Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

No i ruszyło, wykopy juz prawie zrobione i własnie wzieli się za zbrojenia.

Budowlańcy sugerują że zawsze inwestor kupował im piwo a potem mówią ze 8 dziennie to nie tak duzo więc jak przeliczylem 8x4=32 piwa na dzień to wiecie co chyba lepiej kupić domek u dewelopera :lol:. Narazie udaje ze nie słysze ale ciągle przypominają się. Czupurek też tak miałas?? A może jakiś system im wymysliłas??

Paweł_

Podaj im takie argumenty:

1. Po piwie człowiek robi sie leniwy do roboty szczegolnie w takie upaly, a Tobie na czasie zależy,

2. Po kilku mozna nierowno sciany postawić a to jest na twoją niekorzyść,

3. Owszem, mozesz ewentualnie dowieść im to upragnione piwko, ale wypiją je po robocie, a ty odliczysz sobie od rachunku 8x4=32x 31 dni w miesiącu = to spora sumka wyjdzie (juz masz drzwi wejsciowe). :D

4. postawisz, ale po zakonczonym etapie, jak oczywiscie wszystko bedzie oki i nie skrzynkę tylko symbolicznego szampana :wink:

A swoją drogą, to moze sie wypowiedzmy, jak to jest z tym piwkiem.

Rozpieszczac, czy nie.

Ja uwazam, ze nie. W tym przypadku zezwalam i dokladam sie do zagrozenia alkoholowego. Jak ktos chce pic to prosze bardzo za swoje?

Co o tym myslicie?

I broń boze nie myslcie, ze jestem jaka zdewociala baba, abstynentka czy cos w tym rodzaju. Wszystko jest dla ludzi, ale nie w pracy.

Ale tupeciarstwo, Paweł_, nie daj sie i pokaz kto tu rzadzi.

pozdrowionka

iwonka

bodekku,

oj, jak sie zaczyna robic coraz czysciej wokól Twojej posesji. Piekny podjazd.

Ja narazie grzezne w piachu i to chyba zanosi sie na dluzej, bo gdzie mi do Ciebie.

Mam prosbe do ciebie, czy mglbys mi jeszcze raz podeslac na skrzynke ta informacje ktora mi podeslales poprzednio. Przez te zamieszanie (moj slubny tak zamieszal), to nawet nie zdazylam przeczytac i gdzies to wywialo. Moze przez te zdjecia?

dzieki

Paweł

zawsze zdzichu mowił ile trzeba czego kupic...jak nie chce albo bedzie chciał kase lub piwo :cry: to w hurtowni ci powiedza co i ile trzeba nabyc- przynajmniej tak bylo jak ja sie budowalam.

a Zdzichu- no nic..jak Cie nie ma to tym bardzoiej pilnuj- bo skróty masz murowane :(

delf, Ty papugo, widzielismy, Cie jak przejezdzałas przez autostrade i nawet nie zajrzalaś do mnie. Pewnie jechaliscie na przejscie do Kołbaskowa? Chyba sie obraże :D :D :D

Chociaz ta droga zycze Ci milego urlopiku i wypoczynku.

Oj Iwonka, bylismy juz wtedy dobre 2 godziny do tyłu, ale sie zemsciło, bo mój kochany, tak wykrecał w strone granicy, że pojechalismy spowrotem do Podjuch :lol: Tak więc zanim dotarliśmy do granicy, kanapki już były zjedzone :lol:

Ale juz cało i szczęśliwie jesteśmy na miejscu. :D