bodekku 06.07.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 czupurek - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witajcie! Troszkę popadało. Dla naszych trawniczków to jak balsam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 pod warunkiem, że ma się trawniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Teska co do kosiarki to: bajerów ma co nie miara, silnik dobry, cena już mniej ale.........potwierdzam to co napisała Margen, serwis mają bardzo drogi i do tego zawsze Ci wmówią, że to Twoja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 pod warunkiem, że ma się trawniczek Bodekku, dla Twojego podjazdu to też dobrze - piasek się ubije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.07.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Józia - a taczkę udało ci się kupić? Nie kupiliśmy, bo żadna nie spełniła naszych oczekiwań Kupię betoniarkę używaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Didi - masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam wszystkich czupurek, zbigx a wiecie może ile m3 wchodzi na takiego Kamaza, albo jaka jest cena za m3? Obserwuję dyskusję na tamat kosiarek, a ponieważ w niedalekiej przyszłości też będę musiał takie urządzenie zakupić i zastanawiam się czy na działkę ok. 700 m2, na której stoi domek nie lepsza będzie kosiarka z napędem elektrycznym? Z tego co widzę to trwająca dyskusja dotyczy kosiarek spalinowych (przynajmniej tak mi się wydaje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Obserwuję dyskusję na tamat kosiarek, a ponieważ w niedalekiej przyszłości też będę musiał takie urządzenie zakupić i zastanawiam się czy na działkę ok. 700 m2, na której stoi domek nie lepsza będzie kosiarka z napędem elektrycznym? Z tego co widzę to trwająca dyskusja dotyczy kosiarek spalinowych (przynajmniej tak mi się wydaje). Grzegorz dobrze Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 GrzegorzR - standardowo na kamaza ok 7 ton (tatra 12). ale piasek to, pikuś, transpor kosztuje gro. nie pamiętam ale zasypowy chyba 7-9zł, a piukany 15zł - ale głowy nie daję, ani ręki też się zastanawiałam elektryczna czy spalinowa. u mnie wbór padł na spalinową bo:- nie całkiem równy teren - rośliny (i większe i mnniejsze) - często na środku placu- problem plątającego się kabla znika ponadto, sąsiad ma elektryczną od zeszłego roku, kosi niewielki kawałek tak ok. 200-300m2 (równiutki jak stół i bez roślinek) i właśnie w tym roku trzask, prask i coś się popsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Osobiście też polecam spalinową. U mnie działka 960, do koszenia ok. 700m. Nie ma problemu z kablem, duży pojemnik na trawę. Ja zakupiłam w castoramie, 4km, bez napędu, ale idzie b. dobrze, wiem co mówię bo to przeważnie moje zajęcie koszenie trawy. Silnik Brigsa, cena ok 1100. Super sprawa, słowo daję.A tak z innej beczki, jak dobrze, że pada deszczyk. Właśnie skosiłam trawkę tuż przed deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rzeczywiście walka z plączącym sie przewodem w czasie koszenia jest czynnością upierdliwą. A jeszcze jakieś argumenty, które przemawiają za kosiarką spalinową? Np. moc, wydajność, itp. Ogólnie dlaczego lepiej spalinową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.07.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dzieńdoberek Dyskusja widze zagorzala, wiec i ja swoje 3 grosze dolożę Ja tez jestem przed zakupem kosiarki, wiec wszystkie argumenty i za i przeciw skwapliwie notuję. Poniewaz mam duża działkę to też idę w kierunku spalinówki (samobieżnej oczywiscie). Ale taka kosiarka ma jedną wadę: strasznie hałasuje podczas pracy. Co do wyboru jaka firma itp. to zdam sie na meza, bo ja jestem zupelna noga w tej dziedzinie i podziwiam Was kobitki wypowiadające sie na tym forum, że tak dobrze znacie temat. Gratulki Ewa Hebda, dzięki za dobre słowo (dziś jest zdecydowanie lepiej może to przez pogodę). Teska wodę już wstawiłam Didi, juz wczesniej mowiłam że parzysz super kawke i goście lubią do Ciebie przychodzić. A skoro imprezka przeciągnęla się aż do poniedziałku tzn. że Twoja gościnność nie zna granic i goście z żalem zapewne opuszczają Twoje progi. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 po takiej wymianie poglądów również się skłaniam do spalinówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Didi - czy tnie się irgi horyzontalne? jak tak to, o ile i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Kochani, ja z ogromna prośbą ( jak zwykle z resztą ) Szukam bram garażowych i drzwi antywłamaniowych Dajcie namiary, jesli możecie. a tak w ogóle, to wiecha juz za nami, dachówka przyjeżdża jutro, a w przyszłym tygodniu montujemy okna. Tylko co zrobić, żeby ich nam w nocy nie ukradli? Jak wy rozwiązaliście ten problem? Wstawialiście od razu drzwi, czy ktos nocował na budowie? A może ja przesadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ewa Hebda - bramę garażową kupowałem w Bramoncie na Dąbrowskiego (w zasadzie to kupował mój wykonawca ) Ale masz tempo - gratuluje wiechy, u nas pilnował mieszkający sąsiad więc nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 GrzegorzR - standardowo na kamaza ok 7 ton (tatra 12). ale piasek to, pikuś, transpor kosztuje gro. nie pamiętam ale zasypowy chyba 7-9zł, a piukany 15zł - ale głowy nie daję, ani ręki Czupurku czy to sa ceny od tego p Majerana z poprzedniej strony? tzn 601688... i 601301... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 06.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 właśnie wróciłem z serwisu tfu sthila- mam zapłacić 140 zł, bo uszkodzenie mechaniczne. pan mówi że oni tak zawsze, pękła mała tulejka plastikowa a mam zapłacić za całą obudowe never never sthil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 witajcie.....srodkowo Tez słyszałam rozniaste opinie na temat serwisu....i wiecei co kupiłam kosiarkę hahaha samobiezna spalinowke 4km z silnikiem brigsa firmy krzak napisane Nac.....kola lozyskowane za cale 900 zł...no cóz 300m2 trawy skosi wiec 600zł w kieszeni jest....na tuje i trawy dobrze ze wyjełam gazetke reklamową z Makro a elektrycznej juz nie chce...kosiłam całe 2 lata.....nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts