Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam

No i ruszyło, wykopy juz prawie zrobione i własnie wzieli się za zbrojenia.

Budowlańcy sugerują że zawsze inwestor kupował im piwo a potem mówią ze 8 dziennie to nie tak duzo więc jak przeliczylem 8x4=32 piwa na dzień to wiecie co chyba lepiej kupić domek u dewelopera :lol:. Narazie udaje ze nie słysze ale ciągle przypominają się. Czupurek też tak miałas?? A może jakiś system im wymysliłas??

boże nie daj się, oni już na łeb upadli. :evil:

nie wiem jak u innych, ale ode mnie to, tylko jak miałam kaprys (ale nie codziennie, raczej z rzadka i to, była wyłącznie moja decyzja) to, im piwko jakieś kupiłam - na zasadzie coś zrobili nadprogramowo, ekstra, lub miałam iście wspaniały humor. NO I NIE NA POCZĄTKU

a wogóle to, się wystrzegaj takich praktyk - powód - za bardzo się przyzwyczajają - a potem to już krok do tzw zaprzyjaźnienia się - na dodatek jest to jednostronne - w razie czegoś wcale nie braliby tego pod uwagę - i skasują cię do każdej brakującej złótówki

trochę przydługo napisałam więc skrócę - NIE, NIE, NIE

i powiedz im otwarcie - za robotę mają płacone, żadnego picia na budowie nie tolerujesz, i niech nie naciskają, tylko pracują bo możesz ich zwolnić i cześć

ale sobie wymyślili no :-?

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

sorki z wrażenia się nie przywitałam

i jeszcze do Pawła - u mnie kierownik wyliczał bo taki miał zakres

a swoją drogą co się z tymi budowlańcami dzieje?! :o

pogłupieli już do reszty, ja chyba do niego zadzwonię i mu co nieco powiem

u mnie nie budowali nic na skróty, zawsze zgodnie z projektem oraz moimi i kierownika sugestiami (na budowie bywałam ale nie stale). nieraz mieli swoje propozycje, ale były ewentualnie wdrażane do konsultacjach (wiadomo nie wszystkie projekty są idealne).

Paweł_

jeśli budują u Ciebie ci co u Czupurka i Teski to oni u mnie też robili.

Żadnego piwa im nie stawiałam. Pierwsze co było postawione to ...na wiechę. Mają robić i koniec, bez dyskusji. :evil: Aż jestem ciekawa, który to tak się wymądrza u Ciebie (bo ponoć Zdzichu już u nich nie pracuje).

Co do materiału, to ja jeździłam do hurtowni z projektem i tam mi wszystko wyliczali. Jak chcieli sprzedać to musieli policzyć ile mają tego mi sprzedać :wink: