bodekku 19.07.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 koks - też czytałem ale gradu nie było przynajmniej w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a właśnie że istnieją !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.07.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Didi - przykro czytać to "na pewno" przez pogodę to nie przez pogodę tylko przez starostwo powiatowe w Goleniowie, dowalili mi dziś, że jeśli chcę budować garaże i mieć w nich umywalkę i odprowadzać ścieki do oczyszczalni, to muszę mięć zrobiony operat wodno gruntowy (ok. 1300zł), a gdybym budowała dom to takiego operatu nie potrzebuję, a do tego i tak nic nie załatwię dziś bo....pani jest na urlopie do 8 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Teska - masz jakieś uwagi do kosowskiego? ja byłam bardzo zadowolona. papierki i przyłącze załatwił śpiewająco, a potem jeszcze kończył mi elektrykę po paprakach a u nas kosowski najpierw zrobił, wział kase , nie oddał papierów i na koniec powiedział: wypier.... chyba ze to zbieznosc nazwisk- mieszka w dabiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Rozdaje kotki!!!! sa u mnie...3 fajne 2 biało- czrne i czarny... czy ktos by przygarnął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 u mnie padało, ale gradu nie było, na szczescie ale za to podlewanko mnie ominęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.07.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Teska, gdybym tylko miała domek, to już bym Ci przynajmniej jednego kotka podebrała ! A tak: nic z tego... Czy Twoja latorośl chodziła może na kurs do Igielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Teska, gdybym tylko miała domek, to już bym Ci przynajmniej jednego kotka podebrała ! A tak: nic z tego... Czy Twoja latorośl chodziła może na kurs do Igielskiego? witaj szkoda....fajne sa te kotki A syn chodził do Fedenczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Teska, bardzo żałuję . Chyba że...zatrzymasz je dla mnie rok albo dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 19.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Czupurek, Zbigx, RomanW dzięki za namiarki na okna. W czwartek podzwonię żeby zrobili wycenę. RomanW a ile dostałeś rabatu na M&S, drogo wyszły jeśli mogę wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 hej, mam ostatnio kłopoty ze skupieniem przy czytaniu- i przyczyną jest nie tylko mój podwójny stan. Jeśli ktoś chce namiarki na Pana Krzysia to proszę o zgłoszenie na priv. Pozdrawiam Teska- on się zajmuje wykończeniówką wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witajcie środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - współczuję serdecznie wściec sie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam środkowo Teska - ło matko tak ci powiedział, za co? jakieś chamidło ostatnie. ustalę gdzie ten mój mieszka. ale mój to, chodząca grzeczność - na kawki mnie zapraszał i wogóle ułożony do bólu. kotki fajna rzecz. jak pisałam ja nie mogę, bo mam psy. a wogóle to, takich morderców nie wpuściłabym za próg w piąteczek jestem ostatni dzień w pracy, a potem..... urlopik pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witajcie... no to tynki rozpoczęte.. od dziś.. a ja niestety w pracy ale nic.. będę dzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witajcie! Coś mi w kark weszło i szyją nie mogę ruszać, bo boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam środkowo Teska - ło matko tak ci powiedział, za co? jakieś chamidło ostatnie. ustalę gdzie ten mój mieszka. ale mój to, chodząca grzeczność - na kawki mnie zapraszał i wogóle ułożony do bólu. Czupurek, a może zwyczajnie jesteś "w jego typie" i dlatego na kawki zapraszał a Teska nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bikosa - a co oznacza "podwójny stan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - może za dużo kręciłaś głową "odmownie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - tyż tak może byća w ogrodzie co robicie, pozwolisz że zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts