Teska 29.06.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Bodekku all inclisiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Teska - no to zainteresowany jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czupurek ja już mam dość masz rację to harówa, gorzej niż budowanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Teska - ale pomyśl jak będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 coś się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Teska - oj wiem, wiem.teraz małżek walczy z kawałkiem z przodu wymiar mini tj. ok 20m2, ale glina, ił i gruz, no i te korzenie chwastów w głąb na metr grubości marchwi (a w ziemi skarby typu: cegły, dachówki, kafle, puszki). codziennie z godzinę wisi na szpadlu i próbuje przekopywać. idzie do przodu, ale powoli. jak dobrze pójdzie to, na łikend może posadzimy trawkę na tym skrawku.szczerze mówiąc ja nie dałabym rady sama, bo to, nie ziemia a istna skała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzień Dobry wszystkim Sylwia, w takim razie jak będziesz dzisiaj w Rurzycy to podejdż do tego gościa do zakladu a tam jego pracownicy albo go zawołają, albo dadzą Ci jego telefon i pewnie bedziesz juz wszystko wiedziała.Pan ma na nazwisko Skakuj i na pewno ma do sprzedania działki. miłego dzionka wszystkimiwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Miśki Norwegia to piekny kraj szczegolnie jego fiordy. Powiedz mi w ktorym rejonie jest ten Tonsberg, bo ja też się wybieram na urlop do Norwegii, do Bratvagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 29.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie Budynek wytyczony, i pierwszy wpis w dzienniku Sylwia na czarnych łąkach to nie jest takie hop z prądem więc bądż ostrożna, w załomiu jest do sprzedania działka visavis mojej ponad 1000 m za 40 zł/m ale wiem ze juz duzo chętnych jest, więc jak chcesz to na priv dam ci namiar, prądu niema ale pewnie nie będzie problemu bo jest w drodze, wodę własnie załatwiamy więc to kilka tygodni, a gaz około roku. Delf pamiętam o twojej ofercie tylko ze jesli będe bral jednak solbet to akurat wychodzi mi w formach tyle ile potrzebuje a jesli zdecyduje się na rurkę to temat otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 29.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ( ) witajcie w środku dołączam się do życzeń dla Piotrów i Pawłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Paweł ale jakby zabrakło - jestem tuż, tuż Rany, ale sie prawobrzeże ruszyło - dobrze, dobrze, trzeba trochę zaludnic ta "właściwą" stronę. Iwonka w którym miejscu masz chałupkę? Chetnie podjadę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam wszystkich:) Wyskoczyłam dziś rano z pracy do sklepu po śniadanko i chyba widziałam Maksia w tym sklepie A może to nie był Maksiu?? Tak jakoś mi się wydawał podobny do siebie ze zdjęć w dzienniku Maksiu byłeś dziś w sklepiku na Czarnieckiego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 29.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ( ) Didi, coś nie możemy wysłać do Ciebi nic na prive a dowiedzieliśmy się troche o grocie solnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 29.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam Teska - walec już masz? Czy mam ściągnąć z "pożyczenia"? W temacie doniczek - to co się kiedyś skarżyłam. Napisałam maila do producenta i w ciągu dwóch dni miałam je w szczecinie - przedstawiciel akurat był w naszym rejonie Po obserwacjach cenowo asortymentowych w temacie ogrodów widzę że jest to najbardziej dochodowy interes - na doniczkach marża sklepowa to ponad 60% (cena producenta 15 zł a w sklepie 25) - nie piszę tu już o roślinkach.... no to idę do ogródka - pielić te chwaściory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 delf masz pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ( ) Didi, coś nie możemy wysłać do Ciebi nic na prive a dowiedzieliśmy się troche o grocie solnej U Didi to pewnie chyba ten wirus się zadomowił na dobre. Aż strach do niej coś pisac teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Księgowa dzięki kobieto za pamięc....walec pozyczył mni sasiad....po sasiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 łomatko!!!!! mam już przygotowaną glebę pod trawkę....jeno trawki niet bedzie w sobotę.....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 CZupurek kup sobie przed dom trawkę Barenburga..gazon...jest piękniasta....5 kg worek kosztuje 99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Bodekku poszło no bedzie piknie...tylko teraz trza rozsic nawoc, posiac trawkę nasypac na nia ziemi...i po 5 rano lać, lać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts