bodekku 08.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 co tam trawa ważne że za chwilę weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Paweł - za pomysł nobel mam nadzieję, że nie będą się kłaniać co rano w stronę domku a swoją drogą - po co bajeruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bodekku - no już za chwileczkę, za momencik a trawa i tak rosnąć będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Paweł_ - pomysł wyśmienity ciekawe co wymyślą aby się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Paweł_ - pomysł wyśmienity ciekawe co wymyślą aby się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 jak to nie ma postów przecież istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no to spadam do domdo poniedziałku pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Paweł_ Podaj mi konkretne namiarki na twoją działeczkę, (moze być na priv), a może i ja jako kamera internetowa cosik Ci doniose, bo przecież tez często robię kurs przez Dąbie. Tak kilka razy coś im doniesiesz, że np się opier......... to faktycznie uwierzą i Ty będziesz mógł spokojnie pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja tez spadam do dom, ale wieczorkiem (jak nie padnę) to sie moze odezwę jeszcze. papatki wszystkim pracującym jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Paweł_ ale się obśmiałam , aż mi łezki popłynęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no i troszkę popadało! kto na weekendzie to życzę udanego, a pracującym wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witajcie wieczorkiem.... na dzis koniec ogrodniczych prac deszczyk polał...ale chyba i ja bede musiała lac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a mrówki potrkatowałam proszkiem...one go taszczą do królowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie,szukam kostki betonowej , bruku betonowego czegos na podkladki betonowe dystansowe pod zbrojenie,czy ktos z Was ma moze do odsprzedania kostki bruk betonowy? jeden z wymiarow 6 cm by mi pasowal a jak nie to napiszcie jakie maciepotrzebne mi 70 wg dlugosci zbrojenia czyli po dwoch stronach 140 podkladek plus jakis zapas na fundament pod kominy ok 50 'cegiel' betonowych lub wiecej jak ktos ma male wymiary kostek, bruku, pytam ponownie:czy ktos z Was wie czy strop fert40 zostal zastapiony przez ceram 40a ?wykonawca mowi ze fert 40 jest starym stropem i musze przyznac, ze go w hurtowni nie widzialam,rozstaw jest taki sam, wysokosc tez wiec moglabym zamienic bez zmiany projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witajcie wieczorkowo ja tez mam pytanko do Was Tynki wewnętrzne. Trochę sie naczytałam juz na ten temat i jest oczywistym, ze tynk cem-wap. jest lepszy i zdrowszy (oddycha) i bardzo bym chciała takowe mieć. Czynnik ekonomiczny jest jednak górą i juz prawie jesteśmy zdecydowani na gipsowe Opiszcie mi swoje doświadczenia w tej kwestii (czy to az taki zły wybór?) i czy jestescie zadowoleni z ekipy ktora Wam takie tynki kładła. Jeżeli polecacie swoich fachowcow, to poprosze o namiarki, bo pomału szykujemy sie do tego etapu robót. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska jeszcze cały nastepny tydzien musze pracowac, wiec jak kawusia smakowala to zapraszam na nastepna. Ja moze niedlugo tez napewno cie odwiedze. (trafilam wczoraj na stronke maksia i obejrzalam sobie twoj domek podczas jego odwiedzin u Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Delf, ja jeszcze w sprawie tych bloczkow od Ciebie. Będziemy robili ścianki działowe na poddaszu i chyba jez zrobimy z bloczkow a nie z rygipsow, wiec jezeli sprawa aktualna to wracaj szybko z urolpu a adam by po nie podjechal. Napewno nie wykorzystamy wszystkich ale mysle, ze jakas 100 bedzie nam potrzebna. Mowiłas mi jakiej sa wielkosci ale nie pamietam. Bedą sie nadawaly na ścianki działowe czy nie? (chodzi o grubość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka Idziesz jak burza Pewnie gdyby w tym roku była w Rurzycy kanaliza święta już spędzalibyście u siebie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka witaj wieczorowo te fotki to starsznie dawne dzieje.W moim dzienniku sa ciut aktualniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts