Teska 07.10.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Maksiu a co Ivette zakablowała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.10.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Mariusz R - te okolice Szosy Polskiej to ul. Ostoi Zagórskiego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 No jeśli Teska nie skumała się to nie jest tak źle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.10.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Teska - chodzi o Twoje drzwi - podkablowałam, że w Maksia dzienniku są do zobaczenia mariusz r - ja się buduję na Warszewie. Do Szosy Polskiej to trochę trzeba jechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.10.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Imola, Imola, Imola!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 S.P co u Was? łopata juz pierwsza była wbita??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 prosze mi sie tu nie przekrzykiwać, jeszcze dzien-dwa bede zbieral propozycje a pozniej ankieta.... i nie protestowacpozdrawiamps. s.p. no wlasnie co z ta łopatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Maksiu pisz te nasza ankiete odnosnie spotkanka...i oby nas zima nie zastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 HEJ dokładać nazwy miejsc gdzie mozna sie spotkac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Może ta Imola to będzie jedyne miejsce, gdzie będzie można spokojne pogadać. Bo w piątkowy wieczór to wszędzie ruch i gwar. Moje propozycje to: Colorado na Wałach i pub Fuga przy Boh. Warszawy (niestety Havanę zamknęli). Można tam coś zjeść i wypić, ale czy będzie można pogadać to jest inne pytanie. A przecież o pogadanie nam głównie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 hmm własnie trzeba sie dowiedziec czy w piatkowe wieczory nie trzeba stolików rezerwować... ale poczekam na ankiete Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 07.10.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 nieśmiało zapoznaję się z Wami budowniczowie -ops może nie zapoznaję ale poznaję Was moi mili.Coraz bardziej mi sie to podoba, szczególnie wasze rady i porady sa cenne. Ja teraz szukam kogoś kto buduje w poblizu D33 "Nieduzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.10.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 DZIEN DOBRYWIECZOR IMOLA to juz HISTORIA najlepszy okres (90-96) po remoncie to nie jest to dawniej po posilku przychodzila SZefowa z zapytaniem o potrawy konsumowane i czestowala czyms dobrym na trawienie. Na Pl.ZGODY jest nowa pizzeria NEW YORK PIZZA pietrowa z kominkiem i znam wlasciciela zaden problem z rezerwacjia .Duzy wybor potraw!!!! Najwazniwjsze ze auto mozna zaparkowac - na Parkowej wieczorem ryzyko! Iwona G ja takze raczkuje wiec spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.10.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Droga Grupo. To my mamy pojeść, posłuchać muzyki i popatrzeć się na panienki? Myślałam że spotkanie będzie bardziej branżowe niż rozrywkowe. Można wziąć projekt i pokazać innym, albo popaplać o materiałach i dostawcach. Wymienić się cudownymi adresami, telefonami (cudownie tanio albo cudownie dobrze zrobili to i to). Zagęszczenie jest chyba niewskazane. Ja obstawiam lokal z względnie dużym stolikiem i względnie cichą muzyczką. I żeby się nie zaczęło za późno bo Maksiu potem musi wracać do Stargardu a cześć z nas na swoje wsie W zeszłym roku spotkanie odbyło się w restauracji Włoska na Wojska Polskiego. Colorado i Columbus na pewno nie są cichymi i pustawymi lokalami w piątki... Wiem że pustawo bywa w Viennie (dawna Bajka) na pewno pusto jest w Chacie - ale nie jestem za bardzo za tymi lokalami... już sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Droga Matko Chrzestna Grupy, Żmijo Grupowa Nie wiem co masz przeciw jedzonku, sluchaniu muzyki i patrzeniu na panienki, dlaczego nie mamy sobie ulzyć i nie spędzić mile wieczora, oddając sie uciechom podniebienia, ucha i oka. To bynajmniej nie wyklucza przyniesienia ze soba reklamowki papierów i rozłożenia ich na stole, jak również połączenia swoich telefonów komórkowych celem wymiany kontaktów. Co do godziny to masz racje ja nie mogę siedzieć w nieskończoność w knajpie, gdyż jak większość z was mam również wiele innych obowiązków. Natomiast co do wyboru lokalu to dlatego rozpisałem zgłaszanie propozycji, gdyż nie znam lokali w Szczecinie, a jak zrobie spotkanie w Stargardzie to zaraz podniesie sie lament i nikt nie przyjedzie.Zamiast notorycznie narzekać na mnie mogłabys czasem napisać cos konstuktywnego, z korzyścia dla całej grupy a nie tylko dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam grupę w środę - słonko się trochę przebija... Ja też obstawiałabym cichy lokal z lekką muzyczką w tle , żeby można było spokojnie i konstruktywnie porozmawiać - ale nic takiego nie przychodzi mi głowy Iwona G - witam w grupie Napisz gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ivette: Iwona G napisała: Wysłany : 05 Paź 2003 18:30 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- dzialka na wsi 1463m okolice Banie -Piaseczno na oku projekt a muratora "nieduży" D33 szukam kogos kto byc moze stawiał ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.10.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Drogi Padre, Bożku Grupy, Jeść lubię w domu, knajpiane jedzenie śmierdzi Knorrem, muzykę też wybieram z reguły inną niż umcyki i jęczące murzynki. Panienki mnie nie ruszają, raczej faceci (nie wiem, to chyba kwestia płci? co?). Ja z racji pracy zawodowej znam te knajpy, o których była mowa, z drugiej strony. W związku z tym mam awersję do knajp w ogóle i nie znam niestety innych. Polegam więc na innych grupowiczach, na pewno wskażą taką z dużym stolikiem, niepodłym jedzeniem i nieskwaszonym piwem. Jakby nie było propozycji to pozostaje Columbus/Colorado/Porto Grande albo Imola. Wszystko też zależy od ilości osób. A poza tym drogi Ojcze Prowadzący zamiast wybierać knajpę, trzeba wybrać datę! i zrobić zapisy!Gdybym myślała tylko o sobie to piatkowy wieczór spędziłabym w wannie, obsypana płatkami róż i z kieliszkiem wina w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ja stawiam nową propozycję - Pizza Hut przy Woj. Polskiego. Miejsca tam dość, jedzenie wszelakie, pyszny bar sałatkowy, piwo, winko, kawka, jakieś lody. Atmosfera OK, muzyczka nie za głośna. Otwarte w piątek dłużej - chyba do 23.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts