bodekku 04.07.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Iwonka i Adaś - faktycznie dostałem fajne zdjęcia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 martelia - no dobra 1. kanadyjczyk bo dosyć długo bywałem w Skandynawii i wiem że tam większość to "drewniaki", oprócz tego się naczytałem o tej technologii (plusem była szybkość) 2. miało trwać 4 miesiące - pierwsze panele stanęły w końcu sierpnia potem była zimowa przerwa ze względu na spaprane poszycie dachowe teraz jest już końcówka. 3. robiła to jedna firma jako generalny wykonawca namiary to http://www.canadasystem.pl ; co do polecenia to nie na Forum. 4. koszty są podane w ofercie na stronie www, doliczyć musisz koszt fundamentu, przyłączy i wszystkiego poza budynkiem. 5. jeszcze nie wiem - podobno zdecydowanie niższe niż w murowanym 6. tylko Forum pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 maksiu - wysłałem parę fotek jeżeli byłbyś tak uprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska - przypomniało mi się jeszcze coś. jak byłam w sobotę po rośliny w smętowicach to, mówili, że oni tym hydrokompleksem traktują wszystkie rośliny, nie tylko trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ech....otwierajcie się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Czupurek hmmma co w twoim dzienniku data 9 lipca??? toz kobieto jeszcze nie było ten hydrokompleks to jest do wszystkiego- niebieskie granulki sa....od warzyw po cała resztę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 no i mam zapytanie...kupiłam dwa zraszacze- ale to chyba kicha trzeba je przestawiac.....i pomyslałam sobie ze ciagłe chodzenie po tej niewidocznej trawce to moze szkody narobic.....i chyba zostanie te 1, 5 godzinki podlewania szlauchem.W kazdym razie jak w przyszłym roku stac mnie bedzie na automatyke to po prostu zamówie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska - no wreszcie wstałaś ups lecę poprawiać ja tam się nie znam, czy szkodzi, czy nie - u mnie wszyscy łazili (głównie psy) i coś tam wzeszło.no ale może jakby nikt nie chodził wzeszło by więcej a jak podłączasz 2 zraszacze - naraz, do jednego węża? więc fajnie, że jeden do wszystkiego - jadę go kupić i będę nawozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Czupurek mam dwa wyjscia wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 i dwa szlauchy. i jeszcze spostrzezenie- złaczki itp akcesoria to juz wiem Gardena jest ok...wszystko działa, te złazczki w tych zielonych wezach sa do d.... no i szalenstwo- kupiłam wózek Gardeny- z wezem takim zółtym wogóle sie nie skreca i jest ok...tylko czemu kosztował prawie 130 zł??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witajcie Martelia w Mierzynie przy ul. Nasiennej właśnie buduje się kanadyjczyk. Jeżeli to blisko Twojej działki to możesz się wybrać na wycieczkę i chociaż pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Iwonka to w przyszłym tygodniu??? poniedziałek?? czy jeszcze ten tydzien koniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Monka witaj..jak postepy na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska powoli do przodu dzisiaj rano pan koparkowy wykopał śliczny rów na kabel więc może niedługo będziemy mieli prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Monka, czy masz izolacje pozioma, na zdjeciu wyglada jakby nic nie bylo:http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=6&id=39955&k=8&q=Konwalia&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 hmm..agniesia...to czarne to chyba papa na lepiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 agniesiu jest pasek papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 a przepraszam, u mnie wszystko szaro wyglada i myslalam, ze taki rowny beton wylali zrobilam sie na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.07.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska - złączki i nne duperelki to, faktycznie najlepiej gardeny. inne się od razu psują (testowałam). nie moge pooglądać twoich zdjęć nowych - coś mi nie łączy a żółty wąż to i bez bębna się nie łamie. zielony za to, jest do bani i nic mu nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich Teska, nie męcz mnie kobieto, bo ja to już dziś bym pojechala po te krzaki ale: 1. muszą mi do konca zrobić ogrodzenie a to podobno potrwa do konca tygodnia (ale znajac budowlanców to sama wiesz jak jest. im sie nigdy n ie spieszy, zlapali pare robot naraz i teraz skacza z kwiatka na kwiatek). Chcę kupic 35 tuj, aby je wsadzic wokół ogrodzenia na jednej ścianie, wiec musza najpierw skończyć. 2. musze pracować i nie mam mozliwosci wyjsc wczesniej jak po 15. Jeżeli naprawde Ci się b. spieszy to trudno, przeciez nie musisz na mnie czekać. Być moze masz kogos do towarzystwa wiec nie ma sprawy, mysle, ze bedzie jeszcze okazja zeby sie spotkac i razem wybrac. To by były moje 1sze zakupy a do zagospodarowania dzialki ponad 1500 m to chyba za mało, nie sądzisz? A jezeli Cie nie pili to poczekaj na mnie a bedzie mi bardzo milo. Zresztą wpadnij do mnie, to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts