Teska 18.07.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Klaus zerknij....wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 jak to nie istnieją.....rece opadają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Klaus zerknij....wiesz gdzie Zerknąłem, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wieczorowo ! Nikogo nie ma? Mam pytanko ! Czy też byliscie wykonczeni ta wykonczeniowka?? No i pozdrowinka! P.S. DIDIWypoczelisci?? A udalo sie wybrac do groty ? Teska! JAKpostępy syna ?( w wiadomej sprawie) BIKOSA !Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Samopoczucie w miarę. Wykończeniówka jak nazwa wskazuje- chyba , że do wszystkiego ma się Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 O O A cóż to za Krzyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Krzyś to chodzący ideał i pod wzgledem jakości, i ceny, i wogóle, i w szczególe. Problem w tym, że zazwyczaj zawalony robotą (patrz przyczyny jw). Powiem jednak krótko, że od kiedy pojawił sie w naszym domu wykończeniówka nie byłą juz tym samym co wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 18.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam Was wszystkich Mam wielką prośbę...czy możecie polecić mi dobrą firmę z oknami drewnianymi. Mogą być okolice Sz-na, Goleniowa, aż do Ś-cia. Dziękuję i czekam z niecierpliwością na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 18.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czołem grupo.. mam pytanko.. czy jak wam robili tynki to liczyli inna cene za sciany a inna za sufity??? m. Witaj maksiu, u mnie w pierwszej wersji cenowej, fachowcy tynkarze tez mi krzykneli 2 ceny za tynki. Są to tynki tradycyjne reczne. Cena za scianę to 10 zł/m2 i sufit 15 zl m2. Oczywiscie jest to sama robocizna. Ale w koncowej fazie rozmów stanęla kwota całosciowa razem z dwukrotnym szpachlowaniem i wyszlifowaniem scian na gotowo (do malowania) tj 23 zl/m2 (cena to ich materiały + robocizna). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 BIKOSA to zazdraszczam Ci tego Krzysia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 18.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich wieczorowa pora, cos ostatnio jestem zapracowana, a kiedy juz mogę odpalić kompa, to ......, ech z kurami chodzicie spać czy co? Paweł, delf, a u Was nie będą ciągnąć kanalizy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka 18.07.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich Doświadczonych Budujących!! Choć się nie ujawniam to często Was podczytuję i niejednokrotnie skorzystałam z wielu cennych rad Czy możecie mi polecić dobrą ekipę do tynków wewnętrzynych (gips.) ze Szczecina. Chodzi mi o tynkarzy, którzy wykonują tynki przed wstawieniem okien, bo niestety wszyscy, z którymi rozmawailiśmy wmawiają nam, że najpierw montuje się okna. My mamy zamówione okna drewniane i jednak chcemy zachować kolejność: 1. TYNKI, 2. OKNA, a nie na odwrót. Budujemy na Mierzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Też uważam, że najpierw należy tynkować a potem wstawiać okna. Za dużo z nimi nie dyskutuj tylko powiedz, że ma być tak a tak i koniec. Z własnych doświadczeń nie mogę w prawdzie Ci nikogo polecić ale czupurek kiedyś napisał: "moge polecić: wod-kan + co - p. Pańka 601-780-018 tynki gipsowe - p. Sobolewski - 502-744-070 posadzki - p. Ferlas 691-961-662 elektryka - p. Kosowski 601-772-500" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.07.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 witam grupkę wtorkowoTeska - ten zajączek to, mi spać nie dawał. kurka a może to, koty ale typu tygrys, ryś, lampart? Laura_ms - polecam mierzyn, "porta okna lebo drzwi" drankowski - siedziba przy głównej ulicy na przeciwko restauracji nord. tel. 483-22-29 Nitka - często gęsto tynkuje się po wstawieniu okien, bo od razu robią obróbki otworów na gotowo, ale jak sama zauważyłaś: ty nie chcesz i już, a nasz klient nasz pan. przecież drzwi wewnętrzne też wstawiamy po tynkach, a potem musimy obrabiać dodatkowo.wyjaśnij tylko kto i za ile będzie potem te okienka obrabiał. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 amo - wykończeniówka faktycznie wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Klaus co do Pana Kosowskiego to byłabym co najmniej ostrozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nitka witaj w grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 amo "wiadoma" sprawa zakonczona wynikiem pozytywnym moze juz po mnie przyjezdzac po imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Bikosiu czy namiarek na Pana Krzysia jakos mozna dostac????? potrzebuje porzadnego fachowca do zrobienia porzadku na tarasie....do polozenia jest 40m2 klinkieru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts