Didi 30.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzieńdoberek wszystkim, Didi - o trampolinę pytasz? Spróbuj u KETLERA (najpierw zajrzyj na strone tej firmy, albo podjedź do ich firmowego sklepu jest w TOP SHOPING. TOP SHOPING? a gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 30.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi to jest tam gdzie nie mozna dojechać Pdaje namiar na goscia który wozi czarnoziem: 509 564 347, namiar od znajomego ale nie potrafie ocenić jak sie sprawują, podobno kamaz (13t) kosztuje z dowozem 280 zł a ziemia z jakiegos bartoszewa. Moze ktoś ich sprawdzi zanim ja będe potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi to jest tam gdzie nie mozna dojechać No rzeczywiście Przecież praktycznie codziennie tamtędy jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi, toć to najnowszy sklep (galeria wnętrz) w Szczecinie. otworzyli go bodajze 1 kwietnia tego roku (to nie żart). Mieści się w pobliżu ul Struga. Jak bedziesz jechac od nas do centrum, to za wiaduktem na struga (tam teraz remontuja ulice) musisz skrecić w prawo w stronę dąbia to jest chyba ulica gryfinska, pozniej jadziesz caly czas prosto jakies 1,5 -2 km i w lewo. A tam to juz napewno trafisz. Dojazd na parking troche skomplikowany ale przeciez sklep widac jak na dloni (bardzo duży i bardzo ładny). Jak nie bylas to koniecznie zajrzyj bo sa super galerie (nie chodzi tu o zakupy bo ceny tam maja zaporowe), ale jak ktos urzadza swoj nowy dom to moze tam podejrzec ciekawe rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonkatoć ja codziennie tam przejeżdżam, bo ja mieszkałam na Słonecznym i ul. Gryfińską jeżdżędziś tam zajadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi to jest tam gdzie nie mozna dojechać Pdaje namiar na goscia który wozi czarnoziem: 509 564 347, namiar od znajomego ale nie potrafie ocenić jak sie sprawują, podobno kamaz (13t) kosztuje z dowozem 280 zł a ziemia z jakiegos bartoszewa. Moze ktoś ich sprawdzi zanim ja będe potrzebował oj Joasia Jasia dała by Ci popalić za to jakieś Bartoszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi, "pod latarnią najciemniej" koniecznie zarezerwuj co najmniej 2h. Ja tam bylam wczoraj i spedzilam prawie 4h, bo nie da się tego wszystkiego obejrzec tak z marszu. A wrazenia to wieczorkiem (mozesz kliknac na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 delf, dopiero przed chwilką odczytalam twoją wiadomość. Rewanżuję sie odpowiedzią i czekam na odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi zerknij na priva Iwonka ty też, jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzień dobry! Didi, może na Allegro? Widziałam ofertę trampoliny za 439zł (Kettlera, średnica 122). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Właśnie wróciłam z Rurzycy ( cos ta miejscowośc mnie prześladuje- może tam na mnie czeka kawałek ziemi ) Moja córcia ledwie z auta się wytoczyła- już zaczęła grzebać w czarnym piachu -jaka ona była brudna!!! No ale na wieś przyjechała- to szalała Dzisiaj wieczorem jeszcze parę działek będę nawiedzać Didi Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wczoraj odprowadzałam tesciowa na pociąg razem z dziećmi wyciagnietymi prosto z podwórka - o mało nie kazała nam iść kilka metrów z tyłu Cóż dzieciaki były czarne i obdarte, ale jakie szczęśliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Delf hahahhahaha Podobno dzieci dzielą się na czyste i ...szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moje były wczoraj zdecydowanie przeszczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam grupkę..... dzis dzien wolny od ogrodu...jutro sianie trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Didi Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną Oj mnie to by sie przydała ta trampolina. Zrobiłam dziś na obiad placki ziemniaczane z młodych ziemniaków (pychotka, najwiekszy schabowy niech się chowa) i jadlam, jadlam, jadlam..... i teraz mam wyrzuty bo kcal przybyło. A ja to z tych co ciagle sie odchudzaja, jednakze bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czesc Teska Ty to chyba nie musisz sie martwic o swoje kalorie, bo praca w ogrodzie pewnie wszystko z ciebie wyssie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Taraz króciótkie sprawozdanko z postepow na mojej dzialeczce. Slupkow ogrodzeniowych z godziny na godzine przybywa, brama garazowa zamontowa (jest sliczna), i maja jeszcze dzisiaj zamontowac brame przesuwana wjazdowa i furtke. Ciekawe czy zdaza? Co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Didi Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną Oj mnie to by sie przydała ta trampolina. Zrobiłam dziś na obiad placki ziemniaczane z młodych ziemniaków (pychotka, najwiekszy schabowy niech się chowa) i jadlam, jadlam, jadlam..... i teraz mam wyrzuty bo kcal przybyło. A ja to z tych co ciagle sie odchudzaja, jednakze bez skutku. Iwonka u mnie też to samo było na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts