GrzegorzR 01.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam wieczorowo. Cześć Teska, ciekawe jakie prace masz zaplanowane na jutro? Planujemy jutro zajrzeć na naszą działkę, więc pewnie będziemy mieli okazję podziwiać efekty prac ogrodniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 przecie, musimy jaka kawe wychleptac, pod moimi modrzewiami? Jak Didi czyta to tez niech wpadnie na "zlot czarownic". Didi juz pare razy zapraszalam i nie ma ciagle czasu. Teraz tez pewnie ta trampolina ja rajcuje i tez jej nie bedzie. A może tak jednym skokiem z tej trampolinki wskoczysz do mojego ogródka w niedziele po 11,00.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 koniecznie dwu, bardzo wygodne, jak jest jedden za duzo wody leci, nawet jak jest funkcja podwojnego przycisniecia zeby zatrzymac wode to nie zawsze reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka, kurcze, co zo za format tych zdjęć???? Tylko domek był "normalny" Reszta za Chiny nie chce sie otwierać A, w niedziele, to bliżej 13.00, bedziesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czy to nie są przypadkiem odnosniki do zdjęć na stronach Internetowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nie, te zdjecia robilam osobiscie swoim aparatem cyfrowka, zdjecia sa w jpg a domek tez byl tym samym aparatem robiony, wiec nie wiem zupelnie o co chodzi. ja jestem na dzialce minimum do 15, jak i nie dluzej, wiec jak ci tam pasuje. Z rana troche popracuje, a poxniej sie bede goscic, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale wszytskie zdjęcia, oprócz domku, maja rozszerzenie *.lnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 wiesz co, ja nie wiem, wysylalam to jako jpg i ty mi nie zadawaj takich trudych pytan bo wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 i co wogole nic nie widac na tamtych z rejsu? a jak tam domek, trafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 wiesz co, ja nie wiem, wysylalam to jako jpg i ty mi nie zadawaj takich trudych pytan bo wysiadam. No to wsiadaj z powrotem i wyslij jeszcze raz Ja wysłałam. Trafić? -trafię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 kurde wylaczylam juz kompa, a do ciebie pisze z laptopa siedzac przed telewizorem w wygodnym fotelu i popijajac gingera. oj, moj slubny sie ruszyl, i za chwilke ci wysle jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delf, juz tez ciagnie, wiec za chwilke otrzymasz bez niespodzianek. wysyslam ci tylko 5 fotek, zeby nie bylo tak dlugo i co by ci kompa nie zasmiecac zaraz odczytam takze swoja skrzynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no, ja juz mam i obejrzalam Jestem zawiedziona bo myslalam, że swiat jest maly i cie rozpoznam a ja niestety nie kojarze hm, moze to bylo tak dawno, ze ty na chleb mowilas beb. Ale dzieciatka sliczne i slodziutkie, moje to juz duze 1-prawie 12 lat, 2-prawie 5 . Zanim przeczytalm to myslalam, że wszystkie Twoje Jak tam moje doszly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Niestety nie, czekam, masz GG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 gg wywalilam ale mam skype napisz mi do siebie tel. na priv a zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delf, ode mnie wyszlo w jpg i nie wrocilo, wiec musi byc oki, otwiera sie tez bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 01.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Teska Dzięki za gratulki Teraz siedzę i liczę i wychodzi mi, że mnie nijak na tę ziemię nie stać, hm... ale stwierdziłam, że lepiej z budowaniem poczekać 2 lata niż za rok się budować gdzieś gdzie nie do końca mi się podoba No ale ostatecznie będę się cieszyć jak będę miała papier w garści,że to moje A w poniedziałek rajd po urzedach, sądach itp sprawdzanie,sprawdzanie, sprawdzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam sobotnio; oj , chyba wam za dobrze, śpicie czy co? bodekku czy przypadkiem nie dostales ode mnie jakiejs dziwnej poczty ma maila? Jesli tak to sorki, pomylkowo nie ten adres wrzucilam (tzn moj slubny jak wysylal zdjecia dla delfika). I tym sposobem juz wiemy delf, dlaczego tak dlugo nie moglas odemnie nic dostac. Ale numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 02.07.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 cześć wszystkim, zaczynam moją listę pytań i wątpliwości (głównie skierowanych do bodekku, ale nie tylko ) : 1)dlaczego kanadyjczyk , a nie murowany? albo odwrotnie 2)jak długo trwało postawienie domu pod klucz? 3)czy wykonywała to jedna firma i czy polecisz ją? 4)gdzie można zapoznać się z kosztami za kanadyjczyka, czy jeśli określono cenę za m2 to ile realnie trzeba do niej doliczyć? 5)jakie są koszty eksploatacji w kanadyjczyku? Wyższe/niższe niż w murowanym? 6)gdzie w Szczecinie, w jakiej firmie, można poradzić się w kwestii budowy domu, żeby nie wtopić kasy, czasu i marzeń? Na razie to wszystko. Miłego weekendu. I piszcie proszę marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts