd będzie przyłączony za ok 2 tys,trzeba kopać studnię i szambo,gazw drodze. 28 tys Jak myslicie, która bedzie lepsza? Tzn chodzi mi o to, czy jak kupię tańszą to czy uzbrojenie jej nie będzie droższe niz kupno tej droższej ziemi. Uff... ale namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Sylwiaprześlij mi na priv od kogo i gdzie jest ta działeczka (ulica) poza tym nie wiem ile stydnia kosztuje, bo nie budowałam, ale oczyszczalnia to ok 5tys ale budując w załomiu też oczyszczalnię musisz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie, Sylwia, przede wszystkim je obejrzyj! Działka musi Ci się podobać. Działka poza miastem = dłuższe dojazdy = więcej kasy na benzynę Do Załomia dojeżdżają miejskie autobusy = masz alternatywny transport, jeśli masz dzieci, to ważne! Szambo - koszt od 3.000 i trzeba wybierać, można oczyszczalnię biologiczną - to od 5.000, ale tańsza w eksploatacji. A w Załomiu masz kanalizę? Studnia - nie wiem ile kosztuje i czy jakość wody o rzut beretem od j.Dąbskiego jest dobra. A tak bajdełej - ja też dołączam do klubu szperaczy działkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi Wysłałam na priva. Jutro będę wiedzieć więcej Maggie Oczywiście, muszę zobaczyć działkę w Załomiu podobno nie ma kanalizy czyli też szambo lub POŚ Tą jakością wody to mi dałas do myślenia ,a przecież świństwa nie chcę pić... Chociaż zawsze myślałam, że najgorsza woda ze studni będzie lepsza niz ta z kranu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Maggie bajdełej Jeszcze nie masz działeczki? Czy szukasz jeszcze jakiejś np jako lokatę kapitału bajdełej- ostatnio często słyszę- "pani kupi tą działeczkę-to nic ,że budować nie można-ale jaka lokata kapitału" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam grupkę..... mała przerwa na kawkę.....Panowie rozrzucili dzis czarnoziem, jutro czeka ich paleta obiazana bloczkami betonowymi....a pozniej wał zaczyna fajnie wygladac...hahahah inny kolorek piachu w domku ale ogolnie jest ok, ziemie przywizli mi 2 kamazy ale takie wieksze( inna tylna klapa- wiec wchodziu okolo 1,5 tony wiecej.... no nic, w sobite dopiero odbieram trawke z hurtowni kupiłam juz nawóz...jak bedzie nie lało...wielkie nawozenie i sianie w sobote i przysypywanie ziemią...a pzoniej...lać, lać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Teska - normalnie Cie podziwiam za tą wytrwałość ogrodniczą Nie miałam pojęcia, że tyle jest do zrobienia wkoło domu Tak śledzę wątki i Ty z Czupurkiem to jakieś tytany pracy ogrodniczej jesteście A ja jako laik ogrodniczy myślałam, że wystarczy zasiać i podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts