Iwonka i Adaś 29.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Uwaga Czy są tu jeszcze dzisiejsi solenizanci? W zanadrzu mam jeszcze inne wierszyki (niestety nie mojego autorstwa), więc proszę sie ujawnić a złozymy życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witajcie! Ależ mnie w nocy komary pogryzły, a w bloku na trzecie pietro niedolatywały (jedyny plus mieszkania w bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Amoależ oczywiście, że przeczytałam Iwonkaprzekazałam życzenia od "wszystkich z forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A teraz zwracam się do Was z wielką prośbą:czy ktoś wie gdzie mogę kupić trampolinę? taką małą 80-100cm średnicy. to dla córki do skakania. ja nie mam pojęcia gdzie jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Popsuło się czy drzwi się zacięły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Didi trampolinę widziałam kiedyś w makro ale jak była jakaś promocja. Nie wiem czy są na stałe w sprzedaży. Poszukaj może jeszcze w jakim sportowym sklepie, tylko się zastanawiam czy taki jeszcze jest w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzieńdoberek wszystkim, Didi - o trampolinę pytasz? Spróbuj u KETLERA (najpierw zajrzyj na strone tej firmy, albo podjedź do ich firmowego sklepu jest w TOP SHOPING. Zajrzyj także do DYSKOBOLU w Galaxy na ostatnim pietrze kolo empiku. Tak mysle o jakiejs tanszej trampolinie bo firmowka to duza kasa, ale nie wiem gdzie mozna taki substytut kupić. Może tam gdzie sie zaopatrują szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witajcie czwartkowo! podjazd gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Bodek no to gratulacje a zdjęcia jakieś będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 monka - będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 cierpliwość jest cnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 monka - postaram się zrobić parę fotek w weekend to ujawnię je w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witam czwartkowo u mnie świętowanie piotrowe przełożone na sobotę. byleby tylko była pogoda Teska - popatrzę na tą trawę o której mówisz. a tego nawozu to trochę spora ilość - pewnie sąsiadom jeszcze nawiozę dzisiaj małżek chyba skończy przekopywanie wyznaczonego kawałka ziemi (dobre określenie - ziemia ). wywieźliśmy już z 5 taczek chwastów, korzeni, etc Bodekku - gratulki, czekam na zdjęcia pozdrawiam wszystkich słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Bodekku a z czego robiles ten podjazd i czy sam? Jezeli sam, to czy to jest berdzo skomplikowane? Ja jestem na etapie ogrodzenia domku (mysle ze panowie niedlugo skonczą), a dzisiaj maja mi wstawiac bramę garażową, wiec pewnie i podjazd za jakis czas przyjdzie nam robic. Pytanko do wszystkich Kiedy najlepiej wylewac tarasy, podjazd do garażu - po tynkach zewn. czy przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś opodjazd i dojście zrobiony z kostki betonowej + krawężniki + odwodnienie liniowe. sam nie robiłem bo nie mam czasu, ale panowie położyli prawie 70 m2 w dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 moim zdaniem tarasy należy wylać przed tynkami!ja tak zrobiłem juz na etapie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 bodekkujeżeli to nie tajemnica, to ile taka inwestycja cie kosztowała (od metra czy globalnie) upss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonkano właśnie widziałam, że ktoś się kręci ale samochodu nie widziałam więc nie wjeżdżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts