Teska 08.07.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka dzięki za pyszną kawkę......u mnie mrówki na trawniku i nie chce przesłaniac trawce swiatła....no nic...podsypałam proszkiem i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 andzio witaj w grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Melduje trawka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - nie denerwuj się - urzędnicy dezorganizują ten kraj bo im tak wygodniej. My musimy odpowiedzieć spokojnie - więc proponuje poranną kawke i może jakiegoś lekkiego drinka do czego Ty mnie namawiasz, ja zaraz wsiadam w samochód , bo gdyby nie, to kieliszek na moje skołatane nerwy dziś by się nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka dzięki za pyszną kawkę......u mnie mrówki na trawniku i nie chce przesłaniac trawce swiatła....no nic...podsypałam proszkiem i czekam... Teska - a o co chodzi z tym przesłanianiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - no to, szkoda że jedziesz sobie kciałam ci ja zapytać: wierzbę iwę wiem że ciąć na wiosnę wierzbę hakuro nawet 3 razy w sezonie a co mandżurską? wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska - to jeszcze raz jado której ta hurtownia na kolumba jest czynna wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 08.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi ja nie namawiam ja proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hej,hej Witam piątkowo Melduję, że ziemi jeszcze nie kupiłam, bo ta którą wybrałam nagle gwałtownie podrożała...wryyy Tak to jest jak po człowieku widać, że mu się ziemia podoba No nic to obok są inne działeczki, to jakąś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 08.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich piątkowo. Ale nam się piękniasta pogoda zrobiła. Oby tak przez całe lato było! Fajnie, że nam się grupa powiększa, czuję się przez to prawie jak weteranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - u mnie też jest wiele do zrobienia zwłaszcza łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 amo - oczywiście że nie ale pamiętaj skąd się wywodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 i jeszcze jedno w budowlance słowa tanie i dobre nie występują w parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bodekku - niestety raczej święta racja a co wy sobie tak z Amo po rodowodach ja twierdzę, że..... ładniej na lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 czupurek - co do lewej strony to popieram a my z amo to prawie jedna piaskownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czupurek ta hurtownia to chyba do 18..ale reki uciać to nie dam..... a z tym przeslanianiem to jak postawie podstawki z cukrem..to po podstawkiem trawka nie wzejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czupurek ta hurtownia to chyba do 18..ale reki uciać to nie dam..... a z tym przeslanianiem to jak postawie podstawki z cukrem..to po podstawkiem trawka nie wzejdzie Teska wzejdzie, wzejdzie, ale jak wątpisz w to, to połóz worek foliowy i na nim wylej wode z cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska dzięki a ten talerz to zamierzałaś jakiś ogromniasty? zresztą długo stać nie będzie, to i cienia też rzucaę nie będzie. albo zrób inaczej: ścieżkę - parę ziarenek od gniazda do talerzyka (stojącego na betonie) i te mrówy: tup, tup, tup aż dojdą do słodkości. jednocześnie pozbędziesz się mrówek i trawka będzie się opalać. a tak na marginesie: wydaje mi się, że mrówek w ten sposób nie da się zlikwidować, a co najwyżej czasowo ograniczyć ich liczebność. pomyślcie przecie królowa nie będzie, z plebsem, lecieć po ten cukier no nie? a jak ona zostanie, to jaja mróweczek też zostaną i cdn... tylko proszek - mrówki go lubią, noszą do gniazd, a on działa jak środek antykoncepcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie Opowiem wam jak nastrzaszyłem budowlańców: Wczoraj Jolly jechała od siebie do pracy i widziala ze u mnie pod działką stoi jakiś mały czarny samochód. Więc wieczorem pytam pana P. co to za autko stało rano a on na to ze nie stało. To ja że jak to nie jak widzialem. No to się przyznał że to jakiś koleś jego pracownika i pyta się skąd widziałem, to ja mu palcem pokazuje taki domek w okolicy i mówie ze tam jest kamera internetowa zainstalowana i dzięki temu moge oglądać jak rosną mury. tak zrobił i poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts