Teska 30.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 SylwaiB tam slyszalam sa po 35 zł.A wczesniej na tym blizszym osieldlu sa uzbrojone po 60 zł, zapytaj moze sa mniejsze dzialeczki ( yu nas najmniejsza miala 600 m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wylicytowałam na allegro trampolinę za 125zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 didi gratulacje... hmm a po co ci trampolina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teskazaraz zapytam, bo mój mąż gada właśnie przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 didi gratulacje... hmm a po co ci trampolina??? będę skakać z niej do mojego oczka wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska W Kościnie znalazłam działki, ale właściciel mnie ostrzegł, że uzbrojenie będzie drogie. Wiem, wiem, za takie pieniądze to rolną mogę kupić. Ale jak kupię droższą, to mi na dach nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teskatrawa - ziemia- wałowanie- delikatnie nawóz idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 SylwiaB hmm w samym koscinie??? bo te przed to maja cale uzbrojenie.A Bociania ma juz prad przy działce.I te przy wjezdzie osiedle wczesniej tez maja wsio..najlepiej zajdz do takiego dmoku z zielonym dachem krytym gontem.Moze znaja własciciela działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi dzięki...kurcze a ,myslałamz e najpier sypnac nawozem a pozniej trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ale napisałam... myslałm nawoz, trawka ziemia walowanie i podlanie..nawoz mam hydrokompleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 delf masz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska Hmm nie wiem czy to "centrum" Kościna- za taką rezydencją z kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Sylwia, pewnie juz pomalu dochodzisz sama do wniosku, że tanszej jak w Rurzycy nie znajdziesz hihih, wiec nie zwlekaj, bo za chwile i te podrozeja. Ja swego czasu tez przerabialm temat dzialek i nic z tego nie wyszlo. Kupilam dom z dzialka i jest super. Moze warto zebys ty tez rozejrzala sie za takim rozwiazaniem a napewno odejdzie ci baaaaaardzo duzo papierologii i biegania po urzedach w celu zalatwiania pozwolen. Bez kredytu i tak sie pewnie nie obejdziesz a w tym wypadku mozesz przeciez wziasc pod hipoteke. Mi jeszcze w kwietniu to nawet sie nie snilo, ze bede sie bawic w inwestora, a tu zobacz, za chwile bede Tuje sadzić, oczywiscie jak Teska sie ze mna wybierze do Chynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska - w przyszłym tygodniu powinno ruszyć. Co do biur nieruchomości, to rzeczywiście mocno uogólniłem, ale takie doświadczenia mam po szukaniu działek, a do tych najwybredniejszych nie należymy. Natomiast jak szukaliśmy mieszkania to muszę przyznać, że współpracowaliśmy z dziewczyną, która rzeczywiście przykładała się solidnie i pewnie gdyby nie inni pośrenicy, którzy przychodzili na umówione spotkania zupełnie nieprzygotowani pierwszy raz widząc mieszkanie lub działkę nie mająć o nich żadnych wiadomości to pewnie byśmy to inaczej oceniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka no pewnie ze pojedziemy w przyszłym tygodniu w tym tygodniu bede wolniejsza bo zostanie mi podlewanie wszystkiego co posadziłam...wiec skorzystam z zaproszenia i wpadne na kawkę to się wtedy umowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 GrzegorzR fajnie, cały czas jak wstaje to zerkam czy cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam!I zaczął się nowy miesiąc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale napisałam... myslałm nawoz, trawka ziemia walowanie i podlanie..nawoz mam hydrokompleks my na tym nawozie pracujemy, nie należy on do tanich ale daje bardzo dobre efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Didi wiec sianie trawki, przysypanie ziemią , nawoz i walowanie??? i tak sie zastanawiam zbiera sie na deszcz- czy siac?? bo jak zaznie lac to moze byc roznie co uwazasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 racja mamy Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts