maksiu 06.10.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Joasiu: dlaczego narzucasz mi role przywódczą, skoro nie jestem uczestnikiem zarządu FGS i mam możliwości decyzyjnycho ile pamietam to TY się załapałaś do zarządu, wiec nie ceduj swoich zadań na innychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.10.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Maksiu - ja sobie wypraszam. FGS powstał spontanicznie, w obradach nie uczestniczyłeś niestety. Teraz masz szanse to naprawić - jesteś bądź co bądź CZŁONKIEM założycielem !!! naszą matką prowadząca i ojcem sprawiedliwym! więc prowadź! w miejsce z dużym stołem i tanim menu, cichą muzyką. Ustal z członkami i członkiniami GS... my z Jasiem dopasujemy się chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dobrze, jako członek założyciel, wasza matką prowadząca i ojcem sprawiedliwy ogłaszam że czekam na propozycje, nie będę tolerował własnej dykatury, bardziej skłaniałbym sie do systemu monarchi parlamentarnej, zatem oczekuje na propozycje odnosnie spotkaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Może jakiś miły lokal - jeśli się grupa całkiem nie spłukała. Może Columbus? Najlepiej w piątek wieczorem, gdy cały weekend przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.10.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Teska - masz śliczne drzwi! Joasia - no ten kominek to chyba specjalnie postawiliście dla Waszego kocurka Też się piszę na spotkanko - nie podam lokalu bo te co znam to wszystkie głośne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Jakies spotkanko-- no no -same kobitki sie buduja ciekawe co wase ptysie kolorowe poczynaja Mam biuro na 30 osob na AL.Fontan -zakaz wstepu palaczom i alkoholikom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(no dobra moj szef,ale mam klucze) Ale do waszego spotkania wystarczy CAfe Club lub PUB tylko z dobra kontenplacyjna muza . Czasami DYSCO jest cool ale sie tanczy czy rozmawia??? MAKSIU albo forumowiczki w okolicy Szosy Polskiej cos blizej!!!!!!!!!!?? S.P. rozmawialem z toba w r.meskim ty chyba facet jestes ???? MOWILEM ZE BEDZIE LALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.10.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A ktoś tak w ogóle liczył ile nas jest w grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.10.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 mariusz r, mylisz się jestem kobitką, maksiu zresztą już raz Cię prostował w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witam w śliczny poranek. Na szczęście dzisiaj rano było +10 st. Budujcie póki czas. U nas dzisiaj ostateczne zakończenie kładzenia regipsów na poddaszu. Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.10.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Też się melduję na stanowisku i życzę wszystkim miłego dnia. Księgowa - a gdzie kupowałaś ocieplenie? Może jakiś namiar na priva? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witam Księgowa- hmmm...a skad wiesz jak wyglądają moje drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 zgłaszam propozycje Pizzeria Imola na parkowej - całkiem tam jest miło......dań mase wypic jest co i maja duzo duzych stołów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 aha i maja wielki kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.10.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Teska - Twoje drzwi można zobaczyć w dzienniku Maksia. Ja też je widziałam.Co do pizzerii - to może Pizza Hut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witam we wtorekzycze milego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 ja tam Imoli nie bronie, ale mozna zjesc nie tylko pize ( uwielbiam tam lasagne) nio i ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ja jestem jak najbardziej za - jeśli w tej Imoli są makarony i kominek - to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.10.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witam we wtorek! Teska - Ivette już odpowiedziała na twoje pytanie . Ivette - nie kupowałam całego systemu ocieplenia, tylko brałam to co jest najlepsze. Styropian - gdzie dali taniej (hurtem ze styropianem na posadzki), klej do styropianu - tani - Knaufa, siatka w M&K (1,99 + VAT za metr), klej do siatki zbrojony z włóknami Knaufa - drogi (z włóknami bo budynek nie zdążył osiąść, a i do niego nie potrzeba już gruntu pod tynk), tynk akrylowy firmy Matres Revco (tutaj koniecznie chciał go ociepleniowiec). A i jeszcze kołki - z Index-u. Co do spotkania - dostosuję się do ogólnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 taka pogoda......a to koniec ocieplenia sie oddala czekamy az klej wyschnie coby gruntowac...ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ivette: no i podkablowałaś mnie Tesce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts