czupurek 01.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witam, witam łikendowo Didi - jak się skacze z trampolinki? i co zrobiliście coś z tymi żarnowcami? a tak wogóle to, kiedy się nawozi rośliny, trawę, no całe zielsko ogrodowe? Teska - toś się uwinęła kobito migiem. Iwonka i Adaś - gratulki u mnie dziś będzie koniec kopania, ale przez jutrzejszą imprezkę pewnie trawy nie założymy i przód będzie musiał poczekać do poniedziałku (bo niedziela wiadomo - ból głowy). chyba pojadę sobie jutro do smętowic popatrzeć na roślinki, a nuż co wpadnie mi w oko? a tak na poważnie to, szukam czegoś do towarzystwa dla jodły koreańskiej życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czupurek witaj kobieto, widze masz chorobe kupowania roslinek ja tam czekam do przyszlego tygodnia, kupie c trzeba i koniec...nic wiecej nie kupuję..na 9 jade do hurtowni po trawke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Teskapogoda super na sianie trawki, Czupureknic nie robiliśmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.07.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witam lipcowo! jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ani się nie obejrzymy a zima będzie brrrr Teska - to, nie tak. hura kupowanie już mi przeszło. ale muszę (dobre słowo nie?) dokupić wierzbę hakuro do kącika młodego, jakiś krzaczek kontrastowy w okolice kamiennej górki i coś na przód do towarzystwa jodełki (myślę o najwyżej 2 roślinkach, może jałowcach). na reszcie przodu będzie narazie tylko trawa, bo przede mną jeszcze do zrobienia tynkowanie, cokoły i opaska - więc sadzić roślin nie ma sensu. Didi - no, to czekam, jakby coś na sygnał, kiedy tniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delf masz maila Nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 hurrra zaczęłam w końcu wszyscy już na etapie urządzania ogrodu gratulacje a my wkopujemy się w ziemię chyba mam nature handlarską bo nawet nawet to targowanie gorzej ze znajomością merytoryczną (tzn suchy beton i pyt.jak suchy?) ale co tam wszycy pokonali te trudności to i nam się uda a w końcu mamy Pana Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf nie masz maila no to musimy ci założyć Iwona G no to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 dzieńdoberek wszystkim ten czas tak szybko goni, ze juz nie nadazam. Czy Wy tez tak ciagle w biegu jak ja? Teska, od poniedzialku jestem udupiona w pracy, wiec o ktorej zajedziesz to ja zawsze bede (urlopy sie zaczely) oczywiscie w godz 8.00-15.00. czupurek tak oczami wyobrazni staram sie ogarnac ten Twoj ogrodek i to chyba jakies cudenko ten Twoj ogrod? "... kącik młodego...", ...kamienna gorka... , kurcze, nazwy alejek w Twoim ogrodzie, czy co? Moze cos wiecej napiszesz o tym Twoim "dziecku" Aż Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf nie masz maila no to musimy ci założyć Coś ty taki radosny? hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delf, no co ty, nie zartuj wczoraj z domu około 23 g. puscilam ci liscik ze zdjeciami, i co nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf a czy ja kiedyś nie bylem radosny?? Iwonka potwierdzisz ze mnie sie nie widuje smutnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 IwonkaG nie martw sie , ja tez dopiero raczkuję i czasami robie minę do złej gry, że to niby wszystko wiem. Nie tak dawno tez pytalam wszystkich a co to jest ten buderus? Na jakim etapie jesteś? Fundameny, stan zerowy, czy,...........? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 IwonkaNo nie ma kurczę, wysyłam ci na priva mojego maila jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jak się wstawia cytaty?? nie potrafię chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ciekawe czy już Ci ktoś spieszy z pomocąnajwyżej bedziesz miał kilka odpoweidzi obok wypowiedzi na forum jest taki dymek w prawym górnym rogu i musisz na to klinkąćmam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paweł cos ty taki nie cytaty Iwonka jak ja to wytrzymam koniec złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delfjeśłi możesz to włącz gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 koniec złośliwości. To jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Udało się Didi dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts