Teska 08.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 SylwiaB witaj...a co z twoja dzialką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.07.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Teska - budowa rusza od jutra, więc niestety będziesz miała od rana zakłócenia spokoju. Prawdopodonie koło godziny 8 ma być Catepilar aby rozpocząć zdejmowanie humusu, potem geodeta i prace ziemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 GrzegorzR no wiesz....fajnie, a o 8 to ja juz nie spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska Podrożała nagle i gwałtownie wryyy.... Ale w okolicy są jeszcze inne pewnie coś wybiorę No i już wiem , że to Dobra, a nie Wołczkowo jak myślałam Chociaż skręca się przed tablicą z nazwą "Dobra"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka witaj wieczorowo te fotki to starsznie dawne dzieje.W moim dzienniku sa ciut aktualniejsze:) hm, jeszcze nie trafilam na Twoj dziennik, ale i tak zdjecia i domek ładny. Jak zobacze on-line to mi pewnie wyjda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sylwia,te tynki to pewnie jeszcze dobry miesiac, bo na urlop sie wybieram, ale wiesz trzeba zawsze wczesniej bo teraz sezon i czasami trudno o dobrego fachowca tak od razu. I tak sie troche martwie, że bede dlugo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam wieczorowoDawno mnie tu nie było, ale czasem podczytuję. witam nowych grupowiczów, Gratuluje rozpoczęcia budowy, zakładania ogrodów:-) Sylwia B - sprawdz, czy obok działek na Dereszowej w Dobrej w przyszłosci nie bedzie przebiegac obwodnica do Polic. Cos mi sie wydaje, ze to niedaleko, miedzy Dereszową a Zieloną (obok rzeczki). Nasz projekt jest juz u architekta i pomału pomału zblizamy sie do budowy. Ale to jeszcze dalekooooo, jak mówił Koszałek-Opałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11102 Tu masz dziennik Teski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam wieczorowoDawno mnie tu nie było, ale czasem podczytuję. witam nowych grupowiczów, Gratuluje rozpoczęcia budowy, zakładania ogrodów:-) Sylwia B - sprawdz, czy obok działek na Dereszowej w Dobrej w przyszłosci nie bedzie przebiegac obwodnica do Polic. Cos mi sie wydaje, ze to niedaleko, miedzy Dereszową a Zieloną (obok rzeczki). Nasz projekt jest juz u architekta i pomału pomału zblizamy sie do budowy. Ale to jeszcze dalekooooo, jak mówił Koszałek-Opałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sylwia, a co do tych świat to pewnie masz rację (Didi sie szybciej wybudowała), ale juz wiem, ze spieszyc sie nie ma po co bo kanaliza bedzie w rurzycy w czerwcu nastepnego roku, wiec poczekam jeszcze troche a zaoszczedze na oczyszczalni. Z natury jestem optymistka i wierze, że poślizgu z kanaliza nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 GrzegorzR w sobote beda kopac fundamenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 aaaaaa, czemu mi się skserowało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11102 Tu masz dziennik Teski. dzieki za link, poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka czytaj , czytaj Jak odkryłam forum, to najpierw właśnie czytałam o zmaganiach Teski z budowaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Napiszcie coś blizej o tej obwodnicy. Jak będzie przebiegala i kiedy ma ruszyc ta inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czy to nie jest ta sama obwodnica co ma przebiegac przez Świętą do Polic? Kurcze ale by było super. Jak bym juz zamieszkała w Rurzycy to bym miała o wiele blizej do mojej mamy. Teraz to najblizej żaglówka w poprzek J. dąbskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 obwodnica ma biec jakoś za Sławoszewem i blisko właśnie Dobrej. Z tego co wiem, już mieli dawno budować,ale kaski nie mają. Pewnie kiedyś powstanie- ale nikt nie wie kiedy Przynajmniej nikt nie umiał mi powiedziec kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No fundamentów to chyba jeszcze nie jutro. Jutro wpierw zbiorą humus i geodeta ma wyznaczyć budynek. Kopać pod fundament pewnie będą w poniedziałek. Ale jutro wszystkiego dokładnie się dowiem, jak przyjadę na inspekcję. Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście zaczną około 8 i jakie to będzie przybliżenie czasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No fundamentów to chyba jeszcze nie jutro. Jutro wpierw zbiorą humus i geodeta ma wyznaczyć budynek. Kopać pod fundament pewnie będą w poniedziałek. Ale jutro wszystkiego dokładnie się dowiem, jak przyjadę na inspekcję. Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście zaczną około 8 i jakie to będzie przybliżenie czasowe. Grzesiu, bierz zawsze poprawke na budowlancow. Im sie nigdy nie spieszy, a i Ty bedziesz zdrowszy. Pamietam, ze kiedys z ranca tez pedzilam na swoja budowe, coby im drzwi otworzyc, a oni spoznienie ponad godzine. Szlag mnie o malo nie trafil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Taska, tak w biegu otworzylam twoj dziennik i oczywiscie najpierw ostatnia strona i zdjecia ogrodu iiii , kurde, jestem pelna podziwu. Ale pracy włozyłas z Adasiem. Ide sie szybko wykąpac i biore sie za czytanie (pewnie bedzie ci sie czkało). Moj ślubny wlal mi takiego drinka, że chyba zaraz odpłyne (i to tak bez okazji). A ja mam taka slabą glowe, że zaraz spac mi sie chce. Bardzo podobał mi sie ogrodek Didi szczególnie ten mostek i stawik z rybkami. Ty tez masz cos w tym rodzaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts