czupurek 05.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam No i ruszyło, wykopy juz prawie zrobione i własnie wzieli się za zbrojenia. Budowlańcy sugerują że zawsze inwestor kupował im piwo a potem mówią ze 8 dziennie to nie tak duzo więc jak przeliczylem 8x4=32 piwa na dzień to wiecie co chyba lepiej kupić domek u dewelopera . Narazie udaje ze nie słysze ale ciągle przypominają się. Czupurek też tak miałas?? A może jakiś system im wymysliłas?? boże nie daj się, oni już na łeb upadli. nie wiem jak u innych, ale ode mnie to, tylko jak miałam kaprys (ale nie codziennie, raczej z rzadka i to, była wyłącznie moja decyzja) to, im piwko jakieś kupiłam - na zasadzie coś zrobili nadprogramowo, ekstra, lub miałam iście wspaniały humor. NO I NIE NA POCZĄTKU a wogóle to, się wystrzegaj takich praktyk - powód - za bardzo się przyzwyczajają - a potem to już krok do tzw zaprzyjaźnienia się - na dodatek jest to jednostronne - w razie czegoś wcale nie braliby tego pod uwagę - i skasują cię do każdej brakującej złótówki trochę przydługo napisałam więc skrócę - NIE, NIE, NIE i powiedz im otwarcie - za robotę mają płacone, żadnego picia na budowie nie tolerujesz, i niech nie naciskają, tylko pracują bo możesz ich zwolnić i cześć ale sobie wymyślili no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 sorki z wrażenia się nie przywitałam i jeszcze do Pawła - u mnie kierownik wyliczał bo taki miał zakres a swoją drogą co się z tymi budowlańcami dzieje?! pogłupieli już do reszty, ja chyba do niego zadzwonię i mu co nieco powiem u mnie nie budowali nic na skróty, zawsze zgodnie z projektem oraz moimi i kierownika sugestiami (na budowie bywałam ale nie stale). nieraz mieli swoje propozycje, ale były ewentualnie wdrażane do konsultacjach (wiadomo nie wszystkie projekty są idealne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Bodekku - ja nic nie widzę, gdzie ta kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 czupurek - kostka jest prostokątna i zasypana piaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 po powiększeniu coś się z piachu wyłania proszę zamieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witajcie Ech.....liczyłam na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 czupurek - zamiotę i pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 to ja tez sobie ogladnę.... Witaj Bodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 witaj Teska jak posieję trawę to też będę czekał na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Bodekku hmm naprawde piękny ten Twoj domek....a kosteczki to nie widać zapowiadali deszcz i co?? ech...musze podlewac, tylko skoncze kawke...Mam stresa czy ta trawka to wzejdzie...hahah jak wiekszosc chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witajcie! Ależ mam zawalony terminarz. Muszę ze wszystkim się wyrobić przed urlopem i do tego jeszcze przez weekend goście byli i o poniedziałek zahaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Paweł_ jeśli budują u Ciebie ci co u Czupurka i Teski to oni u mnie też robili. Żadnego piwa im nie stawiałam. Pierwsze co było postawione to ...na wiechę. Mają robić i koniec, bez dyskusji. Aż jestem ciekawa, który to tak się wymądrza u Ciebie (bo ponoć Zdzichu już u nich nie pracuje). Co do materiału, to ja jeździłam do hurtowni z projektem i tam mi wszystko wyliczali. Jak chcieli sprzedać to musieli policzyć ile mają tego mi sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Czupurek daję hasło!! CIĄĆ o 1/3 WYSOKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Didi - dzięki, no to tniemy.kurka ale czym? mogą być nożyczki? Didi - to nie ta ekipa. to zdzich murarz i spółka, a u Teski to robił przy ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Didi - to znowu ja. co jeszcze tniecie?kiedy na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Czupurekciąć to na razie tyle, ale już do końca wyciągamy tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam, poszukuję gości do wylewek, oczywiście poleconychpozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Zbix - z mikroseta? Didi - całe szczęście (lub nie) u mnie brak tulipanów. ja wogóle kwiatów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 u mnie, bodaj u Ivette (nie wiem u jeszcze kogo) robiła firma z mickiewiczap. Ferlas 691-961-662 609-600-770szybko, cena znośna, śliczniaście - jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts