czupurek 07.07.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam czwartkowo uff jeszcze dwa dni.... ale z łikendu też niewiele mi zostanie dałam się wrobić za sekretarza na wystawie klubowej owczarków efekt: sob-nd od 7.00 do wieczora - zajęte ale co tam w tym miejscu ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA WYSTAWĘ (do oglądania wyłącznie owczarki niemieckie, obsada międzynarodowa) niestety mojego pupila jeszcze nie będzie - z braku czasu nie nauczyliśmy się jednego elementu wymaganego na wystawie - więc rolf zostaje w domu - bo ja porażek nie znoszę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Teska - ja raczej mówiłam o zazielenieniu się całości cieniutkimi ździebełkami po za tym dobra ziemia, nawóz też pewnie robi swoje Ewa - bramy wiśniowskiego ARTBRAM - rapackiego tel. 4525-142 (dają rabat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - czy tnie się irgi horyzontalne? jak tak to, o ile i kiedy? a co to za irga może znasz odmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam! Jak to dziś będzie z tą pogodą? Pomyję okna (starsznie tego nie lubię ) czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - umyj - będzie jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - umyj - będzie jaśniej ja o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - a to, mnie zaskoczyłaś. pisało irga horyzontalna i tyle. teraz ma zielone liśie i czerwone owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 czupurku to tym bardzie musisz zabrać rolfa ze soba. Powiesz mu że tak ma to robić ja te pieski i już. Od razu się nauczy. No, chyba, że mu sama pokazujesz zadania do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi jak umyjesz u siebie to tak z rozpędu, może i moje ....... Ja też nie cierrrrrrrpię myć okien. pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi ja to jak zwykle.....dzis wstaję i patrze ic o widzę trawka zaczyna wschodzic.....ale tam gdzie nie do konca udalo nam sie ja przykryc ziemią..sa zielone zdziebełka....a tam gdzi ziemia nic no i mnie naszlo ze moze niepotrzebnie ta ziemia przykrywałam???? Zarnowce juz przyciełam( dobrze?) a Irgi mam szczepione i one rosną w dół...to lepiej ich nie przycinac??? i jeszcze jedno...mrówki....takie niecałe poł centymetra kopczyki, cała masa...powiedz sypac proszek na mrowki i chodzic jeszcze po nie wyrosnietej trawce?? ( a raczej po zdziebełkach??? czy odpuscic sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Iwonka wczoraj zawezwała mnie przyjaciółka...ma swoje problemy dzis własnie odpijam kawkę, przyjezdza mój synuś i ja zagaszczam u Ciebie.... aha ogólnie to już sie widziałyśmy bo ja przed swietami poczyniałam zakupy u Ciebie- tylko nie wiem która Ty to Ty, bo Pan było 3 wiec dzis naprawde spokojnie wstawiaj wode chyba ze jestes zajeta..albo cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czupurek gdzieniegdze trawka wzeszła... no ale mam stresa ze moze tam gdzi jest ok przysypame to nie wzejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - ja też będę miał trochę okien do umycia więc może jak się rozpędzisz to u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi o rany! zawstydziłam sie tymi oknami...moje po tym kopaniu w pyle....pozniej deszcz...to hmm..domagaja sie umycia...no ale jak ja nie cierpię myc okien..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Teska - ale wstydliwy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czyli można podsumować! NIKT NIE LUBI MYĆ OKIENa może znajdzie się taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 07.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Czupurek nie wytrzymałaś?. Fajny temat o bramach, mnie też to czeka. Jeśli chodzi o hormana to firma STG na mieszka ma napewno najwieksze doświadczenie i zaraz pogadam ze znajomym czy nie zrobi jakiegos stałego rabatu na hasło : Forum Murator. Z tego co wiem to weszli oni też w Wiśniowskiego. No i jeszcze pamiętajcie o naszej Jolly specjalistki od bram. I tak uważam ze z bramami to tak jak z drzwiami 50 % produkt a 50 % montaż więc nie ryzykujcie z firmami które mało montują, i które mają podwykonawców na sowich rachunkach. Ja nie ryzykuje do montażu firm zewnętrznych, mam tylko swoich monterów i mimo że utrzymanie ich oraz sprzętu i samochodu kosztuje sporo to narazie montaże mnie nie stresują. Tak samo jest w firmie STG mają swoje ekipy, ludzi na etatach a prawie wszystkie firmy mają podwykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - nie ma takich (od okien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts