RomanW 20.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 RomanW u nas robi i jedno i drugie czy osobno to nie wiem Amo! jesli taki sprytny i staranny to poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 20.07.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No Panowie o jakim kociaku na kierownicy myślicie? Czarnym, bo te blondi to ponoć słabiutko, słabiutko ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 RomanW - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam Teska i co dzwoniła moja siostra w sprawie kotków? Jest ktoś chętny czy zrezygnował? nie dzwoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Rozdaje kotki!!!! sa u mnie...3 fajne 2 biało- czrne i czarny... czy ktos by przygarnął.... Tak, tak .. kotki aa...... potem obudzę się z odgryzioną głową, jak ten szarak! zostały z niego 4 łapy i uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Rozdaje kotki!!!! sa u mnie...3 fajne 2 biało- czrne i czarny... czy ktos by przygarnął.... Biało-czarne są troche brudzące, ale z czarnego można zrobić fajny futrzak na kierownicę. Wy czorty!!!!!!! ( Roman W + Bodekku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Teska jak nie dzwoniła to pewnie ta osoba zrezygnowała szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi a powiedz...jak pozniej kosic trawke pierwszy raz...bo u mnie jedna bedzie dluga czyli tak jak trzeba a inna bedzie krotka...w dwoch miejscach gdzie ja wymylo ma opoznienie okolo 10 dni...no jest zdecydowanie krotsza. DIDI - ponawiam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Teska jak nie dzwoniła to pewnie ta osoba zrezygnowała szkoda szkoda..... chociaz mi sie telefon wczoraj przyblokował...i nikt nie mogł sie dodzwonic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 20.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Macie jakiegoś "przetestowanego" kafelkarza (terkota, łazienki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.07.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 witam czwartkowo RomanW - mam przetestowanego, ale... testów nie zdał i nie polecam kurka jaka pogoda. moi pracownicy powiadają, że dlatego taka bo ja idę na urlop - ot dowcipnisie pogoda byle jaka i nuda w koło. a, powiem wam, co mi się udało zrobić. przycięłam gałązki wierzby hakuro nishiki (czy jakoś tak). było mi ich szkoda, więc całą wiąchę myk do szklaneczki i wiecie co... nie minęło 2 tygodnie, a prawie wszystkie puściły zalążki korzonków. no mówię wam takam zdolna. nie było rady, wczoraj kupiłam ukorzeniacz i posadziłam gałązki w doniczkach. jak dobrze pójdzie na wiosnę otworzę sklepik. do ukorzeniacza i doniczki poszło również parę gałęzi thuj, które oberwały się, jak mój piesio na nie parokrotnie wpadł. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 witajcie czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Teska - nie denerwuj się my chcemy ci tylko pomóc (zagospodarować "tygryski") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Teska - nie denerwuj się my chcemy ci tylko pomóc (zagospodarować "tygryski") hmm....już wiem co z jednym zrobię....hahahah kiedy sie wprowadzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 witam czwartkowo Czupurek okropniasta pogoda.....ale dobrze ze pada...rosnie trawka i rosną chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 21.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 NIkt nie ma ekipy od regipsów do polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 21.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i znowu nie nadążam za grupą , ale czas mi leci na budowie w takim tempie, że nie wyrabiam na zakrętach. Witam wszystkich czwartkowo. Jolly, jeszcze raz dziękuję za info co do bram. Gdyby ktoś był na etapie zamawiania okien to baaaaardzo serdecznie odradzam firmę M&S z Ku Słońcu. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ewa no tak...ja tez byłam kiedys u nich...i tez odradzam całe szczescie trafiłam do M&S na gdanskiej i tych polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.07.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Fajna pogoda!!! No to mamy jesień! Grzybki, węgierki .......... , babskie lato ........ coooooool!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Czupurek okropniasta pogoda.....ale dobrze ze pada...rosnie trawka i rosną chwasty no właśnie. a że mokro to ni ma jak wyjść i te chwaściory powyrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts